The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.12.2010, 22:11
przemo napisał(a):Wyświetl post
Tak to właśnie wygląda, sam przez pewien okres to miałem ale zrezygnowałem bo w Orange Free nie można zakupić pakietu sms po groszu co mi się nie kalkulowało.

Za doładowanie 25 zł. dostałem nawet trochę więcej niż 1 GB. Jak ktoś dużo korzysta z neta przez telefon to się chyba opłaca
Dzieki za odpowiedz.

Dla mnie to niezla oferta (a nawet bardzo dobra), bo telefon glownie mam do rozmawiania (smsy to sporadycznie) i internetu. Tutaj standardowe stawki (29gr/min) i niezle pakiety za doladowania, ktore i tak musze robic. Abonamentu nigdy nie wezme, bo to cyrograf
Odpowiedz cytując
siekierski
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.12.2010, 22:28
rafil napisał(a):Wyświetl post
http://lechia.net/lista/kibice/flagi/

szukałeś tutaj?

Tak, tylko mój wspaniały komputer nie chce odtwarzać obrazków na dużej ilości stron...
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 08.12.2010, 22:41
http://i40.tinypic.com/oi8yz4.jpg chyba chodziło Ci o tę flagę
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
siekierski
Senior Member

Stary 09.12.2010, 09:13
Ano dzięki bo mi tylko właśnie mignął centralny kakwałek. Dzięki!
Odpowiedz cytując
Młyniu_Miechów
Wiślacki Miechów

Od: 07.2004

Stary 09.12.2010, 09:23
Sylwek1906 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie dotyczące zmiany sieci komórkowej, aczkolwiek chciałem przenieść numer z Plusa do Play'a czy ponosze przy tym jakieś koszty czy nie ?
Musisz pierw zarejestrować swój numer. Idziesz z dowodem do salonu (Plus?) i wypełniasz papierki.
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Od: 10.2010

Stary 09.12.2010, 11:08
Młyniu_Miechów napisał(a):Wyświetl post
Musisz pierw zarejestrować swój numer. Idziesz z dowodem do salonu (Plus?) i wypełniasz papierki.
idziesz do PLAY`a i oni zajmują się wszelkimi formalnościami za Ciebie. To oni w Twoim imieniu przenoszą nr do z plusa do playa i całą papierkologią się zajmują.

Przy okazji;

Mam nokię E52. PONOĆ jest taka opcja w telefonach z symbianem, że można podpiąć do kompa komórkę, jakiś specjalny program trzeba ściągnąć i można odczytać na kompie wykasowane smsy z odbiorczej w komórce.

Czy to prawda ? Ktoś wie może jak się nazywa taki program ? Albo ile kosztuje taka usługa ?
Odpowiedz cytując
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 09.12.2010, 11:37
Młyniu_Miechów napisał(a):Wyświetl post
Koszt operacji to 12.20. Przynajmniej tyle płaciła dwa dni temu moja dziewczyna jak przenosila sie z playa do plusa.
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 09.12.2010, 13:58
eryk_cartman napisał(a):Wyświetl post
Koszt operacji to 12.20. Przynajmniej tyle płaciła dwa dni temu moja dziewczyna jak przenosila sie z playa do plusa.
Na jakiej podstawie naliczyli jej jakies koszty ? Wg europejskiego prawa telekomunikacyjnego przeniesienia numerow sa bezplatne
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 09.12.2010, 16:35
Pytanie pewnie wałkowane miliony razy, jak zrobić żeby linki na gg otwierały mi się w firefox'ie a nie w IE Używam firefox'a i trochę mnie to denerwuje, coś się poprzestawiało i nie mogę dojść do tego co.

EDIT: MłodePokolenie podziękował działa a takie to proste było
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 09.12.2010 o godz. 20:57.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Stary 09.12.2010, 17:08
Wydaje mi się, że musisz mieć ustawioną jako domyślną przeglądarke. Masz tutaj poradnik krok po kroku z obrazkami jak ustawić firefox jako domyślną przeglądarke.

http://support.mozilla.com/pl/kb/Jak...4%85dark%C4%99
Odpowiedz cytując
Alexxik13
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 09.12.2010, 18:33
Witam, sprzedałem na Allegro konsole do gier oczywiscie sprawna itd. Dotarła do kupujacego (poczta polska - zwykly piorytet) i wmawia mi ze nie dziala - chociaz kiedy ja wysylalem byla sprawna w 100%. i ta szkoda ktora jest nie jest mozliwe aby wywolana byla przez poczte. mowi ze chce mi ja odslac - czy ma takie prawo? przeciez rownie dobrze to on mogl ja zepsuc i teraz zrobic na mnie wala. jakieś rady?

Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 09.12.2010, 18:50
No cóż, nie wiem jak to się ma do osób prywatnych, ale z tego co wiem to kupujący może rozmyślić się i w ciągu kilku dni zwrócić to co kupił bez podania przyczyny.

Może gość w ....*a wali bo się rozmyślił albo nagle zaczął potrzebować kasy ?
Odpowiedz cytując
Alexxik13
Senior Member

Stary 09.12.2010, 18:55
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
No cóż, nie wiem jak to się ma do osób prywatnych, ale z tego co wiem to kupujący może rozmyślić się i w ciągu kilku dni zwrócić to co kupił bez podania przyczyny.

Może gość w ....*a wali bo się rozmyślił albo nagle zaczął potrzebować kasy ?
no to wiesz nie mam zamiaru byc kozłem ofiarnym, ale tu nie chodzi teraz o oddanie konsoli tylko podobno jest zepsuta a ja na aukcji i na kompie mam zdjecia ze konsola jest sprawna i działa. wiec tu jest problem

Odpowiedz cytując
KosaPS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.12.2010, 19:06
Ma ktoś z was jaką sprawdzona stronkę gdzie można obejrzeć najbliższe ufc
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 09.12.2010, 19:07
http://allegro.pl/termoaktywna-koszu...314325437.html czy taka koszulka sprawdza się w codziennym użytkowaniu (np pod bluzę i kurtke jak jest zimno?) Czy tylko jest przeznaczona do sportu ?
I
Odpowiedz cytując
miba
Senior Member

Stary 09.12.2010, 19:20
Alexxik13 napisał(a):Wyświetl post
no to wiesz nie mam zamiaru byc kozłem ofiarnym, ale tu nie chodzi teraz o oddanie konsoli tylko podobno jest zepsuta a ja na aukcji i na kompie mam zdjecia ze konsola jest sprawna i działa. wiec tu jest problem
Z tego co sie orientuje zwrot z allegro jest mozliwy tylko wtedy, gdy firma cos sprzedaje, Ty jako osoba prywatna sprzedajac cos osobie prywatnej nie łapiesz się pod ustawe o sprzedazy w internecie
Czyli te "10 dni na zwrot bez podania przyczyny" Cię nie dotyczy.

A jesli jestes pewien, ze konsola byla sprawna i nie ma uszkodzenia "z winy poczty" bo np spadła, czy coś, to gość w kulki leci i nie musisz przyjmować tej paczki. On powinien sprawdzić ją przy kurierze. Jeśli odebrał = w jego ocenie wszystko jest sprawne i dobre. Wszystko
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 09.12.2010, 20:36
Co polecicie na chwilę obecną z laptopów w cenie do 2 tys. ?
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Stary 09.12.2010, 20:54
Alexxik13 napisał(a):Wyświetl post
Witam, sprzedałem na Allegro konsole do gier oczywiscie sprawna itd. Dotarła do kupujacego (poczta polska - zwykly piorytet) i wmawia mi ze nie dziala - chociaz kiedy ja wysylalem byla sprawna w 100%. i ta szkoda ktora jest nie jest mozliwe aby wywolana byla przez poczte. mowi ze chce mi ja odslac - czy ma takie prawo? przeciez rownie dobrze to on mogl ja zepsuc i teraz zrobic na mnie wala. jakieś rady?
facet Cię robi w ciula. Nie daj się.

Po pierwsze; nie masz obowiązku zwrócić mu pieniędzy. Nie jesteś hurtownią, ani żadnym sklepem internetowym.

Po drugie; sprzedawałeś towar jako uzywany - ale DZIAŁAJĄCY. Napisales to w opisie aukcji - wiec jakby to najglupiej nie zabrzmialo ale... NIE kłamales. To jest właśnie sprzedawanie przez allegro...wystarczy napisać coś w opisie - i to według zasad allegro stanowi regulamin aukcji i jest tak jak napisałeś.

Więc najprościej zwal winę na pocztę że rzucali tym towarem po sortowni i w aucie podczas transportu.
Jak facet Ci da negatywa - odpowiedź mu tym samym.

