The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2011, 11:06
Garguła jest cienki, Gol lepszy. Wilk też. Tylko w Gargułe pokłada sie nadzieje jak w Jirsaka, ciekawe jak długo.

Odpowiedz cytując
dodo19891989
Member

Od: 01.2008

Stary 18.01.2011, 11:12
Ubiparip właśnie przechodzi testy medyczne w Lechu... mam nadzieję, że dziś Wisła odpowie na to Melikson'em i Alhassan'em

Odpowiedz cytując
Dawidka
Member

Od: 10.2010

Stary 18.01.2011, 11:23
Ale te PYRY to są jednak szuje. Juz się nie dziwię że negocjacje Wisły sa owiane taką tajemnicą - sępy z Poznania wszędzie się w.......ą.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 18.01.2011, 11:26
Na końcu się okaze, ze Melikson przeszedł pozytywnie testy..........w Amice.
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 18.01.2011, 11:29
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Transfery mają być (przynajmniej część) do pierwszego obozu!A czy dzisiaj już wyjeżdzają?Nie! W piątek!
Więc po co siejesz defetyzm, skoro mają jeszcze parę dni.Nie stawiaj tu wszystkich przed faktem dokonanym, bo nie masz pojęcia z kim Valckx rozmawiał, rozmawia, czy będzie rozmawiał.To on jest odpowiedzialny za transfery i to jego z Basałajem i Cupiałem będziecie za nie rozliczać, ale w stosownym do tego momencie a nie teraz!
Lech sciąga napastnika którego my podobno chcielismy...fajnie nie...zreszta ja nic nie wiem a Ty wiesz, nastawienie masz takie jakbyśmy mieli niewiadomo kogo sproawadzić....może opierasz się na czymś o czym my nie wiemy...albo jesteś naiwny...dla Twojej wiadomości termin transferów już mija, każdy dzień zwłoki to dzień stracony, ale widać porażki z ogórakmi Ciebie i naszych działaczy nic nie nauczyły
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 18.01.2011, 11:31
co wy za bzdury piszecie? jakie sępy, jakie szuje ?

mają po prostu więcej oleju w głowie niż nasz zarząd, prezes i dyrektor sportowy.

załóżmy, że Wisła znalazła Ubiparipa, była nim zainteresowana - ale zrezygnowała, na to miejsce wskoczył Lech, który w jakimś sensie przyznał rację Wiśle - w kwestii tego, że zawodnik warty jest zainteresowania i zainwestowania - jakkolwiek niewielkich pieniędzy.
Obyśmy nie żałowali, jak Vojo będzie siupał bramki w lidze, a może i nam strzeli.

PS. czekajmy cierpliwie na nasze transfery.
Odpowiedz cytując
tomsts
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.01.2011, 11:42
krkgiba napisał(a):Wyświetl post
PS. czekajmy cierpliwie na nasze transfery.
tego wszystkim życzę - cierpliwości !
to jest w zasadzie pierwsze pełne okienko Stana. Już na niego się gromy sypią, o Basałaju nie wspominając. Dajcie szanse...
... i ogarnijcie się bo przerażający jest sposób w jaki Waszym zdaniem wyglądać powinna polityka transferowa Z ocenami transferów wstrzymajcie się po prostu do końca okienka i po problemie.
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 18.01.2011, 11:44
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Lech sciąga napastnika którego my podobno chcielismy...fajnie nie...zreszta ja nic nie wiem a Ty wiesz, nastawienie masz takie jakbyśmy mieli niewiadomo kogo sproawadzić....może opierasz się na czymś o czym my nie wiemy...albo jesteś naiwny...dla Twojej wiadomości termin transferów już mija, każdy dzień zwłoki to dzień stracony, ale widać porażki z ogórakmi Ciebie i naszych działaczy nic nie nauczyły
zieew.Podobno po Marsie chodzą zielone ludziki

Zasada jest prosta, lepiej by nikogo nie sprowadzili niż kolejny szrot który uwiąże nas na lata.Jak kończy się kupowanie hurtem, pokazało poprzednie okienko

Po Meliksonie(który oczywiście nie wiadomo czy przyjdzie ale wiadomo że negocjacje były prawie na ukończeniu)widać że Staszek chce celnie strzelać a nie na oślep i być może musi to jeszcze potrwać a widzę że niektórzy to chcieli by transferów dla samej radości że ktokolwiek przyszedł.

