|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Liczę na szybkie wystąpienie Ochalika w sprawie Peskovica, niech ta sprawa się skończy jak najszybciej
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Jak słyszę o Peskoviciu to mnie głowa zaczyna boleć
Jeśli Zatrudnią go to mają zryty beret |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
a ja go mam głęboko w DU^^ i jeśli na prawdę ma podpisać ten kontrakt to Ja dziękuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
ten drugi koleżka, no gratuluje. Co jeszcze ktoś wymysli. Może pośmiejmy się z Bunozy, że mial na jednym zdjeciu sweterek babuni... A co do Peskovica mam nadzieje, że klub tymi badaniami( domniemanymi, bo kto poza pismakami takie informacje potwierdził, a oficjalna w tym okienku wyjątkowo ochoczo dzieli się informacjami transferowymi) gra tylko na zmiękczenie lepszego kandydata. A no tak Pesovic powiedział, że przeszdł testy... no tak wiarygodne ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Znajac stosunek Bossa do sprzedawczykow to nie ma bata zeby Peskovic zagral w Wisle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Chłopie, odpowiedź masz już w dzisiejszych mediach, nagłówki w stylu "Bohater afery korupcyjnej blisko Wisły Kraków", i tego typu newsów będzie więcej. Odpowiedz sobie, czy na prawdę opłaca nam się przekreślić nasz dobry wizerunek poprzez ściągnięcie gościa, który nawet nie gwarantuje wysokiego sportowego poziomu. Dać mu drugą szansę, owszem, ale nie przy Reymonta. Niech idzie na drugą stronę Błoń na przykład, pewnym klubom nic już w ich ogólnym wizerunku nie zaszkodzi, ale my się szanujmy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
mam nadzieję, że z tym Peskoviciem to jakiś żart.. Oficjalna zawsze podawała ostatnio info jeśli rzeczywiście było coś na rzeczy, ale te informacje pochodzą przecież nie z byle jakiego źródła, bo z TWSD, jest napisane: "Według naszych informacji". Tak, więc mam nadzieję, że po tej nagonce jaka się rozpętała nawet jeśli miano podpisać z nim kontrakt to klub się z tej decyzji wycofa.
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No to Chavez będzię miał z kim o Bogu pogadać, tylko ciekawy jestem w jakim języku będą się dogadywać
![]() http://www.sport.pl/sport/1,67926,89...a_w_Wisle.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
myślę, ze to tak zwana "zasłona dymna", bo na głownej nie podano zadnej informacji o karnetach, ani kartach kibica..mam nadzieję, że jest tak jak jeden użytkownik napisał odnośnie tej informacji: FB Wisła Kraków: "W związku z licznymi pytaniami, a także pojawiającymi się nieprawdziwymi plotkami informujemy oficjalnie: nowe Karty Kibica będą wydawane przed rundą wiosenną. Szczegółowe informacje o Kartach i karnetach pojawią się na 90% do końca stycznia" odp.użytkownika: "Czy nie widzicie, że jest to jest wiadomość zakodowana: na 90% do końca stycznia będzie nowy bramkarz w Wiśle i nie będzie to B. Pesković " |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() Ciekawe spojrzenie na sprawę. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Przypominam sytuację z Andrzejem Blachą asystentem Skorży jak dowiedziano się, że w przeszłosci miał "coś" na sumieniu to podziękowano mu za współpracę.
Teraz chcemy podpisać gościa z taką przeszłością ? Wierzę że to plotka i mam nadzieję, że klub nie zmieni swojej taktyki w bezwzględnym traktowaniu korupcji. W Poznaniu wywalili swoją ikonkę klubu Piotra Reissa na zbity pysk jak się dowiedzieli że "coś" było mimo że jeszcze mu niczego tam nie udowodniono. Zakontraktowanie kiepskiego bramkarza i umoczonego w korupcji gosica będzie trudne do przełknięcia, ale jeszcze trudniejsze będzie zostanie z Jovaniciem w bramce. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dobrze jednak ze u Nas te testy medyczne trwaja kilka tygodni.
Klub informuje o testach i następnie przez tydzień śledzi forum kibiców by sprawdzić czy targetowi podoba sie nowy zakup.W przypadku negatywnych komentarzy, testy są oblewane,zawodnik wraca do wakacji. Naprawde ciężko w to uwierzyc by boss podpisał sprzedawczyka. Nie po to w epoce korupcji zdobywał punkty legalnie,by teraz splendor obciążył jego własną firmę.Bo on mógł pójść drogą koszernych, nie kupować zawodników a punkty,jednak wybrał droge fair w sporcie.Oby żaden z jego "za(d)ufanych" doradców nie wciskał mu Słowaka na siłe, bo chyba tylko wtedy pan P. może złożyć parafkę. Borisie,jakby nie było, dziękuje Ci za udział w korupcji. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
||
sorry za OT, ale: Cytat:
A żeby nie było OT to, radzę do wszystkich kwestii poruszanych przez pismaków (w tym transferów Wisły) podchodzić równie krytycznie. |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Od wypłynięcia afery korupcyjnej jestem dumny, że Wisła miała honor i nie zniżyła się do poziomu tego ścierwa. Ściągnięcie piłkarza, który ma udowodniony udział w tym procederze to zaprzepaszczenie całego wysiłku włożonego w dbanie o czystość herbu Wisły. Apeluję o konsekwencję! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No bez żartów, Kosa ma swoje lata, a ostatnio z formą u niego słabo. W szatni mamy komików do rozładowywania napięcia, więcej nie potrzeba.
