|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Witam poszukuje softa do lg cookie kp500 wie ktoś jaki jest najlepszy i najlepiej link do niego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czy możecie się zalogować na pocztę z interii bo nie wiem czy mnie ktos haslo zlamal czy u nich cos padlo?
EDIT: dobra już działa
Ostatnio edytowane przez gris : 05.01.2011 o godz. 10:09.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Dum Spiro Spero
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam
są juz moze napisy do Paranormal activity2 ![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dziękuje wszystkim za pomoc! rozważe każde za i przeciw
![]() ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie do osób które oglądały przed chwilą mecz Skry Bełchatów z Trentino w Lidze Mistrzów na polsacie sport. Kilka razy spostrzegłem że włosi grali na dwóch libero (?), znaczy raz jeden później drugi. Wie ktoś jaki to miało cel ? Od zawsze pamietam że libero zmienia sie z jednym ze środkowych.
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
To ten Twój madat za planty? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
dość nie typowo:
studiuje ktoś metalurgię na AGHu? znalazłem dzisiaj pendrive z pracami magisterskimi Pauliny i Marcina z właśnie tego kierunku.. jeżeli byłaby osoba studiująca to może popytać się znajomych, chętnie oddam właścicielowi. JUŻ MAM TĄ OSOBĘ.. jak nazywa się teraz nowa "Jama" na Reymonta..? podałby ktos stronkę
Ostatnio edytowane przez krzysiek92 : 05.01.2011 o godz. 23:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
zna ktoś jakąś dobrą stronę z ogłoszeniami o prace głównie dla studentów oprócz gumtree?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Czy jak zrobię reinstalkę systemu to dalej mi będzie wyskakiwał ten błąd ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mógłby mi ktoś polecić jakieś biuro sprawdzone, na wyjazd za granice do pracy? Holandia/Niemcy. Obojętne co - pakowanie mięsa, zbieranie pieczarek czy pomidorów - obojętne byle by można w parę osób jechać.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie znam się za bardzo na tym, ale wydaje mi się że nie znajduje Ci czegoś co się podpina pod SATA/ ATA.
Spróbuj, jak wiesz które to, odłaczyć i podłaczyć jeszcze raz, a jak nie wiesz które, to odłącz i podłacz wszystko. Druga możliwość jest taka, że coś w złym miejscu podłączyłeś. Jak to nie to, to nie wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pobaw się kabelkami od dysków i potem w biosie pogmeraj. Reinstalka jest bezsensu i pewnie niemożliwa w tym momencie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no już 4 razy odpinałem i podpinałem wszystko i nic !!! OK dzięki za pomoc na to wygląda że pójdzie na gwarancje ;D
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Otwarte dzisiaj jakieś baseny ?
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Może znajdzie się na forum jakiś pracownik Ery? Jestem na etapie przedłużania umowy i zastanawia mnie ile można ugrać podczas "negocjacji".
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myśle ze są dobrze wpięte ! Bo ja nic nie odpinałem w środku w kompie także jestem zdziwiony od czego to jest !
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
witam ,mam takie banalne trochę pytanie ,jeżeli jest ktoś kto z was oglądał Ucznia Czarnoksiężnika jest tam fragment jak główny bohater bawi się cewkami indukcyjnymi ,i leci kawałek pewnej piosenki,chodzi mi o to co to za wykonawca i tytuł ,z góry dziękuje ;-)
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Witam,pilnie poszukuje wydania FORZA WISŁA w którym był wywiad z Gulim. Chętnie odkupie w całości bądź sam skan, lub sam wywiad w pliku word czy coś.. Sprawa pilna, gdyż materiał potrzebny na studia. Poratuje ktoś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdzie mogę tanio i ekspresowo (na poczekaniu) wyrobić zdjęcia legitymacyjne? W centrum, albo okolicach AGH.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
np. http://chomikuj.pl/KRZYSZTOF48/Album...4*99*c5*bcnika ;] ![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Był kiedyś taki temat na kibice.net gdzie robiono projekty na dany temat np. ktoś tam powiedział że ma być patriotyczne i tak robiono. Może ktoś linka podrzucić albo nazwę tamtego tematu?
|
|
|