|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dziękuję za podpowiedzi odnośnie ominięcia korków
wylatuje na wprost Selgrosa z tego co obczaiłem na mapie ![]() Co do tv sat. Czy nie zasłania CI jakiś budynek, drzewo itp. Anteny. tzn czy jak popatrzysz na konwerter od strony anteny jest jakaś przeszkoda ![]() powodzenia ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś coś więcej na temat tego koncertu ? http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...owie,id,t.html
I drugie pytanie. Ktoś wie czy maskotki Euro 2012 pojawią się w Krakowie?
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 30.11.2010 o godz. 10:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
pewnie wiele osob stad gra gdzies na hali w pilke czy kosza? mozecie mi podac jakies adresy i tel bo od stycznia szukam jakiejs hali do wynajecia.
Interesuje mnie raczej jakas fajna i w miare nowa a nie taka co sie biega i parkiet skrzypi i tak zeby mozna bylo zagrac 5x5 raczej nie mniejsza. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Polecam hale na AGH, zadbana, dwa boiska do kosza jedno duże do piłki które dzielą też na trzy do siatkówki. http://www.swfis.agh.edu.pl/wynajem-obiektow.php wszystko na stronce.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam taka książkę na googlach
http://books.google.pl/books?id=UUBi...epage&q&f=true jak wydrukowac strony od 218-235 poradziłem ![]()
Ostatnio edytowane przez DYRU : 30.11.2010 o godz. 11:40.
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki MatMario za odpowiedź.
Mam jeszcze jedno pytanie w sprawie Allegro. Sprzedaję przedmiot. Ktoś zaczął go licytować. Przez pomyłkę chyba odrzuciłem ofertę tego użytkownika. Niestety nie widzę tam opcji "wróć". Da się jakoś przywrócić tamtą ofertę? Wysłałem już wiadomość do administracji portalu ale cały czas nie mam żadnej odpowiedzi... |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
allegro na wiadomości użytkowników odpisuje po 3-4 dniach albo w ogóle. Także nawet nie czekaj na nich.
Nie wiem co prawda jak można usunąć czyjąś ofertę, bo masz jeszcze pytanie - czy aby na pewno chcesz usunąć ofertę licytującego. No ale mniejsza z tym. Jeśli usunąłeś jakąś ofertę - nie ma opcji ' wstecz ' albo cofnij. Ewentualnie napisz do tego gościa mu usunąłeś ofertę, że to przez przypadek ( np. chciałeś kogoś innego usunąć ofertę bo nie potwierdził udziału w licytacji ) I przeproś tego pana / panią . |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tylko, że ostatnio tamtędy jechałem to na tym "rondku" i moście wszystko stoi... :/
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
||
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
- spotkanie z piłkarzami klub "Back to Track" 17.00
Gdzie to jest dokładnie ten klub "Back to Track" |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tak dokładniej ;p gdzie to się idzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już wiem wszystko ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
na ogloszeniu do pracy kelnera bylo wymagane HCC podobno to jakis kurs/szkolenie, wie ktos cos wiecej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
czy na Słowacji (chodzi mi o Chopok dokładniej), jest nakaz jazdy na nartach w kasku i zakaz jazdy pod wpływem %
z góry dzięki za info |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kiedyś ktoś tu podawał link do strony z darmowy mp3 do ściagniecia. Zna ktoś coś takiego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
szukam firmy czyszczącej klimatyzację (odgrzybianie) w lokalu przemysłowym.
ile mniej więcej kosztuje takie czyszczenie |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A to nie są przypadkiem badania a nie kurs.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dzieki....
Gdzie mozna kupić najnowsza płyte Piha w Krakowie? Najlepiej okolice Huty.
Ostatnio edytowane przez LanceTS : 30.11.2010 o godz. 20:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
czy jest ktoś na forum orientujący się w prawach konsumenta
chodzi mi kupno kompletu wypoczynkowego, na który czekam już 3 miesiące... a miał być do 2 tygodni... (z dostawą do domu) dzwoniłem i tłumaczyli się że nie mają takiej skóry jaką ja zamówiłem. Za wszystko zapłaciłem 3 miesiące temu. Czy mogę zrezygnować z towaru i żądać zwrotu pieniędzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jaki prezent swiateczny dla kobiety? w zeszlym roku byly perfumy na blyskotkach sie nie znam myslalem o bieliznie ale to tym bardziej forumowe panie doradzcie cos
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mógłby ktoś podać jakieś tytuły Ciekawych książek Kibicowskich?
z Góry dzięki ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|