Kiedyś byłem wielbicielem jego talentu ale to było kilka lat temu, teraz Kosa nie wniósłby nic do drużyny (a wyniesie worek pieniędzy!). |
|
|
|
Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To są jakieś jaja.
I nie, nie chodzi mi tu o propozycję zatrudnienia Peskovicia, tylko o śmieszne, komiczne, wręcz groteskowe reakcje kibiców na ten transfer. Jestem przekonany o tym, że Pesković do klubu nie trafi, a zamiast niego wyląduje w nim bramkarz, dla którego Słowak jest zasłoną dymną, jeśli jednak tak się nie stanie, to również będę zadowolony. Klub dostanie bardzo solidnego bramkarza, z niskimi wymogami finansowymi, doświadczonego, znającego polskie realia, zdolnego do pogodzenia się z ławką, który może sporo nauczyć Jovanovicia. Że był zamieszany w korupcję? A kto w polskim światku nie był? Kupiony z Zagłębia Łobodziński nikomu nie przeszkadzał, a przecież w Lubinie meczów kupowano na potęgę. Jakoś potrafił Słowak znaleźć zatrudnienie w Portugalii i w Rumunii, gdzie nikt normalny jego rolą w polskich układach i aferach się nie przejmował - bo to po prostu solidny bramkarz, z dużymi umiejętnościami. Ze sportowego punktu widzenia same plusy. Z marketingowego? Reakcje mediów i kibiców na jego transfer ze względu na jego udział w aferze korupcyjnej widzę tak samo szkodliwymi, jak zatrudnienie Meliksona (Żyda!) w Wiśle - nikt normalny, poważny nie będzie się tu czepiał i wymyślał problemów. Bo udział w aferze korupcyjnej Słowaka lata temu jest tak samo poważnym problemem, jak zatrudnienie Meliksona, który zdaniem niektórych pewnie lepiej pasowałby do Cracovii. To drobiazgi nie warte uwagi, raczej należy się cieszyć, że do Wisły trafiają coraz lepsi zawodnicy, lepsi od tych, którzy z niej odeszli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tylko widzisz, Peskovic to bramkarz co najwyżej średni, owszem grał dobrze sezon w Portugalii, ale tak samo Pawełek miał dobrą rundę u nas, czy to nagle robi z niego świetnego bramkarza? Wbrew temu co niektórzy tutaj wygadują to wcale nie.
Co do afery korupcyjnej to już nawet nie chodzi o reakcje kibiców tylko o politykę klubu w tej materii, dlatego zgadzam się z tobą, że do Wisły to on jednak raczej nie trafi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Popraw mnie, jeśli źle zrozumiałem... Widzisz problem w zatrudnieniu solidnego grajka - Żyda, polskiego pochodzenia - a nie widzisz problemu w zakontraktowaniu przeciętnego grajka, który sprzedawał mecze? Nie obraź się, ale chybaś upadł na głowę...
![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy wiadomo coś o konferencji gdzie zostaną przedstawieni nowi zawodnicy?ile mogą trwać te testy medyczne
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Ewentualne przedstawienie pewnie odbyłoby się jak zwykle w pawilonie ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie wiem co tym klubie jeszcze robią... niech się określą co do tego Peskovicia, (pewnie gdyby nie było nic na rzeczy raz dwa by to zdementowali) Wiadomo, że prasa jest u nas średnia. Zamiast o 3 dobry transferach pismaki piszą teraz o umoczonym w korupcji Peskoviciu, a tego chyba nie chcemy ?
W przeglądzie na pierwszej stronie Murawski po czym otwierasz gazetę i masz artykuł o skorumpowany Peskoviciu i obok znowu Murawski.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 25.01.2011 o godz. 15:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I w mojej opinii jest to jedna z tych rzeczy, jakie powinny nas - jako Wisłę, odróżniać od innych. Ale to oczywiście moja prywatna opinia.
![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o jakich 3 transferach mówisz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dołujące jest już to czekanie na transfery...Naprawdę nie można nigdy załatwić czegoś szybko?
Aj...i zajmą się tymi trzema- czterema zawodnikami juz awizowanymi do przyjścia do klubu, a o reszcie ani słowa. W sumie odeszło od nas 4 zawodników, 4 przyjdzie, czyli jak zwykle "wymiana towarowa". Jedynie zastępcy....czy my nigdy nie możemy się wzmocnić? Zawsze tylko zastępstwo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
W klubie panuje cisza, trochę to dziwne, badania niby trwają, zawodnicy są...najgorsza ta sprawa z bramkarzem, mam nadzieję że Stan pójdzie po rozum do głowy i nie zatrudni golkipera z taką przeszłością...niech się trzyma słów że lepiej nikogo nie sprowadzać niż słabego grajka bo takich jest mnóstwo...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|