The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się rywalizacja Arki Gdynia z Wisłą Kraków
Wysokim zwycięstwem Arki Gdynia 2 1,89%
Minimalnym zwycięstwem Arki Gdynia 2 1,89%
Remisem 10 9,43%
Minimalnym zwycięstwem Wisły Kraków 72 67,92%
Wysokim zwycięstwem Wisły Kraków 20 18,87%
Głosujących: 106. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2010, 13:12
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Niby dlaczego najlepiej? Ja jakos nie wyobrażam sobie, że drużyny polskie łapiące się w pucharach (eliminacje do LM czy LE) grają na dwóch frontach jesienią kiedy rozstrzyga się sprawa czołowych miejsc w lidze. Wyobraźmy sobie, że rywalizujemy w ostatnich kolejkach o mistrzostwo a jednoczesnie gramy w LE. Coś wtedy trzeba odpuszczać.
No ale zobacz co jest teraz.W eliminacjach gramy kompletnie nieprzygotowani i większość odpada nim się liga na dobrze zaczyna.Poza tym tak w cywilizowanym piłkarsko świecie już jest.Rywalizuje się o mistrza i gra w pucharach, nie wiem dlaczego u nas by tak nie mogło być

Ja swego czasu zastanawiałem się nad optymalnym kalendarzem i chyba nie ma takiego.Jest za zimno by grać tak jak na zachodzie i za ciepło by grać jak na północy/wschodzie

Mimo wszystko bym optował za wiosna/jesień ale wiadomo że jest to mało realne.Natomiast na pewno liga powinna dostosowywać się do warunków pogodowych.Jest w miarę ok - gramy, jest jak teraz, przekładamy kolejkę na wiosnę.Podobnie w lutym - jest do dupy pogoda, zaczynamy później.

Rozwala mnie ten strach grania 2 razy w tygodniu a przecież spokojnie kilka kolejek można by tak zagrać, pomijając już to że czemu nie możemy grać w czerwcu.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów