|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Tak, tylko mój wspaniały komputer nie chce odtwarzać obrazków na dużej ilości stron... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
http://i40.tinypic.com/oi8yz4.jpg chyba chodziło Ci o tę flagę
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ano dzięki bo mi tylko właśnie mignął centralny kakwałek. Dzięki!
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Musisz pierw zarejestrować swój numer. Idziesz z dowodem do salonu (Plus?) i wypełniasz papierki.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
Przy okazji; Mam nokię E52. PONOĆ jest taka opcja w telefonach z symbianem, że można podpiąć do kompa komórkę, jakiś specjalny program trzeba ściągnąć i można odczytać na kompie wykasowane smsy z odbiorczej w komórce. Czy to prawda ? Ktoś wie może jak się nazywa taki program ? Albo ile kosztuje taka usługa ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Koszt operacji to 12.20. Przynajmniej tyle płaciła dwa dni temu moja dziewczyna jak przenosila sie z playa do plusa.
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pytanie pewnie wałkowane miliony razy, jak zrobić żeby linki na gg otwierały mi się w firefox'ie a nie w IE
EDIT: MłodePokolenie podziękował działa a takie to proste było
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 09.12.2010 o godz. 20:57.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że musisz mieć ustawioną jako domyślną przeglądarke. Masz tutaj poradnik krok po kroku z obrazkami jak ustawić firefox jako domyślną przeglądarke.
http://support.mozilla.com/pl/kb/Jak...4%85dark%C4%99 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Witam, sprzedałem na Allegro konsole do gier oczywiscie sprawna itd. Dotarła do kupujacego (poczta polska - zwykly piorytet) i wmawia mi ze nie dziala - chociaz kiedy ja wysylalem byla sprawna w 100%. i ta szkoda ktora jest nie jest mozliwe aby wywolana byla przez poczte. mowi ze chce mi ja odslac - czy ma takie prawo? przeciez rownie dobrze to on mogl ja zepsuc i teraz zrobic na mnie wala. jakieś rady?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
No cóż, nie wiem jak to się ma do osób prywatnych, ale z tego co wiem to kupujący może rozmyślić się i w ciągu kilku dni zwrócić to co kupił bez podania przyczyny.
Może gość w ....*a wali bo się rozmyślił albo nagle zaczął potrzebować kasy ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to wiesz nie mam zamiaru byc kozłem ofiarnym, ale tu nie chodzi teraz o oddanie konsoli tylko podobno jest zepsuta a ja na aukcji i na kompie mam zdjecia ze konsola jest sprawna i działa. wiec tu jest problem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś z was jaką sprawdzona stronkę gdzie można obejrzeć najbliższe ufc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://allegro.pl/termoaktywna-koszu...314325437.html czy taka koszulka sprawdza się w codziennym użytkowaniu (np pod bluzę i kurtke jak jest zimno?) Czy tylko jest przeznaczona do sportu ?
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Czyli te "10 dni na zwrot bez podania przyczyny" Cię nie dotyczy. A jesli jestes pewien, ze konsola byla sprawna i nie ma uszkodzenia "z winy poczty" bo np spadła, czy coś, to gość w kulki leci i nie musisz przyjmować tej paczki. On powinien sprawdzić ją przy kurierze. Jeśli odebrał = w jego ocenie wszystko jest sprawne i dobre. Wszystko ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Co polecicie na chwilę obecną z laptopów w cenie do 2 tys. ?
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Po pierwsze; nie masz obowiązku zwrócić mu pieniędzy. Nie jesteś hurtownią, ani żadnym sklepem internetowym. Po drugie; sprzedawałeś towar jako uzywany - ale DZIAŁAJĄCY. Napisales to w opisie aukcji - wiec jakby to najglupiej nie zabrzmialo ale... NIE kłamales. To jest właśnie sprzedawanie przez allegro...wystarczy napisać coś w opisie - i to według zasad allegro stanowi regulamin aukcji i jest tak jak napisałeś. Więc najprościej zwal winę na pocztę że rzucali tym towarem po sortowni i w aucie podczas transportu. Jak facet Ci da negatywa - odpowiedź mu tym samym. Już nie raz miałem takich grzdyli, którzy dostawali towar, ale rodzice się kapnęli , że synalek kupił coś drogiego i kazali zwrócić. Sorry, ale trzeba było monitować co gnojek robi w sieci ;-). Jak masz jakieś pytania, to wal śmiało na priv, bo ja wiem jak wygrać z allegro i z takimi malkontentami. pzdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Witam , jako ze UW nie wydaje kalendarzy jaki polecacie dobry,wislacki kalendarz na rok 2011?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki Panowie za pomoc - dałem mu do zrozumienia, że łatwo nie będzie. A tak przy okazji wypatrzyłem, że to kibic ległej.
@nbp dzięki wielki, jeżeli będzie taka potrzeba to pozwole sobie napisać na priva ;] ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Polecam http://tomciotv.com, przeczytaj sobie regulamin przed rejestracją, bo nie każdy spełnia warunki.
W ramówce na dzisiaj walka Adamka o 02:00.
Ostatnio edytowane przez Młyniu_Miechów : 09.12.2010 o godz. 22:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Witam ! potrzebuję pomocy
Posiadam tapetę na pulpicie - zdjęcie z meczu z Lechią na Suchych Stawach. Niestety tapeta chyba została usunięta z komputera, a działa tylko dzięki połączeniu ze stroną internetową? Jak odnaleźć "źródło tapety"? Przepraszam za zapewne banalne pytanie i Wiślackie Pozdrowienia przesyłam ![]() ![]()
Bo liczy się tylko WISŁA!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ile zarabiają nasze koszykarki wiecie może ?
Tak z ciekawości jakbyście podali zarobki E. Kobryn i M. Vucorović. Tak żebym miał rozeznanie po prostu ile zarabia najlepsza nasza Polska koszykarka, i wieczna rezerwowa z bałkan ![]() pzdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Maja powinna zarabiać najwięcej w klubie, żeby długo tu została
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
hehe,a tak na serio to wiecie może ile ? Taka przykładowa kunegunda czy inna drabina ;-) ?
ps. Mam nokię E52. PONOĆ jest taka opcja w telefonach z symbianem, że można podpiąć do kompa komórkę, jakiś specjalny program trzeba ściągnąć i można odczytać na kompie wykasowane smsy z odbiorczej w komórce. Czy to prawda ? PODJĄŁBY SIĘ KTOŚ TAKIEGO ZADANIA ? ZAPŁACĘ ! bo programy już mam, ale nie wiem co z czym... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
pytanie do kogos kto ma o tym pojecie :
Jaka wybrac lokate ( 3miesieczna ,max 6 miesiecy) i w jakim banku aby zarobic? kwota do 100tys .Prosze o pomoc kogos kumatego w tym temacie pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
No to chyba nie jesteś Narodowy Bank Polski tylko komornik jakiś albo windykator ...
... zmień ksywkę. ![]() ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
czy jest jakis sposob zeby sciagac platne gry i aplikacje na samsunga wave s8500
|
|
|