|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Eeee, nie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Witam
Używa ktoś mobilnego gg w orange? Ile to kosztuje? pozdro ![]() E: http://mobile.gadu-gadu.pl/m/get > dochodzę do tego momentu, i co dalej zrobic
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 06.01.2011 o godz. 21:51.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Pierwsze dwa tygodnie za darmo ,a później 5 zł za miesiąc.Brak opłat za transfer danych.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
czy wiecie cos o imprezach WIELKIEJ ORKIESTRY SWIATECZNEJ POMOCY W KRAKOWIE, tak wspaniala impreza tak szczytna a widze ze miasto spycha ją coraz bardziej w kąt
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
ja wiem o tym i mi wystarcza:
Automobilklub Śląski koło terenowe w Krakowie, RALLY SERWIS Marek Handwerker oraz WYDRUKUJSAM.PL Monika Pytlak serdecznie zapraszają na Rajdową WOŚP w Krakowie dnia 9 stycznia (niedziela) 2011 roku. Impreza odbędzie się na terenach Hotelu FORUM w Krakowie przy ul. M. Konopnickiej 28. Podczas imprezy zbierać będziemy pieniądze NA ZAKUP SPRZĘTU DLA DZIECI Z CHOROBAMI UROLOGICZNYMI I NEFROLOGICZNYMI. W imię tego zaszczytnego celu wystąpią dla Was postacie sportu samochodowego: Leszek Kuzaj Skoda Fabia S200 Michał Bębenek Jan Chmielewski Szymon Kornicki wszyscy w Citroenach C2-R2 Tomasz Mikołajczyk Michał Kościuszko Mitsubishi Lancer Przemysław Gosztyła Opel Astra GSI W programie imprezy między innymi: 1/ kręciołek na śniegu dla 20 amatorskich załóg rajdowych, które wylicytują udział w próbie wyścigowej wokół dawnego hotelu Forum (zgłoszenia i licytacja w dniach od 1 do 3 stycznia na stronie internetowej www.safetypoludnie.pl.). Zapoznanie z trasą próby zacznie się o godz. 9:00, a od 12:00 zostaną rozegrane przejazdy konkursowe; 2/ CO-DRIVE z mistrzami kierownicy czyli jazda pokazowa z publicznością (według licytacji prowadzonej na miejscu). początek o godz.10:00 3/ przejazdy pokazowe repliką samochodu Ford Focus WRC, jakim startował niezapomniany Janusz Kulig. Za kierownicą samochodu zobaczymy Mateusza Lisowskiego, a w roli pilotów – tych widzów, którzy w licytacji zaoferują najwyższe stawki; 4/ Pokaz ratownictwa drogowego na przykładzie prawdziwego zdarzenia drogowego połączony z wykładem inspektora Wydziału Ruchu Drogowego Krakowskiej Komendy Policji oraz instruktora ratownictwa drogowego 5/ Pokaz skuteczności pasów bezpieczeństwa (z wykorzystaniem symulatora zderzeń), przygotowany przez Wydział Ruchu Drogowego KWP w Krakowie; 6/Pokaz i prezentacja samochodów Ferrari Opieka medialna: Telewizja Kraków, TVN Turbo, Radio Kraków, V12, Dziennik Polski, Gazeta Krakowska, www.wospkrakow.info, www.bip.krakow.pl, www.wosp.dlastudenta.pl, www.rallyonline.pl, www.autoklub.pl, www.interia.pl, www.hoga.pl, www.safetypoludnie.pl, www.toprally.pl, , Patronat: Platinum Orlen Oil, TUiR WARTA S.A., Wydział Ruchu Drogowego Komendy Wojewódzkiej Policji w Krakowie, Jednostka Ratowniczo Gaśnicza nr 2 Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie. ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
dzieki ,szkoda ze wypchneli ich z rynku pewnie przyszlo by wiecej ludzi ale coz to nie PARADA pedalow NA WAWEL, tu miasto kuli ogon
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witam
Wisła miała metalową smycz? Jeśli tak to prosił bym bardzo o zdjęcie. Bo nie wiem czy dobrze kojarzę ![]() Pozdrawiam ! ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Znacie jakieś godne polecenie miejsce w Zakopanem(tudzież okolicy), gdzie można w sympatycznych warunkach spędzić noc w pokoju dwuosobowym?
Cenowo tak nie więcej jak 150 zł za pokój. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Witam, potrzebuje wiedziec gdzie moge dostac lakier P9 - Scarlet Red ?
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Można przesłać z play do heyah doładowanie ;>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
czy wie ktoś może gdzie można w Krakowie kupić wzdrygiwacz do gibertona? pilna sprawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Pomogło ? ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
może się myle, ale mam tel. w orange i pobiera mi za transfer danych... może ktoś da instrukcje szczegółową, bo mozliwe, że źle coś zrobiłem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Poszukiwana stronka do pobierania pojedynczych mp3, z porządnym transferem
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Mam prezentację w Power Poincie wersja 2003 i teraz chcę ją jakoś przenieść do Worda albo do pdf zeby wydrukowac wiecie jak to zrobic ?
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A skad sciagnales gadu na swoj telefon?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() NP http://gusia1906krk.wrzuta.pl/audio/...yk_pio_-_wisla --- przed http://gusia1906krk.dwrzuta.pl/audio...yk_pio_-_wisla --- po Voila ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Do usunięcia
Powód: problem sam się rozwiązał ;)
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 07.01.2011 o godz. 22:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ile trwa oprawienie pracy magisterskiej? Zrobią mi to na poczekaniu czy trwa to kilka godzin?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Raczej będziesz musiał poczekać kilka godzin, ewentualnie 1 dzień.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czy mógby mi ktoś napisać po angielsku historie jak szłem do szkoły i złamałem noge, bardzo prosze
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|