|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
http://allegro.pl/kto-wykiwal-kibico...310962596.html przeczytałem ją 2 razy i nadal nie mogę się nadziwić jakie kurestwo jest w całej fifie. czy jest stricte kibicowska ? no raczej nie. ale myślę że to powinna być obowiązkowa pozycja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
wie moze ktos do ktorej mozna oddawac krew w szpitalu dzieciecym w Prokocimiu ?
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Od której jest czynna giełda elektroniczna na balicach w niedziele ? Potrzebuję pewnej gry i dlatego chciałbym być tam o 7:00
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Pewnie Zielińskiego już czytałeś wiec pozostaje "krucjata łysogłowych"(książka zawiera chyba rozdział o kibicach) "Fani chuligani"... Zresztą kurde jest goole przecież tutaj masz link http://www.sendsport.pl/cat-pol-1198...na-Kibice.html poprzeglądaj sobie.![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Hula wam GG?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie można wypożyczyć nawigację GPS?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
dzięki panowie ale pin do karty grozi tym ze swiat nie bedzie haha.
Żmijka myslalem zeby w jakims dobrym sklepie bieliznianym moze kupic 'bilet' na iles tam kasy zeby sobie potem sama poszła i cos wybrała bo rzeczywiscie nie trafic z rozmiarem to troche lipa, nie wiesz czy jest gdzies taka mozliwosc? ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
czy autostrada do katowic jest przejezdna?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
[IMG=http://img337.imageshack.us/img337/4259/doprawej.th.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us miał ktoś taki problem w firefoxie? nagle mi się pasek adresu wyrównał do prawej strony i nie chce wrócić do normalności. ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wie ktos jak jutro moze wygladac sytuacja drogowa w Krakowie i na Slasku ? Moze na TVN Meteo cos mowili ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
||
ale dośc fajny z bielizną jest w krakowskiej, na dole na wprost H&MCubus, może tam mają. Albo w Intimissimi.Ale dla mnie bon jest jakiś taki, bo kwota jakaś oczywista i w ogóle ... nie wiem, tak mam Dlatego coś z rodzaju koszulki i fig daje dużą gwarancję trafienia z rozmiarem bo tam nie muszą one być tak rygorystycznie przestrzegane.No albo wynieś jej jeden stanik i pójdź z nim do sklepu serio. Bo na jego podstaie babeczki Ci spokojnie doborą jakiś.Powodzenia ![]()
pracuję na karmelickiej, od 3 dni nie dojechałam/wróciłam spokojnie z pracy 8.30 regularnie siada napiecie, zamarzają tory, tramwaje się psują ... bardzo sympatycznie jest
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 01.12.2010 o godz. 20:56.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() Ale za to w tramwaju tak rodzinnie... |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Rodzinnie i zimno
i punktualnie w ogole love MPK od paru dni |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Działa wam gg ?
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
nie działa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Już działa
![]() ![]()
Marian Machowski, po fatalnym starcie rundy wiosennej s. 2009/2010:
"Nam się takie rzeczy nie zdarzały, bo my nie graliśmy dla trenera tylko byliśmy Wiślakami i dla nas HONOR WISŁY stał najwyżej." |
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
znowu nie działa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
http://www.itiner.pl/pl/welcome/ Polecam ! ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Offline |
|
|
Wylatuję na tydzień do Anglii. Czy opłaca mi się wykupić roaming? Biorąc oczywiście pod uwagę fakt, że praktycznie w ogóle nie dzwonię tylko pisze smsy. Czy jak będę w Anglii bez roamingu to za smsy będę płacił coś więcej? Sieć ORANGE.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Z Włoch do Polski sms w orange kosztowały 59 groszy,więc pewnie z Anglii też.A roaming się włącza a nie kupuje,przeważnie wszystkie karty w tej sieci mają roaming aktywowany od razu.
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 02.12.2010 o godz. 15:11.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak nie bedziesz mial roamingu to chyba nie bedziesz mial nawet sms. - imho
W UK za pare funtów kupisz np. w o2 startówke i tam daja(dawali jak ja bylem) duzo darmowych za te pare złotych ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|