|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Garguła jest cienki, Gol lepszy. Wilk też. Tylko w Gargułe pokłada sie nadzieje jak w Jirsaka, ciekawe jak długo.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ubiparip właśnie przechodzi testy medyczne w Lechu... mam nadzieję, że dziś Wisła odpowie na to Melikson'em i Alhassan'em
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ale te PYRY to są jednak szuje. Juz się nie dziwię że negocjacje Wisły sa owiane taką tajemnicą - sępy z Poznania wszędzie się w.......ą.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Na końcu się okaze, ze Melikson przeszedł pozytywnie testy..........w Amice.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
co wy za bzdury piszecie? jakie sępy, jakie szuje ?
mają po prostu więcej oleju w głowie niż nasz zarząd, prezes i dyrektor sportowy. załóżmy, że Wisła znalazła Ubiparipa, była nim zainteresowana - ale zrezygnowała, na to miejsce wskoczył Lech, który w jakimś sensie przyznał rację Wiśle - w kwestii tego, że zawodnik warty jest zainteresowania i zainwestowania - jakkolwiek niewielkich pieniędzy. Obyśmy nie żałowali, jak Vojo będzie siupał bramki w lidze, a może i nam strzeli. PS. czekajmy cierpliwie na nasze transfery. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
tego wszystkim życzę - cierpliwości !
to jest w zasadzie pierwsze pełne okienko Stana. Już na niego się gromy sypią, o Basałaju nie wspominając. Dajcie szanse... ... i ogarnijcie się bo przerażający jest sposób w jaki Waszym zdaniem wyglądać powinna polityka transferowa Z ocenami transferów wstrzymajcie się po prostu do końca okienka i po problemie.![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Zasada jest prosta, lepiej by nikogo nie sprowadzili niż kolejny szrot który uwiąże nas na lata.Jak kończy się kupowanie hurtem, pokazało poprzednie okienko Po Meliksonie(który oczywiście nie wiadomo czy przyjdzie ale wiadomo że negocjacje były prawie na ukończeniu)widać że Staszek chce celnie strzelać a nie na oślep i być może musi to jeszcze potrwać a widzę że niektórzy to chcieli by transferów dla samej radości że ktokolwiek przyszedł. Nasza sytuacja negocjacyjna jest kiepska bo ani nas nie stać na wysokie sumy dla klubów ani dla grajków, do tego liga jest kiepska a i nasz klub w niej nie jest już klubem o który zawodnicy by zabiegali.Wystarczy że jedne z drugim odpali google i ujrzy klub pucharowych nieudaczników a na to, jeśli ma ambicje, będzie w pierwszej kolejności patrzył. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Okienko transferowe kończy sie 28 lutego o 23:59, co nie oznacza, że transferów nie będzie szybciej.
Co do Amici i jej trasferu- naprawdę mało mnie to obchodzi- poważnie.Intereuje mnie Wisła Kraków a jej efekty tego okienka będe oceniał w piątek, oraz po paru meczach rundy wiosennej.Narazie nie udalo się nikogo ściagnąć, ALE, poczekajmy lepiej do czwartkowej konferencji P.S Kluczem do zagadki z żydem wydaje się ten post administratora forum.Wydaje się zorientowany w temacie ale w google tłumaczu wychodzą mi jakieś bzdury.Może nasz gość z Hajfy by pomógł to przetłumaczyć? Cytat:
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Alona reklamodawców oświetlenie Yediot postawiła ultimatum, że poleciał do Polska tylko po meczu z bardziej.
Gdzie jest problem? Wisła Kraków pływające obozie treningowym w Hiszpanii i problematyczne dla nich opuszczenia personelu medycznego i pracowników administracyjnych w Krakowie, który zrobi dla oświetlenia badania lekarskie Weahtimu mu kontrakt. Nawiasem mówiąc Dudu Dahan jego przedstawiciel powiedział coś nieco irytowało mnie "światło nie będzie w stanie dać 100 %"... Maor Mlixon mojej wiedzy pracownika wciąż jest w odtwarzacz ..... Tak tłumaczy tłumacz google.. owszem są głupoty ale da się skapnąć o co chodzi w tekście. Musiał zagrać mecz, aby móc polecieć do Polski i jeszcze coś o obozie Wisły w Hiszpanii |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cierpliwości! transfery będą.. mam nadzieję
![]() Powód: takie tam
Ostatnio edytowane przez thebo4 : 18.01.2011 o godz. 12:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wygląda na to że kobiecina chce by przyjechał po następnym meczu a nasi będą już wtedy w Hiszpanii i nie będzie miał go kto przebadać.
Jak lubię Żydów ,to wychodzi cały ich charakter ..jeszcze wycisnąć.Jak dla mnie całkiem niepoważne zachowanie.![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Żaden szanujący się klub, który na dniach ma pozyskać zawodnika X - a negocjacje w sprawie pozyskania zawodnika zakończyły się - nie pozwoliłby a tym bardziej klub który wie że ten zawodnik ma odejść na pewno nie wystawiałby go do gry w kolejnym spotkaniu - obawiając się m.in. kontuzji etc... Ten ciąg zdarzeń jednoznacznie pokazuje w jakim miejscu jest Wisła jeśli idzie o profesjonalizm w negocjacjach. Bardzo możliwe że wbrew temu co podają media rozmowy w dalszym czasie trwają a ich finał jest niewiadoma
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Zgadza się, ale jest tam jeszcze wypowiedz agenta piłkarza (Dudu Dahan), który twierdzi, że takie przetrzymywanie zawodnika nie ma sensu bo i tak nie zagrałby z pełnym zaangażowaniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na pocieszenie artykuł wesżło o Ubiparipie:
http://www.weszlo.com/news/6138 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
moje pytanie:
jak się odnosi ten news http://www.90minut.pl/news/143/news1...Ghanczyka.html do obecnej sytuacji w klubie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dokładnie. Bez dwóch zdań porażka. Valcx pracuje w klubie od 5 miesięcy, wystarczająco czasu żeby zrobić transfery. Ja rozumiem, ze nie było sensu kupować 01.01.2011, ale deadline był wczoraj. Od wczoraj są przygotowania do sezonu (krótkie bardzo, normalnie już by tydzień trenowali). Ja tez mam nadzieje, ze jeszcze Valcx się wykaże, ale pierwszego egzaminu nie zdał. W chwili rozpoczęcia przygotowań jesteśmy na minusie (4 zawodników) - to totalna porażka i tyle. I dziwie się takim tekstom "okienko zamyka się 28.02.2011. To napiszcie od razu "przecież za 2 lata też można kogoś kupić".
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Dla mnie Ubiparip nie jest topowym graczem, co nie znaczy, że nie chciałbym go widzieć w Wiśle. Jest młody, wychowany w Serbii. Z dostępnych filmów widać, że ukłuć na bramkę potrafi, jest całkiem szybki i całkiem silny. Czyli posiada te cechy, których próżno szukać u naszych atakujących. I wścieka mnie to, że my rzekomo się nim interesowaliśmy tygodniami, a Lech sprzątnął go nam w tak krótkim czasie. Dodatkowo, jeśli zestawi się sylwetkę, dokonania i potencjał rozwoju Ubiparipa vs. Kone (którym rzekomo się interesujemy), to wychodzi na to, że bierzemy trzeci sort przebranych już pomarańczy. ![]()
Bayakasha respect!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Z komentarzami i pierwszymi ocenami trzeba się wstrzymać do piątku.
Nikt z nas tak do końca nie wie, co dzieje się w kwestiach transferowych. Pewnie, że chciałoby się konferencji z prezentacjami nowych zawodników, nawet w stylu tureckim, czyli najpierw jakieś fotki z hoteli z zawodnikiem w barwach Wisły itp. Jeżeli do piątku nikt nie dojdzie to już będzie spory minus.Ale do piątku jeszcze 3 dni więc tyle można wytrzymać. Trzeba też pamiętać o jednym - w tej chwili dla zawodników z poza Polski wymarzonym miejscem gry w naszej lidze jest - nie ma co ukrywać Amica. Kasa, europuchary, możliwość promocji do lepszej ligi (vide Lewandowski, Peszko, Murawski). U nas tak naprawdę argumentem w negocjacjach może być tylko to ostatnie, bo przykłady Brożków, Głowackiego o wcześniej Marcelo czy Diaza są wymowne. Póki co nie wygląda to dobrze ale są jeszcze 3 dni do wyjazdu na obóz. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie płaczcie teraz za tym Ubiparipem, czy jak on się tam nazywa, ja wierzę, że my ściągniemy do Wisełki dużo lepszych zawodników
Wszystko wyjdzie w trakcie sezonu, teraz musimy być cierpliwi i dać szansę wykazania się Stanowi. Nie mamy powodu, by mu nie dać kredytu zaufania. Rozliczać go będziemy po sezonie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Poza tym Melikson na 10 - minutowym filmiku pokazał jakim jest zawodnikiem i gra całkiem nieźle - przyznasz. Jest bardzo kreatywny, szybki etc. Jest po prostu niezłym graczem i powinien sprawdzić się w naszej lidze, bo w lepszych może miałby problem. I co z tego, że przyjdą do nas darmowi piłkarze? Jak Youssouf Kone to może taki Garguła, który szybko się odrodzi i zacznie strzelać bramki dla Wisły? Kto wie? Poza tym bajki o tym, że to jest wolny zawodnik i ściągamy go "za darmo" są śmieszne. Prowizja dla zawodnikka i agenta będą wysokie - nie oszukujmy się. Jeżeli oczywiście Kone przyjdzie do nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No tak czekajmy do piątku, potem do kiedy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A tu :
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1781720 jest napisane, że Melikson dostał wczoraj propozycję podwyżki, ale odmówił i być może będzie dzisiaj w Polsce. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|