|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie psioczcie na Macka Skorże, bo nie on się z Wisły zwalniał. Uwagi do Skorży to jakbyście nie rozumieli jak goracym krzesłem jest posada trenera piłkarskiego w polsce. Pewnie Maciek Skorża w prace w Wisle wkładał całe serce i marudzenie teraz to błazenada.
Po za tym miałem wizję Kirm 8' - Radovic 26', Kucharczyk, 51' - Wisła 1 - 2 Legia |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Napinka na Skorżę?
Za co? Skupcie się lepiej jak dojechać na mecz a nie kim Skrorża jest dla Was. BO jest kimś więcej niż myślicie. Jak był z nami i wygrywał to było tip top. Nie jego wina że odszedł, sam nie zrezygnował, z Legią się nie dogadywał za naszymi plecami. ....a kocham te szlagiery. Towarzystwo dostaje takiej intelektualnej sraczki że... ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Trenerze, rozlicze Cię z tych słów...Boukhari na ławe.. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
A ja jestem jakoś dziwnie spokojny,że wygramy dzisiaj! Stawiam 2:0!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Witajcie go jak chcecie najważniejszy jest WYNIK i atmosfera na boisku.Kim Był Skorża to był 2 Mistrzostwa zdobył z naszymi kopaczami i to wystarczy , życie toczy się dalej.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
No wlasnie mialo to samo na mysli co Ci napisal kolega 1q2. Przeciez po rundzie jak Kosa odchodzil mielismy 14 punktow przewagi a po odejsciu Kosy druga runda juz taka udana nie byla. Oczywiscie Zienczuk tez swoje zrobil super forma ale mimo wszystko Ja to tak widze. Nikt zgadzac sie nie musi ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Jedno jest pewne.Przegrana powoduje, iż Maaskant będzie miał ultimatum |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Faworytem jest Legia, ale wynik moze byc kazdy
. Wydaje sie jednak, ze gladko sobie z nami poradza, czyli 0 : 2. U nas postepu nie ma zadnego patrzac na ostatnie spotkania z Lechem czy Cracovia, bo to byla profanacja futbolu.Macka Skorze nalezaloby dobrze przyjac, bo 2 MP i zostawienie zespolu na pierwszym miejscu w tabeli, to naprawde cos. Sam sie nie zwolnil, jak koledzy wyzej pisali. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kosa i jego 10 asyst + 1 gol w 13 meczach, dzięki niemu była taka przewaga i dzięki niemu Zieniu grał jak grał, potem równia pochyła.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Palikot Pier****lisz jak twój klon w TV. Nie znasz się na piłce , a chcesz udawać znawcę. Skorża wtedy żle przygotował zespół kondycyjnie. Więc to on ponosi winę w całości za ten mecz. A nie jakieś Cwielongi, Jopy, Brożki. Chcesz wielkiej Wisły, chcesz wyników. To zasponsoruj fizjologa + kadrę medyczną która wkońcu przygotuje fizycznie tą badę nieodpowiedzialnych ludzi. Co do Skorży. Ten trener to niesamowity fra**jer. Wielce dr. z zawodu trenera, ale co to za fachowiec w swojej dziedzinie który nie potrafi stworzyć sztabu szkoleniowego na poziomie. Oczywiście od naszego terażniejszego II ligowego Holenderskiego złotomówcy Maaskanta wielkiego, jest o wiele lepszy. Ale i tak uważam że dziś na Wiśle nie wygra.
Ostatnio edytowane przez wwf : 12.11.2010 o godz. 15:50.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/b...ualny_1024.jpg
ale boisko pięknie wykoszone ;D |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Druga sprawa, sytuacje z Levadią były, ale nie było widać specjalnej różnicy klas. Naprawdę nie próbuj bronić Levadii, bo w Tallinie graliśmy dramatycznie... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Levadia była drużyną lepszą i zasłużenie awansowała. Wyglądali lepiej nie fizycznie - choć może trochę też,ale przede wszystkim PILKARSKO. I to jest największy dramat, w końcu wtedy jeszcze grali Głowacki i Marcelo.
