|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Nie ma to jak dobra rada od Wiślaka ;-]
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciezko w ramach relaksu korzystac z lozy w chlewie, gdzie stado swini bluzga na lewo i prawo przez 90 minut.
I jeszcze za to placic. Chyba ze jest sie takim samym zjebem jak cala reszta w tym pasiastym burdelu. Ale to wtedy zazwyczaj nastepuje integracja z akademikami na poziomie zwyklej trybuny. Sam sobie filipiak wyhodowal to bydlo na trybunach to niech teraz nie placze, ze loze biznesowe puste. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dzisiaj ponoc jakas kozak oprawa na Legii, trzeba obserwowac uwaznie
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
jedno trzeba Im przyznac(Legii) oprawy to robia mega kozak !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A co Wisła dzis gra?
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kwestia gustu
Generalnie potrafia to zrobic z jajem, mam nadzieje, ze wynik tez bedzie z jajem :] |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Co to za ekspert komentuje?
"Proszę zwrócić uwagę na grę Legii widać, że będą grali dzisiaj wyłącznie krótkimi podaniami" w tym momencie poszła kilkudziesięciometrowa dzida |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
nawet ja bym to strzelil
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten koles z Arki co przed chwila popisowo spartolil sytuacje sam na sam powinien ponownie zastanowic sie nad wyborem zawodu; bo to co on zrobil to wstyd dla profesjonalnego pilkarza.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ale ta Legia gra chu**...Ciężko to się ogląda...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Maciuś eksperymentuje Skaba w bramce ciekawe czy to naprawdę talent czy nie wypał...?
Edit: Górnik prowadzi z Koroną... ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() Oprawa Legii- moim zdaniem nie najlepsza. Tak się patrzyłam patrzyłam i dopiero po chwili dojrzałam co tam pisze itd. Nie podobała mi się (ale co to kogo obchodzi ).Ale jeśli mogę coś pozytywnego powiedzieć o tym klubie, to fajnie wygląda ta trybunka, na której stoją fanatycy. Choć na biało wyglądają nudno i nie lubię tego koloru, to poskaczą, pośpiewają. Fajnie było słychać tę ich piosenkę wstępną jak zaśpiewali- "Sen..." All in all- gdzie im tam do NAS Szkoda akcji Budzyńskiego :/ Miejmy nadzieję, że ostatecznie Arka się dobrze zamuruje ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
coś mi się wydaje, że prolegijni tak zwani dziennikarze sportowi zagłaskali krawaciarzy na śmierć. To się nazywa pokaz siły 4 władzy -po porażce 0-4 wmówili ległonistom, że są najlepsi w lidze
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
O kur** co to jest ?!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ale wałek do tego japonski spisek siega głeboko
nawet w Japonii pzpn ma wtyki![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jebane farty
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozumiem zeby brac sedziow zza granicy ale do cholery brac lepszych niz polskich (co nie jest trudne). Ale .... dawno nie widzialem czegos bardziej skandalicznego niz to co ten japonski sedzia gwizdnal.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
taaaa...jak to był faul na rzut karny to w Chinach jest demokracja...
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja pier...e jaki skandal
Az wylaczylem TV, bo po czyms takim zbiera sie na wymioty, a reszta meczu traci sens. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja już nie wiem o co chodzi - najpierw kartka (czerwona?) i wolny dla Arki którego nie ma a potem karny dla Legii którego nie ma ale jest . Kuwa, żółci też drukują ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Chciałbym, aby teraz nasi koledzy z Warszawy zabrali głos w kwesti kontrowersyjnego karnego.
To widze, że nie tylko ja tak zrobiłem. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Prawie wyje*ałem TV przez okno, po tym co przed chwilą zobaczyłem.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Chyba Radović z 3 metry ciągnął po murawie gracza Arki
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A mówią, że to po Wisłę gwiżdżą pfff
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Taki karny jak w meczu Polska : Austria czyli z dupy. Pewnie teraz ucichna głosy jaka to Legia pokrzywdzona ..
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|