|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Holender, Hiszpan czy Amerykanin...Jaki to ma znaczenie jak się taplasz w polskiej rzeczywistości
![]() No dzieci internetu radzące mi staremu kibicowi czekać na pierwszy trening! GDZIE JEST WZMACNIANIE? Do kiedy mam czekac do końca okienka? Jeśli tak to którego? Zimowego czy letniego? Śmiech na sali. Miał być bramkarz, obrońca i napastnik, a jest PROMESA pomocnika. ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Sorry, ale dajcie sobie na wstrzymanie. Główna przez fb podała wczoraj, że wylądował, dementi nie umieściła. Przegląd też dzisiaj pisze, że Melikson dotarł, Maaskant wypowiadał się tak jakby wszystko było zaklepane. Tylko w GK napisali, że nie dotarł. Na darcie szat będzie jeszcze czas. Polskie media- mistrzowie dezinformacji.
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
przestańcie pisać o braku profesjonalizmu najeżdzacie na klub bo jawor sobie napisał że izraelczyk nie przyleciał wstrzymajcie się może do oficjalnego potwierdzenia a pózniej najeżdzajcie na klub oki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
portale w Izraelu podały że Melikson dzisiaj wylatuje do Krakowa na testy medyczne poprzedzające podpisanie kontraktu. Nikt nie wspomina że Melikson miał się zjawić w Krakowie wczoraj. Umowa między klubami została uzgodniona i parafowana.
![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
większość polskich mediów twierdziła że najpóźniej we wtorek Melikson ma podpisać kontrakt...
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Z transferami do Wisły jest tak samo jak w poprzednich okienkach transferowych - niestety. Stan obiecywał w grudniu że kadrę zespołu poznamy do czasu rozpoczęcia treningów a tak nie jest o czym pisałem pod koniec grudnia. Śmieszą mnie ochy i achy nad transferem Izraelczyka bo po dogłębnym prześledzeniu jego kariery i statystyk kwota 700 tys euro wydaje się być za wysoka tym bardziej że mamy inne na chwilę obecną priorytety a wygląda że pozyskanie napastnika i bramkarza odbędzie się na zasadzie testów w Hiszpanii wolnych zawodników. Nie twierdzę że Melikson to zły piłkarz ale w pierwszej kolejności powinniśmy zabezpieczyć pozycje na których jest wakat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
w temacie tego stopera z Ghany za DP: "Rozmawiałem z kilkoma polskimi klubami, ale nic nie zostało przesądzone. Kraim [Alhassan] gra obecnie w międzynarodowym turnieju w Afryce i na razie nie wybiera się do Polski - powiedział DP agent piłkarza Charlie Baffour
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
naucz się czytać ze zrozumieniem, a dopiero potem siej panikę... Melikson miał zostać zaprezentowany oficjalnie w czwartek...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
info z facebooka, wislakrakow.com Maor Melikson jest już w Krakowie. Przedstawiciele Wisły odebrali go z lotniska w Balicach. Pomocnik Hapoelu Beer Sheva przejdzie testy medyczne poprzedzające podpisanie kontraktu z naszym klubem. Więc, albo chłopaki widzieli kogoś innego, albo to co pisze prasa w Izraelu jest po prostu bzdurą ![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Guest
|
|
Tak więc czekamy na efekty Pana pracy Panie Stan... Najlepiej jeszcze dziś...
Ostatnio edytowane przez arti : 18.01.2011 o godz. 09:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
jaja, toż to piętnasty już pomocnik ten Gol.
a napstników mamy dwóch |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Po to został ten czlowiek zatrudniony żeby nie było łapanki i zeby kadra była przed pierwszym treningiem (kadry nie ma, jest za to coroczne łatanie dziur). Ktoś mówił, że kadra będzie do 17.01 i niby czemu teraz juz jest to nieaktualne? Bo co? Bo jest ciężko? porażka
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła chce Janusza Gola.Przydałby sie bo Sobol ma już swoje lata a Jirsak z Gargułą nic wielkiego nie pokazują.Kto wie może środek pomocy będzie wiosną wyglądał Gol-Wilk
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Trudno żeby było inaczej gdy z pieniędzmi nie jest wesoło - gdyby rzeczywiście były negocjacje trwały by szybciej z pozytywnym efektem. Zakładając scenariusz Melikson przychodzi za pieniądze a reszta za darmo - zawodnicy, którzy ostatnio nie grali, bez formy itd... ciekawe co wtedy będzie można powiedzieć o profesjonalizmie działaczy - to co zwykle. A w Hiszpanii zanosi się na kolejne manewry wojskowe pod kryptonimem "jesteś za darmo, nie grałeś - przyjedz na testy do Wisły - satysfakcja gwarantowana"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tak z pieniędzmi jest nie wesoło a my nie mając napastnika i bramkarza wydajemy 700 tyś euro na pomocnika...tzn. nie wiadomo czy wydamy bo kabaret się zaczyna. Za co Pan Stan bieże pieniądze?, 5 miesiąc jego pracy a on nie potrafi przeprowadzić żadnego gotówkowego transferu do klubu. W takim razie po co on nam, jak i tak nic z tego nie będzie...ah zapomniałem trzeba sprzedać co się da...gatke to on ma, dla mnie mogłoby go nie być i to by była największa osdzczędność...zamiast zabrać się za zarobki graczy takich jak np. Łobo czy Jirsak bo to jest ogromny balast dla klubu, zwłaszcza że graczę nie wnoszą prawie nic do gry to siedzą i pierdzą w ławkę pobierając ogromne sumy...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
