|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
a jest jakieś większe przestępstwo w piłce nożnej niż sprzedanie meczu? Jeśli raz przehandlował mecz, to jakie masz gwarancje, że nie zrobi tego drugi raz już (nie daj Boże) w barwach Wisły?
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Muszę jednak powiedzieć że wszyscy tak napieprzają a ciekawy jestem czy nie zdarzyło Wam się nigdy czegoś w życiu spaprać? Czy to oznacza że gość nie ma prawa dostać szansy Jeszcze raz podkreślam, że jestem przeciwko ale ze względów sportowych bo nie sądzę żeby raz jeszcze czegoś takiego spróbował. ![]()
Czy wygrywasz, czy nie, zawsze ja kocham Cie.
W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe !!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Polityka transferowa Cupiala jest (albo byla) w tej kwesti jasna jak sloneczko. Tu masz cytat ''Kiedy okazało się, że jeden ze współpracowników naszego trenera mógł mieć nieczystą przeszłość w innym klubie, natychmiast rozwiązaliśmy z nim umowę o pracę. W takich przypadkach jesteśmy zawsze konsekwentni.'' <- to sa slowa Cupiala
![]()
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
A tak poza tym, to PS nie pisał, jak zatrudniali go np. w Górniku, że "bohater afery barażowej" zatrudniony w Górniku. Po prostu odgrzewają stare kotlety. Gdyby nikt Wam tego nie napisał, pewnie nawet byście o tym nie pamiętali. Przecież Wisła to drużyna innego pokroju niż jakiś tam Świt Nowy Dwór czy Szczakowianka Jaworzno. I zupełnie inne czasy. Sam mam mieszane uczucia, ale odnośnie jego wieku, czy umiejętności bramkarskich, ale napewno nie co do jego przeszłości korupcyjnej. To tak, jakby przekreślić działalność Lecha Wałęsy w latach 80' przez to, że przez 6 lat w latach 70' był tajnym współpracownikiem i więcej szkody narobił niż Peskovic za jeden głupi mecz, w którym popełnił pewnie kolosalny błąd, którego potem sam nie mógł sobie wybaczyć? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.sport.pl/sport/1,67926,89..._Cracovii.html ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
O grze Peskovica w Portugalii się nie wypowiadam, bo jej nie widziałem, podobnie zresztą jak Ty. I dlatego w przeciwieństwie do Ciebie nie buduję na niej żadnej opinii (Ty budujesz, bo chcesz tą sprawę uwzględniać nie mając o niej kompletnie bladego pojęcia), tylko na meczach z udziałem Peskovica, które widziałem. Popełniał w nich wiele poważnych błędów, bronił słabo, nie osiągnął nic istotnego. I o tym mówię. Zresztą nawet w tej Portugalii, której tak Ci brakuje, czy Rumunii też dość szybko się na nim jak wiadomo poznali. Samo negocjowanie z tego typu zawodnikiem już jest kompromitacją Wisły, co trzeba z przykrością zauważyć. Nie powinno się zatrudniać piłkarzy słabych, ani tym bardziej skazywanych za korupcję. Jeśli takimi zawodnikami marketing pragnie przyciągać ludzi na stadion, to ktoś w klubie (stawiam na Zdzisia) faktycznie kolejny raz upadł na głowę. Peskovic może przynieść Wiśle jedynie szkody, szczególnie wizerunkowe.
Ostatnio edytowane przez Markus : 25.01.2011 o godz. 15:43.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
...a co za tym idzie takze i finansowe.
Dla mnie to jest zasłona dymna i tyle Stan na pewno taki głupi nie jest a Cupial ma na pewno ostatnie zdanie w transferach i koniec kropka. Czekajmy na rozwój sytuacji i nie dajmy się oszaleć. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jasne, ale czemu na nasz koszt?
W dodatku - gdyby to był facet, który broni jak Casillas, dyskusja bylaby inna. Ale my dyskutujemy o przeciętnym bramkarzu, który na domiar złego był umoczony w korupcję. Po prostu brakuje argumentów za. Gdyby Wisła prowadziła program resocjalizacyjny dla skruszonych oszustów, to bym jeszcze rozumiał. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ile można czekać na jakiś transfer - ile mogą testy medyczne trwać ?