W kontekście pucharów trzeba patrzeć tak - w lidze: zwycięstwa fartowne, słaba gra, ale wysoka pozycja w tabeli = w pucharach kompromitacja słaba pozycja w lidze jak teraz = w pucharach pogrom od Levadii dobra dyspozycja w lidze = w pucharach jest szansa przejść pierwszą runde, może dwie dominacja ligi wygrane po 4:0, 5:0 = szansa na dojście do ostatniej rundy eliminacji To taka ściąga jakbyśmy kiedyś mieli grac jeszcze mecze w Europie
Ostatnio edytowane przez tofik : 12.11.2010 o godz. 16:19.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
Zwolnil go Cupial, ktory wybral wariant oszczednosciowy(czytaj sprzedawania najlepszych pilkarzy w kazdym okienku i sprowadzaniu slabszych). Akurat Skorza wyciagal max. z grajkow, ktorymi dysponowal. Dzisiaj widzimy, co robi Maaskant, ktory ma silniejsza linie pomocy i linie ataku w porownaniu do pana Macieja. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie jestem fanem Kasperczaka ale gdyby nie rozpi....ono mu druzyny w lecie 2003 to jestem przekonany ze na 85% bylaby LM w Krakowie (nawet przy ciezszych eliminacjach) Te 15% to mega pech wylosowania Barcelony, Manchesteru i innej mega ciezkiej druzyny. Wiec jezeli chodzi o bilans Kasperczaka to trzeba byc uczciwym ile tez pieniedzy przyniosl / mogl przyniesc klubowi gdyby nie SABOTAZ w postaci braku inwestowania w druzyne ktora grala jak z nut (nie utrzymanie Kosowskiego i sprawa Uche). A jezeli chodzi o pieniadze.... Ktos z nim ten kontrakt podpisal, prawda?
Ostatnio edytowane przez RAF : 12.11.2010 o godz. 16:56.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Już za kilka godzin mecz naszych drużyn.
Prawdziwy,ligowy,polski klasyk piłkarski. Wisła:Legia,Derby Polski(bez względu na zajmowane miejsce w tabeli). Śpiewacie:"Legia to stara k...a..."aby zaraz zaśpiewać:"Wisłę trzeba szanować..." Domagacie się szacunku od innych a sami... Wiem,obie strony okopały się w nienawiści do siebie. Ale niech każdy mówi i pisze tylko za siebie. Ja Wisłę Kraków szanuję z prostej przyczyny. Za jej historię w którą wplecione jest powstanie mojej Legii na Kresach Rzeczypospolitej,kiedy właśnie żołnierze - piłkarze z Krakowa oraz Lwowa stanowili większość Drużyny Legionowej. Tam walczono o Niepodległość a dzisiaj nasze kochane drużyny powalczą o ligowe punkty. Oby w dzisiejszym meczu nie było żadnych kontrowersji. Pozdrawiam wszystkich kibiców Białej Gwiazdy,pozdrawiam nawet tych co źle mi życzą... Trzymajcie się zdrowo. ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Niech wygra lepszy
I mam nadzieję, że bedzie to Wisła. Licze na Riosa za Gargule/Nordina, i mam nadzieję, że Małecki przypomni sobie poprzedni mecz z Legią i zagra tak samo. Do zobaczenia na R22! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jupitery juz zapalone! Do zobaczenia na R22! Tylko zwyciestwo!
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
No łatwo nie będzie. Ale mam nadzieję, że klasyk będzie dla Nas
Niestety ja mecz będę oglądał w TV, bo nie udało mi się zdobyć biletu. Tylko Wisła ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
dobra koniec pieprzenia
dzisiaj tylko zwyciĘstwo !!!! Jazda jazda jazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=xlHHrIo1Vx0 - Zobacz sobie ten skrót jeszcze raz... i jakoś nie widze ze Levadia zasłużyla, żeby nas stłamsiła... widze tylko sam na sam i sam na sam itd. i nie ma ze 2 sytuacji pod koniec meczu... Ja go nie bronie, za ten mecz ale jak ktoś pisze, że Skorża był słaby to mnie to w....ia i tyle... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Gdzie można w necie obejrzeć mecz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
a przed chwilą w teleexpresie był zapowiedz meczu , jako hit bla bla , i spiker mowi.. ze w krakowie odbedzie sie mecz gdzie Wisła przegra... to znaczy zagra z Legią..
przejęzyczenie w stylu "podaj mi sól" ok, to ja juz lece na meczyk. bo ostatnio stanąłem chyba bliżej domu niż stadionu
Ostatnio edytowane przez tommiyacht : 12.11.2010 o godz. 17:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
a i zeby nie było... 6 mln zł klub miał straty w 2004 a nie w 2003 roku
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.11.2010 o godz. 17:34.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
dokładnie... jakby ktoś nie widział: http://www.youtube.com/watch?v=ca1nQa2Feb0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Orłoś ma historię takich freudowskich błędów
Cóż, ja już rączki zacieram przed tym dzisiejszym meczem, w którym Wisła przegra... yy... zagra z Legią ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Orlos to taki wlasnie frajer...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Domyślam się że to nie było przejęzyczenie tylko coś ala Dyzma, tzn trener
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez RAF : 12.11.2010 o godz. 17:50.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|