|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
jak napisałem typowo taneczna ;> techno itp
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ile trwa podroz busem do Bochni? ile to kosztuje?oraz gdzie mozna wsiąść do takiego busa ?
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Od której można nadać przesyłkę w UPS na Kosiarzy? Od 8 czy 9?
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
4 pln najlepiej dojechac na Wielicka wszystkie musza tamtety jechac
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzięki impreza i Kobieta_Wislak
Mam jeszcze ciekawsze wykresy do stworzenia więc proszę się ze mnie publicznie nie śmiać ![]() Będę w takim razie kombinował z liniami trendu i pozostałymi opcjami wykresów. Ale to jutro bo już padam na pysk.. Dzisiaj nadawałem w punkcie partnerskim na Karmelickiej, który czynny jest od 9 rano. http://www.mbe.com.pl/mbe_005.htm Aha, dzwoniłem na Balice i dostałem informację że do UK mogę przywieźć w bagażu 10 litrów alkoholu.. Mnie dużo namawiać nie trzeba ![]()
Ostatnio edytowane przez QBAS : 07.12.2010 o godz. 23:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak będzie po niemiecku "nie mogę się doczekać"? Ich kann nicht mehr warten? 2 lata się nie posługiwałem językiem i wolę być pewien
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...k_Forza_Wisla/
Potrzebuje tego szalika. Nie wie ktoś czy jest w M1 albo Carrefourze? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Nie ważne co o mnie powiedzą, jestem człowiekiem z pasją.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Przeinstaluj GG, a jeśli nie pomoże to nie twoja wina - coraz więcej moich znajomych ostatnio nie moze wejsc na GG.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jakieś zawodówki zaoczne ? podsyłajcie wszelakie linki ;]
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Co do banków to wszystko zależy czy pracujesz ile zarabiasz i jaką masz umowę wiem nie ma znaczenia przy średnich pożyczkach bylebyś był pełnoletni.
Czy ma ktoś może lub wie gdzie znajdę film o Wiśle z Discovery? Tylko całość bo jakieś skróty na yt znalazłem. I jeszcze jedno mam problem z mp3. ma ona pojemność 8GB wgrane mam 3.5(zaznaczyłem wszystko i sprawdziłem) ale jak klikam prawym na ikonkę odtwarzacza to wyświetla że jest na nim 7,8GB danych. Co jest nie tak? Czy mogę temu jakoś zaradzić?
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 08.12.2010 o godz. 20:49.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie dotyczące zmiany sieci komórkowej, aczkolwiek chciałem przenieść numer z Plusa do Play'a czy ponosze przy tym jakieś koszty czy nie ?
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Podobne pytanie - telefon na kartę w Sami Swoi chcę przenieść na telefon na kartę w Play. Da się zachować nr?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czy nie będąc studentem AWF mogę skorzystać z tamtejszej biblioteki
![]() już wiem ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 08.12.2010 o godz. 20:44.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
U poczty polskiej, paczka z zadeklarowaną wartością to jest paczka ubezpieczona?
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kiedyś zainstalowałem hamachi 1.0.1.5 i to była wersja darmowa. Teraz odinstalowałem i zainstalowałem ponownie, żeby znów pograć w grę z kumplami, a to zasrane hamachi ciągle pamięta moje konto i nie chce mnie zalogować, że niby licencja wygasła i trzeba kupić.
Czy ktoś wie jak się pozbyć tego cholerstwa z hamachi, żeby zainstalowało się od nowa i nie pamiętało starego konta?! ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Szukam świadka zdarzenia na ul. Miechowskiej w niedziele 5 grudnia.
Między godziną 12.00-16.00 ul. Miechowska (20m od ulicy Reymonta) Z czarnego VW Golfa IV skradziono laptopa z ważnymi dokumentami poprzez wybicie szyby od strony płotu. Bardzo proszę Was o pomoc i kontakt na PW! |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Korzysta ktos z Orange Free na karte (komorka)? Jak to wyglada od strony praktycznej ?
Dobrze rozumiem, ze doladowuje konto za np 25zl, ktore mam na rozmowy/smsy, a w ramach bonusa dostaje 1GB na korzystanie z netu ?
Ostatnio edytowane przez mic : 08.12.2010 o godz. 21:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Poszukuje zdjęcia flagi Lechii, mianowicie białe tło z 2 zielonymi paskami a na głównym planie Biały w kapturze nad murzynem.
Z góry dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
Za doładowanie 25 zł. dostałem nawet trochę więcej niż 1 GB. Jak ktoś dużo korzysta z neta przez telefon to się chyba opłaca ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
szukałeś tutaj? ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|