Nasza sytuacja negocjacyjna jest kiepska bo ani nas nie stać na wysokie sumy dla klubów ani dla grajków, do tego liga jest kiepska a i nasz klub w niej nie jest już klubem o który zawodnicy by zabiegali.Wystarczy że jedne z drugim odpali google i ujrzy klub pucharowych nieudaczników a na to, jeśli ma ambicje, będzie w pierwszej kolejności patrzył.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 18.01.2011, 11:44
Okienko transferowe kończy sie 28 lutego o 23:59, co nie oznacza, że transferów nie będzie szybciej.
Co do Amici i jej trasferu- naprawdę mało mnie to obchodzi- poważnie.Intereuje mnie Wisła Kraków a jej efekty tego okienka będe oceniał w piątek, oraz po paru meczach rundy wiosennej.Narazie nie udalo się nikogo ściagnąć, ALE, poczekajmy lepiej do czwartkowej konferencji .

P.S
Kluczem do zagadki z żydem wydaje się ten post administratora forum.Wydaje się zorientowany w temacie ale w google tłumaczu wychodzą mi jakieś bzdury.Może nasz gość z Hajfy by pomógł to przetłumaczyć?
Cytat:
Re: מליקסון ייצא על מנת לחתום בקראקוב

הודעהעל ידי אלעד סבג » 18 ינואר 2011, 10:35
בידיעות אחרונות מפרסמים שאלונה הציבה אולטימטום למאור שהוא טס לפולין רק אחרי המשחק מול ביתר.
איפה הבעייה פה?
ויסלה קראקוב טסה לספרד למחנה אימונים ובעייתי בשבילם להשאיר את הצוות הרפואי ואת אנשי המנהלה בקראקוב שיעשו למאור בדיקה רפואית ויחתימו אותו על חוזה.
אגב דודו דהאן הסוכן שלו אמר משהו שקצת עיצבן אותי "מאור לא יוכל לתת 100%"... למיטב ידיעתי מאור מליקסון עדיין שחקן של הפועל ב"ש.....

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
konrad123
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 18.01.2011, 11:55
Alona reklamodawców oświetlenie Yediot postawiła ultimatum, że poleciał do Polska tylko po meczu z bardziej.
Gdzie jest problem?
Wisła Kraków pływające obozie treningowym w Hiszpanii i problematyczne dla nich opuszczenia personelu medycznego i pracowników administracyjnych w Krakowie, który zrobi dla oświetlenia badania lekarskie Weahtimu mu kontrakt.
Nawiasem mówiąc Dudu Dahan jego przedstawiciel powiedział coś nieco irytowało mnie "światło nie będzie w stanie dać 100 %"... Maor Mlixon mojej wiedzy pracownika wciąż jest w odtwarzacz .....

Tak tłumaczy tłumacz google.. owszem są głupoty ale da się skapnąć o co chodzi w tekście. Musiał zagrać mecz, aby móc polecieć do Polski i jeszcze coś o obozie Wisły w Hiszpanii
Odpowiedz cytując
thebo4
Member

Od: 06.2010

Stary 18.01.2011, 12:00
Cierpliwości! transfery będą.. mam nadzieję
Powód: takie tam
Ostatnio edytowane przez thebo4 : 18.01.2011 o godz. 12:01.
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.01.2011, 12:01
konrad123 napisał(a):Wyświetl post

Tak tłumaczy tłumacz google.. owszem są głupoty ale da się skapnąć o co chodzi w tekście. Musiał zagrać mecz, aby móc polecieć do Polski i jeszcze coś o obozie Wisły w Hiszpanii
A przypadkiem nie chodzi o to że on chce zagrać jeszcze jeden mecz w lidze.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Stary 18.01.2011, 12:02
MHaifa napisał(a):Wyświetl post
Prawdopodobnie ostatni mecz w barwach Hapoelu rozegra z... Beitarem Jerozolima wiec moze poprawi statystyke wislakow z nimi
Wypowiedź z niedzieli.

Bardzo możliwe, że Hapoel chce go jeszcze mieć u siebie na Beitar i o to dokładnie chodzi.
Odpowiedz cytując
konrad123
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 18.01.2011, 12:03
RAFi89 napisał(a):Wyświetl post
A przypadkiem nie chodzi o to że on chce zagrać jeszcze jeden mecz w lidze.
Według mnie chodziło o to, że miał zagrać ostatni mecz - ten, w którym zagrał
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 18.01.2011, 12:03
Wygląda na to że kobiecina chce by przyjechał po następnym meczu a nasi będą już wtedy w Hiszpanii i nie będzie miał go kto przebadać.
Jak lubię Żydów ,to wychodzi cały ich charakter ..jeszcze wycisnąć.Jak dla mnie całkiem niepoważne zachowanie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Lucas.B
Banita

Od: 09.2010

Stary 18.01.2011, 12:07
Żaden szanujący się klub, który na dniach ma pozyskać zawodnika X - a negocjacje w sprawie pozyskania zawodnika zakończyły się - nie pozwoliłby a tym bardziej klub który wie że ten zawodnik ma odejść na pewno nie wystawiałby go do gry w kolejnym spotkaniu - obawiając się m.in. kontuzji etc... Ten ciąg zdarzeń jednoznacznie pokazuje w jakim miejscu jest Wisła jeśli idzie o profesjonalizm w negocjacjach. Bardzo możliwe że wbrew temu co podają media rozmowy w dalszym czasie trwają a ich finał jest niewiadoma
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 18.01.2011, 12:08
konrad123 napisał(a):Wyświetl post
Alona reklamodawców oświetlenie Yediot postawiła ultimatum, że poleciał do Polska tylko po meczu z bardziej.
Gdzie jest problem?
Wisła Kraków pływające obozie treningowym w Hiszpanii i problematyczne dla nich opuszczenia personelu medycznego i pracowników administracyjnych w Krakowie, który zrobi dla oświetlenia badania lekarskie Weahtimu mu kontrakt.
Nawiasem mówiąc Dudu Dahan jego przedstawiciel powiedział coś nieco irytowało mnie "światło nie będzie w stanie dać 100 %"... Maor Mlixon mojej wiedzy pracownika wciąż jest w odtwarzacz .....
To i tak nieźle, bo bałem sie ze zaczął fiksować w samolocie.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 18.01.2011, 12:11
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Wygląda na to że kobiecina chce by przyjechał po następnym meczu a nasi będą już wtedy w Hiszpanii i nie będzie miał go kto przebadać.
Jak lubię Żydów ,to wychodzi cały ich charakter ..jeszcze wycisnąć.Jak dla mnie całkiem niepoważne zachowanie.
Zgadza się, ale jest tam jeszcze wypowiedz agenta piłkarza (Dudu Dahan), który twierdzi, że takie przetrzymywanie zawodnika nie ma sensu bo i tak nie zagrałby z pełnym zaangażowaniem.
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.01.2011, 12:18
Na pocieszenie artykuł wesżło o Ubiparipie:
http://www.weszlo.com/news/6138
Odpowiedz cytując
herkules
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 18.01.2011, 12:20
moje pytanie:

jak się odnosi ten news http://www.90minut.pl/news/143/news1...Ghanczyka.html do obecnej sytuacji w klubie
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.01.2011, 12:23
Dawidka napisał(a):Wyświetl post
Ale te PYRY to są jednak szuje. Juz się nie dziwię że negocjacje Wisły sa owiane taką tajemnicą - sępy z Poznania wszędzie się w.......ą.
A mi sie podobaja chlopaki. My tu odwalamy cala robote a oni myk i u nich. Sprytni sa i obrotni.
Odpowiedz cytując
Bekas
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 18.01.2011, 12:23
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Po to został ten czlowiek zatrudniony żeby nie było łapanki i zeby kadra była przed pierwszym treningiem (kadry nie ma, jest za to coroczne łatanie dziur). Ktoś mówił, że kadra będzie do 17.01 i niby czemu teraz juz jest to nieaktualne? Bo co? Bo jest ciężko? porażka
Dokładnie. Bez dwóch zdań porażka. Valcx pracuje w klubie od 5 miesięcy, wystarczająco czasu żeby zrobić transfery. Ja rozumiem, ze nie było sensu kupować 01.01.2011, ale deadline był wczoraj. Od wczoraj są przygotowania do sezonu (krótkie bardzo, normalnie już by tydzień trenowali). Ja tez mam nadzieje, ze jeszcze Valcx się wykaże, ale pierwszego egzaminu nie zdał. W chwili rozpoczęcia przygotowań jesteśmy na minusie (4 zawodników) - to totalna porażka i tyle. I dziwie się takim tekstom "okienko zamyka się 28.02.2011. To napiszcie od razu "przecież za 2 lata też można kogoś kupić".
Odpowiedz cytując
mcselon
Junior Member

Od: 10.2003

Stary 18.01.2011, 12:25
Acima napisał(a):Wyświetl post
Na pocieszenie artykuł wesżło o Ubiparipie:
http://www.weszlo.com/news/6138
Przepraszam najmocniej, czy mógłbyś mnie oświecić, czym tu się pocieszać? Rozumiem, iż po tym jak ukazało się to na Weszło, wnioskowałeś, iż jest to wpis prześmiewczy na temat Ubiparipa. Otóż nie. Stanowski potrafi również pochwalić od czasu do czasu, nie tylko wyśmiać.