TO JUŻ JEST JAKAŚ KPINA BO INACZEJ NAZWAĆ TEGO NIE MOŻNA.... NIE DOSYĆ ZE WOGULE NIE SLYCHAĆ O 3 TRANSFERACH PRIORYTETOWYCH - CZYLI BRAMKARZ< ŚRODKOWY OBROŃCA I NAPASTNIK TO TERAZ CO CHWILE MÓWI SIE O KOLEJNYM POMOCNIKU, PYTAM SiE PO CO....? ZACZYNA MI SIE TO NIEPODOBAĆ BO BASAŁAJ I Stan Valckx ZACZYNAJA KOMBINOWAĆ A ICH OBIETNICE TO JAK NARAZIE PUSTE SŁOWA CZYLI POLITYKA TRANSFEROWA MA SIĘ JESZCZE GORZEJ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Poczekajcie jeszcze do jutra.Sporo się wyjasni ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co sie zaczyna
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 18.01.2011 o godz. 10:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie ośmieszaj się bo kupowanie zawodnika przez 5 miesięcy jest istną kpiną. O jakim dobrym zawodniku piszesz?...dobry do nas nigdy nieprzyjdzie bo na wszystkim szczędzimy i nie jesteśmy potęgą, możemy sprowadzić jedynie zawodnika solidnego. Za dobrego trzeba w dzisiejszych czasach zabulić. Dlaczego inne kluby potrafią sprowadzić zawodnika na czas a my nie? Czyli co mam rozumieć że my jesteśmy jakimś specjalnym tworem gdzie transfery są przeprowadzane w sposób inny, wolny i nieudolny. Jak się ma kasę to się zawodnika kupuje a tu niby kasa jest a jej nie ma, wydajemy 700 tyś euro na pomocnika a problemy są w obronie i gdybyśmy mieli lepszą obroną w ostatniej rundzie prowadzilibyśmy w lidze, ale co tam ja nic nie wiem, złotusty Stan i Basałaj wiedzą najlepiej...zawsze mają jakieś wytłumaczenie, a to że pracują za krótko, a to że nikt nam nie chce nic sprzedać prawie za darmo...I do tych pucharów trzeba awansować, a jak to mamy zrobić nie mając napastnika, trzeaz jesteśmy ledwo 2, a zawodnik co nam strzelił kilka bardzo ważnych bramek został sprzedany, a następny co nam ratował tyłek oddany bez żalu...a wartościowych następców nie widać
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 18.01.2011 o godz. 10:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zrozum kolego, że klubie operuję się prawdziwymi pieniędzmi, a nie virtualnymi jak w piłkarskim menadżerze, dlatego , skoro nie masz o tym pojęcia, to po prostu nie odzywaj się, bo pogarszasz humory w ten słoneczny poranek. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Guest
|
|
Widzę, że zanosi się na taktykę 4-5-1 (3-6-1?) z Małym na szpicy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Opieram się na tym co jest, na efektach pracy, a efektem jest transfer, którego nie ma, więc o jakich informacjach prasowych piszesz? Nie no myślałem że klubu drukują sobie pieniądze...zejdź na ziemi i spójrz na to co jest...Pojęcia nie mam? Chyba mam większe niż Ty bo jakoś przewidziałem porazkę z Karabachem bo wiedziałem że z taką obroną i opieszałoscią transferową znów będzie kompromitacja...Porównaj sobie transfery nasze i innych klubów to moze coś zrozumiesz bo dla was w klubie jest wszystko cacy. Spójdzcie na naszą kadre, kilku zawodników jest wypożyczonych, kilku się kontrakty kończą...przyjdzie lato znów będzie płacz |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bez sensownego napastnika to dupa zbita będzie. No ale nie wierzę, żeby nie ściągnęli napadalca - kwestia tylko czy to będzie padalec czy napadalec z prawdziwego zdarzenia. Valckx działaj!
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Co do napastników słów kilka - zaawansowane rozmowy toczyły się w sprawie Ubiparipa (prawdopodobnie będzie grał w Lechu) drugim jest/był Kone - na chwilę obecną przed wyjazdem na zgrupowanie nie jesteśmy blisko zakontraktowania żadnego napastnika.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Więc po co siejesz defetyzm, skoro mają jeszcze parę dni.Nie stawiaj tu wszystkich przed faktem dokonanym, bo nie masz pojęcia z kim Valckx rozmawiał, rozmawia, czy będzie rozmawiał.To on jest odpowiedzialny za transfery i to jego z Basałajem i Cupiałem będziecie za nie rozliczać, ale w stosownym do tego momencie a nie teraz! ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jak najbardziej popieram to co pisze Mar85. Wszem i wobec było zapowiadane, że w zimie to my zrobimy hoho jakie transfery, że teraz to się zacznie. I co? I jajco. Nic sie nie dzieje. Jak ktoś myśli, że zaraz się ruszy zaraz przyjdą wielcy zawodnicy to jest po prostu śmieszny. Czas na negocjacje był, teraz jest czas na podpisywanie umów a my nie potrafimy ściągnąć nikogo. I znów przyjdzie tylko wierzyć, że nasi jakimś cudem nauczyli się grac w piłkę podczas MIESIĘCZNEJ przerwy!! A transfery
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|