Oficjalna wydała by jakieś oświadczenie, bo ludzie zejdą na zawał. Kiedy się nowi zgrają z drużyną ? Całe życie. Było kiedyś okienko, w której zawodnicy dołączyli 1 dnia na zgrupowanie ? Całe życie w trakcie dochodzą... |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Genkow woli Wisłę od Liteksu
Cytat:
ciekawe, ciekawe : ) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Tak zrobiono z Reissem i on tego nie podpisał, kto jak kto jeśli chodzi o prasę to Amica bije nas w tym elemencie dosyć znacząco.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 25.01.2011 o godz. 16:25.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ten brak jakichkolwiek informacji powoli mnie dobija. Niby zawodnicy są ale ich nie ma, oficjalna milczy.Co z Meliksonem i resztą przyjechali i ślad po nich zaginął. Trochę to wszystko dziwne, mam nadzieje iż w tym tygodniu ogłoszą jakąś konferencje i przekażą nam konkrety
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Maor Mlixon podpisali wczoraj w nocy (między poniedziałek i wtorek) Wisła Kraków przez agenta David Dahan, a zakończył długotrwałe sagi. Izraelskich kontekście polskiego klubu elity zagra na 4 i pół roku i ma zarabiać milion euro w tym okresie. (...)wczoraj przeszedł wszystkie niezbędne badania lekarskie pomyślnie. Na co czeka oficjalna ![]()
Ostatnio edytowane przez Edłardo Da Sylwia : 25.01.2011 o godz. 16:44.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No pisze, że Melikson podpisał.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
przetłumaczyłem translatorem tytuł tego co kolega qchar90 wkleił linka w języku hebrajskim i wyszło:
"Mlixon podpisana w Krakowie dołączyć do obozu szkoleniowego" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No mi to absolutnie nie przeszkadza, bo zaraz dowiemy się, że gdzieś tam Genkov sprzedał mecz, bo podobno w lidze bułgarskiej większość meczów jest ustawiona, potem dowiemy się, że Cikos w lidze słowackiej też handlował meczami. No ludzie - działania mediów są w tym wypadku skandaliczne. Chłop już dawno meczów nie sprzedaje, bo tak naprawdę nigdy nie sprzedawał poza głupią aferą, a teraz wszyscy na tym forum wołają - "Skandal!" Przecież to nie jest koleś, który ustawił 10 meczów, czy nawet piętnaście, tylko raz sprzedał jeden głupi mecz. Domyślam się, że miał wyrzuty sumienia, bo potem już nic nie sprzedawał. Bynajmniej nie ma dowodów w tym względzie.
|
|
|
|
Guest
|
|
. Chyba jakieś Izrelskei media podążają za Meliksonem.Basałaj chyba planuje zrobić jedną wielką konferencje, pewnie z TV bo osobiscie dostrzegłem współprace z Orange Sport, Wiadomo kto tam jest prezesem.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 25.01.2011 o godz. 16:56.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
NIe wiem czy coś więcej sprzedawał - ale raz wziął kasę. Wystarczy. NIech się wykazuje w jakiejś innej lidze, innym zespole, ale nie w Wiśle Kraków. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeśli to prawda, to ja jestem zadowolona, ze pierwszy transfer już jest, ale oczywiście czekam aż info pojawi się na oficjalnej. Choć wydaje mi się, że napiszą coś dopiero po podpisaniu (lub nie) przez Kew'a i Genkova.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mam wrażenie, że Ci trzej piłkarze już z nami podpisali kontrakty. Prasa Holenderska mówi o podpisanym kontrakcje, Izraelska i Bułgarska. Chyba Wisła zastanawia się nad bramkarzem między dwoma opcjami i chce wszystkich czterech zaprezentować. Dla mnie to trochę głupie, jesli rzeczywiście podpisali i czekają na tego czwartego to nie ma na co czekać i trzymać tej trójki w Krakowie, bo sterczą bezczynnie zamiast się zgrywać z zespołem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jeżeli w innych krajach media są tak rzetelne jak u nas, to nie ma co przywiązywać do tego większej wagi...
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|