Dla mnie Ubiparip nie jest topowym graczem, co nie znaczy, że nie chciałbym go widzieć w Wiśle. Jest młody, wychowany w Serbii. Z dostępnych filmów widać, że ukłuć na bramkę potrafi, jest całkiem szybki i całkiem silny. Czyli posiada te cechy, których próżno szukać u naszych atakujących.

I wścieka mnie to, że my rzekomo się nim interesowaliśmy tygodniami, a Lech sprzątnął go nam w tak krótkim czasie.

Dodatkowo, jeśli zestawi się sylwetkę, dokonania i potencjał rozwoju Ubiparipa vs. Kone (którym rzekomo się interesujemy), to wychodzi na to, że bierzemy trzeci sort przebranych już pomarańczy.
Bayakasha respect!
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Stary 18.01.2011, 12:29
1q2 napisał(a):Wyświetl post
zieew.Podobno po Marsie chodzą zielone ludziki

Zasada jest prosta, lepiej by nikogo nie sprowadzili niż kolejny szrot który uwiąże nas na lata.Jak kończy się kupowanie hurtem, pokazało poprzednie okienko

Po Meliksonie(który oczywiście nie wiadomo czy przyjdzie ale wiadomo że negocjacje były prawie na ukończeniu)widać że Staszek chce celnie strzelać a nie na oślep i być może musi to jeszcze potrwać a widzę że niektórzy to chcieli by transferów dla samej radości że ktokolwiek przyszedł.

Nasza sytuacja negocjacyjna jest kiepska bo ani nas nie stać na wysokie sumy dla klubów ani dla grajków, do tego liga jest kiepska a i nasz klub w niej nie jest już klubem o który zawodnicy by zabiegali.Wystarczy że jedne z drugim odpali google i ujrzy klub pucharowych nieudaczników a na to, jeśli ma ambicje, będzie w pierwszej kolejności patrzył.
Przeczytaj to co napisałeś bo to trochę żałosne, skoro nic nie zdziałał przez 4 miesiace to teraz załatwi to w 2 tygodnie...oczywiście sprzedał Brożków i kasy może jest więcej, ale nikt mi nie powie że tego co się niezrobiło przez ostatnie miesiące da się zrobić w parę dni...może przez te dni urodzą się nowi zawdonicy Przecież inne kluby w Polsce robą jakieś transfery, nam potrzebni są zawodnicy na naszą Buraczaną ligę, czy aż tak trudno wyszukać tanio zawodnika....Lechia może, Jagielonia może, a my bo co? Szukamy tanio Messiego za którego nam dopłacą? Tak nisko upadliśmy?
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.01.2011, 12:30
Z komentarzami i pierwszymi ocenami trzeba się wstrzymać do piątku.
Nikt z nas tak do końca nie wie, co dzieje się w kwestiach transferowych.
Pewnie, że chciałoby się konferencji z prezentacjami nowych zawodników, nawet w stylu tureckim, czyli najpierw jakieś fotki z hoteli z zawodnikiem w barwach Wisły itp.
Jeżeli do piątku nikt nie dojdzie to już będzie spory minus.Ale do piątku jeszcze 3 dni więc tyle można wytrzymać.

Trzeba też pamiętać o jednym - w tej chwili dla zawodników z poza Polski wymarzonym miejscem gry w naszej lidze jest - nie ma co ukrywać Amica. Kasa, europuchary, możliwość promocji do lepszej ligi (vide Lewandowski, Peszko, Murawski).
U nas tak naprawdę argumentem w negocjacjach może być tylko to ostatnie, bo przykłady Brożków, Głowackiego o wcześniej Marcelo czy Diaza są wymowne.
Póki co nie wygląda to dobrze ale są jeszcze 3 dni do wyjazdu na obóz.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.01.2011, 12:31
Nie płaczcie teraz za tym Ubiparipem, czy jak on się tam nazywa, ja wierzę, że my ściągniemy do Wisełki dużo lepszych zawodników Wszystko wyjdzie w trakcie sezonu, teraz musimy być cierpliwi i dać szansę wykazania się Stanowi. Nie mamy powodu, by mu nie dać kredytu zaufania. Rozliczać go będziemy po sezonie.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 18.01.2011, 12:34
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Z komentarzami i pierwszymi ocenami trzeba się wstrzymać do piątku.
Nikt z nas tak do końca nie wie, co dzieje się w kwestiach transferowych.
Pewnie, że chciałoby się konferencji z prezentacjami nowych zawodników, nawet w stylu tureckim, czyli najpierw jakieś fotki z hoteli z zawodnikiem w barwach Wisły itp.
Jeżeli do piątku nikt nie dojdzie to już będzie spory minus.Ale do piątku jeszcze 3 dni więc tyle można wytrzymać.

Trzeba też pamiętać o jednym - w tej chwili dla zawodników z poza Polski wymarzonym miejscem gry w naszej lidze jest - nie ma co ukrywać Amica. Kasa, europuchary, możliwość promocji do lepszej ligi (vide Lewandowski, Peszko, Murawski).
U nas tak naprawdę argumentem w negocjacjach może być tylko to ostatnie, bo przykłady Brożków, Głowackiego o wcześniej Marcelo czy Diaza są wymowne.
Póki co nie wygląda to dobrze ale są jeszcze 3 dni do wyjazdu na obóz.
To wszystko co piszesz było aktualne PRZED zatrudnieniem Holendrów. Po to przyli do nas aby było inaczej!! Aby doświadczony dyrektor sportowy przyciągnął dobrych zawodników. A tu dalej jest nędza...To po co jest ten koleś?
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.01.2011, 12:35
Lucas.B napisał(a):Wyświetl post
Z transferami do Wisły jest tak samo jak w poprzednich okienkach transferowych - niestety. Stan obiecywał w grudniu że kadrę zespołu poznamy do czasu rozpoczęcia treningów a tak nie jest o czym pisałem pod koniec grudnia. Śmieszą mnie ochy i achy nad transferem Izraelczyka bo po dogłębnym prześledzeniu jego kariery i statystyk kwota 700 tys euro wydaje się być za wysoka tym bardziej że mamy inne na chwilę obecną priorytety a wygląda że pozyskanie napastnika i bramkarza odbędzie się na zasadzie testów w Hiszpanii wolnych zawodników. Nie twierdzę że Melikson to zły piłkarz ale w pierwszej kolejności powinniśmy zabezpieczyć pozycje na których jest wakat.
Śmiem twierdzić, że opowiadasz głupoty. Jeszcze nie jest zły czas na podpisywanie zawodników - do końca stycznia to jeszcze bezpieczny termin - jak uda się większość piłkarzy zakontraktować przed tym czasem, to dobrze.

Poza tym Melikson na 10 - minutowym filmiku pokazał jakim jest zawodnikiem i gra całkiem nieźle - przyznasz. Jest bardzo kreatywny, szybki etc. Jest po prostu niezłym graczem i powinien sprawdzić się w naszej lidze, bo w lepszych może miałby problem.

I co z tego, że przyjdą do nas darmowi piłkarze? Jak Youssouf Kone to może taki Garguła, który szybko się odrodzi i zacznie strzelać bramki dla Wisły? Kto wie? Poza tym bajki o tym, że to jest wolny zawodnik i ściągamy go "za darmo" są śmieszne. Prowizja dla zawodnikka i agenta będą wysokie - nie oszukujmy się. Jeżeli oczywiście Kone przyjdzie do nas.
Odpowiedz cytując
Mar85
Senior Member

Stary 18.01.2011, 12:42
No tak czekajmy do piątku, potem do kiedy Do końca lutego? W kazdym okienku to samo, nic się nie zmieniło, teraz będzie łapanka bo przecież ktoś musi grać...żal mi tych wszystkich co ciągle wierzą, od ilu to już lat, nic was poprzednie działania nie nauczyły No tak przyszedł wspaniały holender i miały być wzmocnienia z holandii, ale boguś przykręcił kurek więc się nie da, teraz każdy kogo by nie chcieli to za drogi To po co było sprzedawać? No tak trzeba napchać kieszeń Cupiała i gadać że nie ma kasy bo nasz biedny Boss stracił dużo, a za to że zbudował nam potęge teraz najlepeij go niekrytykować
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.01.2011, 12:43
A tu :

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1781720

jest napisane, że Melikson dostał wczoraj propozycję podwyżki, ale odmówił i być może będzie dzisiaj w Polsce.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów