|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
możliwe, że kwota przy transferze była zbliżona, ale na pewno nie była to sama prowizja menago. trzeba przecież wliczyć jeszcze signature fee dla Marcelo i inne poboczne koszty, nazwijmy to, techniczne (które wcale nie musiały być małe) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
dziwi mnie jedna sprawa.skoro gosc tak wymiata w lidze izraelskiej i ma obywtelstwo polskie to dlaczego nikt sie nie zainteresowal nim pod katem reprezentacji, gdyz w seniorskiej Izraela zadebiutowal dopiero w zeszlym roku w maju z Urugwajem.jak dla mnie troche dziwne, bo skoro taki dobry a my mamy Euro to napewno jesli chodzi o rozwoj jego kariery to sadze ze powaznie by sie zastanowil nad taka opcja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
mam nadzieje, że kilka meczy nasi wysłannicy obejrzeli tego Meliksona... jak w ciemno go biorą to słabo. Za Jirsaka 750tys euro to była mega przesada... teraz byle go oddać za jakiś grosz, bo mamy Gargułe, Boukhariego, może Meliksona..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Obydwa zdania są zgodne z tym co uważam na temat Meliksona i czemu dałem wyraz w swoim poście.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 16.01.2011 o godz. 13:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
atomek21 możliwe że jest jak piszesz, mi chodzi o fakt że jak prasa podała 700tys za Jirsaka to kazdy w to wierzył
bo ja mam ciągle przed oczyma sprawę Janczyka jak przechodził do Rosji ostro podawano że za 4 mln poszedł a jak się później okazało to chyba za niecałe 3 mln ![]() A co do Marcelo to właśnie tam pisali ze to był ten haczyk, menago załatwia wam dobrego darmowego Playera ale prowizja dla niego spora, co nie zmienia faktu że i tak nam się to opłaciło bo sie na nim zarobiło trochę ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
to Ghańczyk karim ma 20 lat ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Co do Meliksona, jeśl już jesti faktycznie przyklepany - mam nadzieję że ludzie w klubie mają na tyle oleju w głowie by mu delikatnie, dyplomatycznie wytłumaczyć o co chodzi w tych zawiłościach kibicowskich w Grodzie Kraka Choć skoro jego ojciec jest z pochodzenia Polakiem to może ma już jakiś wstępny ogląd sytuacji. A jak nie to Mały mu zrobi wykład. I łacinę (jak już ktoś wspominał) mu nieco przybliży Czekamy zatem na potwierdzenie badań medycznych.. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A wiadomo, co się dzieje z Tym młodym Ghańczykiem, który miał do nas dołączyć?
Media informowały o tym pod koniec grudnia. Od tamtego czasu nic o nim nie słychać... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Jak się coś nie spier***i to we wtorek ma podpisać z nami kontrakt. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jestem przekonany że uważa się za Żyda i nie miałby ochoty grać w reprezentacji Polski. Jego rodzice mogli pochodzić z Polski ale byli Żydami i wychowali go na Żyda właśnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie sugerowałbym się tym portalem, gdyż wg. nich w kadrze mamy również Cissoko ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Słyszałem jednak o rzekomym zainteresowaniu Wisły niejakim Rokerem Pereiro z AEK.![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Miał dwa udane dryblingi. Jedno dobre prostopadłe podanie. Ale tez dwa bardzo słabe dośrodkowania z prawej strony. Raz tak przyjął piłkę, że odskoczyła mu na kilka metrów i wyszła na aut.. Nie wiem gdzie ty widziałeś, że minął 3 zawodników Miał udany drybling do boku gdzie uciekł dwóm piłkarzom. Ale trzech? To chyba minął w twojej wyobraźni... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
zbymak dzisiaj pisał, że w tym okienku na pewno będą 4 transfery.
Wychodzi na to, że Alhasan, Melikson + x + y. Mówił też, że na 100 % przyjdzie nowy bramkarz. Zastanawiam się tylko czy będzie to trzeci bramkarz czy też pierwszy. Wolałbym tą pierwszą opcje, bo uważam, że warto zaufać Filipowi Kurcie może stanie się w Wiśle kimś takim jak Sandomierski w Jadze... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Widzę, że wszyscy zaczęli się interesować naszym być może nowym zawodnikiem, w google po wpisaniu trzech pierwszych liter imienia Mao wyskakuje na drugiej pozycji zaraz za mao a przed Mao Tse Tung
![]() Co to się dzieję. Jestem za transferem jak najbardziej jak widać cierpliwość popłaca, bo uważam że jak już go sprowadzimy to będzie naszym wzmocnieniem a nie uzupełnieniem składu. Mało mnie obchodzą malkontenci, którzy i tak byli i będą na tym forum szerzyć swój pesymistyczny światopogląd, pokazując nam same złe strony transferu: - gra tylko prawą nogą - jego drużyna jest 9 w tabeli - jakby był naprawdę dobry to by do nas nie przyszedł itp. Gość był/ jest kapitanem swojej drużyny, ma znakomity przegląd pola, nie szablonowe zagrania takiego zawodnika nam potrzeba, teraz to tylko szkoda że Brożek odszedł bo myślę, że mógłby to być duet jak Kuba- Brożek. Swoją drogą chłopak jakiś talent posiada skoro z trzeciej ligi przeszedł do Beitaru Jerozolima i rozegrał tam przeszło 100 spotkań. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
Koledzy też często nie nadążali za tym co on chce zrobić, wyprowadzą piłkę po czym zagrywa piętką niestety kolega nie spodziewał się takiego zagrania. Należy podkreślić że Macabi te z LM miało miażdżąca przewagę w a ataku pozycyjnym. Według mnie Melikson jak najbardziej może zaliczyć ten mecz do udanych. Nie był za wiele razy przy piłce tak jak cała jego drużna musiał zasuwać w defensywie jednak jak on miał piłkę to robiło się ciekawie. Zaznaczam że transmisja mi się zacinała, nie widziałem wszystkiego jednak w oposianych sytuacjach teraz i wcześniej mam pewność ze to był on, komentatorzy zaczynają się wydzierać jak on dochodził do piłki. Nie wiem może oglądaliśmy inny mecz, jestem pewien że oglądałem Meliksona.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 16.01.2011 o godz. 14:06.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mówiło się ze strony Wisły o piłkarzu z głośnym nazwiskiem aby przyciągnąć więcej ludu na stadion. Ciekawi mnie czy taki będzie i jakiego formatu będzie ów piłkarz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Podobno jest to bardzo obecnie popularny w Izraelu trend aby w oparciu o przedwojenne obywatelstwo rodziców lub dziadków uzyskiwać polskie paszporty. Ułatwia im to bardzo prowadzenie interesów w UE ale nie ma absolutnie nic wspólnego ze zmianą narodowości. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nudzi Ci się?Jeszcze się nie otrząsnąłeś po tej tragicznej wiadomości?Idź do politycznego swoje teorie przedstawiać chłopie.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
bo może od złej strony czytasz.trzeba z prawej do lewej...
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|