|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ja nie wiem po co się kłócić. Jakkolwiek się śledztwo nie skończy to i tak będzie negowane przez rozhisteryzowaną część tego społeczeństwa. Jakiekolwiek dowody się nie pojawią - to będzie wina ruskich i Tuska. Myślałem, że ta katastrofa zmieni trochę nasz kraj, ludzi i zmieniła...ale na gorsze. Do tej pory słyszę kretynów uważających, że to był zamach. Zamach na kogo
Od katastrofy mamy w Polsce milion teorii spiskowych, wszędzie szukanie winnych tragedii ( tu prym wiedzie Jarosław "Obłęd" Kaczyński), podzielone rodziny ofiar katastrofy i smutny symbol tych wydarzeń czyli brak poszanowania symbolu krzyża przez dzicz uważającą się za chrześcijan. Mam wrażenie, że ten kraj dąży do swoistej autodestrukcji. ![]()
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
|
|
|