Już nie raz miałem takich grzdyli, którzy dostawali towar, ale rodzice się kapnęli , że synalek kupił coś drogiego i kazali zwrócić. Sorry, ale trzeba było monitować co gnojek robi w sieci ;-).

Jak masz jakieś pytania, to wal śmiało na priv, bo ja wiem jak wygrać z allegro i z takimi malkontentami.

pzdr
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 09.12.2010, 21:06
Witam , jako ze UW nie wydaje kalendarzy jaki polecacie dobry,wislacki kalendarz na rok 2011?
Odpowiedz cytując
Alexxik13
Senior Member

Stary 09.12.2010, 21:22
Dzięki Panowie za pomoc - dałem mu do zrozumienia, że łatwo nie będzie. A tak przy okazji wypatrzyłem, że to kibic ległej.

@nbp

dzięki wielki, jeżeli będzie taka potrzeba to pozwole sobie napisać na priva ;]

Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.12.2010, 21:40
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...k_Forza_Wisla/

Potrzebuje tego szalika. Nie wie ktoś czy jest w M1 albo Carrefourze?
Podbijam. Można tam dostać ten szal|?
Odpowiedz cytując
Młyniu_Miechów
Wiślacki Miechów

Od: 07.2004

Stary 09.12.2010, 21:56
KosaPS napisał(a):Wyświetl post
Ma ktoś z was jaką sprawdzona stronkę gdzie można obejrzeć najbliższe ufc
Polecam http://tomciotv.com, przeczytaj sobie regulamin przed rejestracją, bo nie każdy spełnia warunki.
W ramówce na dzisiaj walka Adamka o 02:00.
Ostatnio edytowane przez Młyniu_Miechów : 09.12.2010 o godz. 22:01.
Odpowiedz cytując
Lanx
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 09.12.2010, 22:37
Witam ! potrzebuję pomocy Posiadam tapetę na pulpicie - zdjęcie z meczu z Lechią na Suchych Stawach. Niestety tapeta chyba została usunięta z komputera, a działa tylko dzięki połączeniu ze stroną internetową? Jak odnaleźć "źródło tapety"?

Przepraszam za zapewne banalne pytanie i Wiślackie Pozdrowienia przesyłam
Bo liczy się tylko WISŁA!!
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Stary 09.12.2010, 22:53
ile zarabiają nasze koszykarki wiecie może ?

Tak z ciekawości jakbyście podali zarobki E. Kobryn i M. Vucorović. Tak żebym miał rozeznanie po prostu ile zarabia najlepsza nasza Polska koszykarka, i wieczna rezerwowa z bałkan

pzdr
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 09.12.2010, 23:55
Maja powinna zarabiać najwięcej w klubie, żeby długo tu została
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Stary 10.12.2010, 11:25
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Maja powinna zarabiać najwięcej w klubie, żeby długo tu została
hehe,a tak na serio to wiecie może ile ? Taka przykładowa kunegunda czy inna drabina ;-) ?

ps.

Mam nokię E52. PONOĆ jest taka opcja w telefonach z symbianem, że można podpiąć do kompa komórkę, jakiś specjalny program trzeba ściągnąć i można odczytać na kompie wykasowane smsy z odbiorczej w komórce.

Czy to prawda ? PODJĄŁBY SIĘ KTOŚ TAKIEGO ZADANIA ? ZAPŁACĘ ! bo programy już mam, ale nie wiem co z czym...
Odpowiedz cytując
palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.12.2010, 11:58
pytanie do kogos kto ma o tym pojecie :
Jaka wybrac lokate ( 3miesieczna ,max 6 miesiecy) i w jakim banku aby zarobic? kwota do 100tys .Prosze o pomoc kogos kumatego w tym temaciepozdrawiam
Odpowiedz cytując
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 10.12.2010, 15:28
nbp napisał(a):Wyświetl post
ile zarabiają nasze koszykarki wiecie może ?

Tak żebym miał rozeznanie po prostu
No to chyba nie jesteś Narodowy Bank Polski tylko komornik jakiś albo windykator ...

... zmień ksywkę.

Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
joker_wislak
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 10.12.2010, 15:59
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Podbijam. Można tam dostać ten szal|?
w m1 napewno były kiedys teraz nie wiem, ale jak wczesniej były powinny być jeszcze.
Odpowiedz cytując
Faitmen
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 10.12.2010, 17:01
czy jest jakis sposob zeby sciagac platne gry i aplikacje na samsunga wave s8500 tylko prosze o sprawdzone sposoby a nie wymysly z neta ktorych jest mase...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów