|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Kojarzy ktoś szrot z Oplowskimi częściami w KRakowie, bądź okolicach?
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poszukuję obrazka/zdjęcia stąd (bez napisu):
http://www.freewebs.com/portsunlight...love_rugby.jpg Albo też czegoś w podobnym klimacie, pomoże ktoś? ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Znacie jakieś dobre i tanie porady prawne z prawa rodzinnego na terenie Krakowa ?
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
* szczepanwislak * sprawdź e-mail.
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mogę Ci pomóc ale ODBLOKUJ PW... .
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Zapewne są na form osoby które brały ZASTRZYKI ZE STERYDÓW W KOLANO ? Jak tak to prosiłabym o prv, chciałabym coś spytać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądał ktoś skrzydlate świnie? Warto?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=2155&page=33 tam masz ze dwa, trzy posty co do tego filmu..
MOJE PYTANIE: Jakaś zawodówka w Krakowie tylko musi być zaoczna.. podsyłajcie wszelakie linki ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Szukam strony internetowej gdzie znajdę notowania giełdowe z konkretnych dni wstecz (np. sprzed tygodnia).
Z góry dziękuję za wszelką pomoc ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nie spotkałem się ze stricte szrotem oplowskim... możesz spróbować:
- po prawej za wiaduktem na Warszawę - w Bibicach po prawej vis-à-vis zjazdu Kosynier - "Hans Car" ale się przenieśli tel. 12 6531825 dzwoń patrz tu http://katalog.pf.pl/Kraków/Samochod...0R10C-m14.html jak napiszesz pw. czego szukasz to może poradzę konkretnie bo trochę zwiedziałem szroty miesiąc temu ![]()
Porter
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ile wynosi pierwiastek 5 stopnia z 7 i pierwiastek 5 stopnia z 4?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Swego czasu liczyłem takie rzeczy w excelu
Ze wzoru =X^(1/5) X- Twoja liczba (1/5) - druga liczba to stopień pierwiastka w tym wypadku 5. ^ - znak pierwiastka w excelu. Czyli: = 7^ (1/5) = 1,319507911 = 4^ (1/5) = 1,475773162 chyba, że się mylę to niech ktoś poprawi ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Gdzie sprawdze liste meczy w kadrze Pawła Brożka? o jakos nie mogę ogarnąć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam.
Zużyłem w ciągu miesiąca 120 m3 gazu, 2 taryfa (mieszkam od miesiąca), jakiego rachunku mogę się spodziewać? Oczywiście Kraków, dokładnie okolice Ronda Mogilskiego. ![]()
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
potrzebuję opisać most Karola w Pradze. Niestety zadanie jest o tyle trudne, że nie ma to być historia mosty itp a sam jego opis architektoniczny -.- Robił z Was ktoś coś takiego
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Tutaj mecz pod patronatem FIFY
http://www.fifa.com/worldfootball/st...938/index.html Takie coś znalazłem jeszcze: Kod:
Data: 2009-10-14 Miasto: Chorzów Mecz: Polska - Słowacja Wynik: 0:1 Rozgrywki: EMŚ Data: 2009-09-09 Miasto: Maribor Mecz: Słowenia - Polska Wynik: 3:0 Rozgrywki: EMŚ 2010 Data: 2009-09-05 Miasto: Chorzów Mecz: Polska - Irlandia Płn. Wynik: 1:1 Rozgrywki: EMŚ 2010 Data: 2009-08-12 Miasto: Bydgoszcz Mecz: Polska - Grecja Wynik: 2:0 Rozgrywki: MT Data: 2009-02-11 Miasto: Portugalia Mecz: Polska - Walia Wynik: 1:0 Rozgrywki: MT Data: 2009-02-07 Miasto: Portugalia Mecz: Polska - Litwa Wynik: 1:1 Rozgrywki: MT Data: 2008-11-19 Miasto: Dublin Mecz: Irlandia - Polska Wynik: 2:3 Rozgrywki: MT Data: 2008-10-15 Miasto: Bratyslawa Mecz: Slowacja - Polska Wynik: 2:1 Rozgrywki: EMS 2010 Data: 2008-10-11 Miasto: Chorzów Mecz: Polska - Czechy Wynik: 2:1 Rozgrywki: EMS 2010 Data: 2008-03-26 Miasto: Kraków Mecz: Polska - USA Wynik: 0:3 Rozgrywki: MT Data: 2008-02-02 Miasto: Pafos Mecz: Polska - Finlandia Wynik: 1:0 Rozgrywki: MT Data: 2007-12-15 Miasto: Antalya Mecz: Polska - Bosnia i Hercegowina Wynik: 1:0 Rozgrywki: MT Data: 2007-10-17 Miasto: Lódz Mecz: Polska - Wegry Wynik: 0:1 Rozgrywki: MT Data: 2006-06-20 Miasto: Hannover Mecz: Kostaryka - Polska Wynik: 1:2 Rozgrywki: MS 2006 Data: 2006-06-14 Miasto: Dortmund Mecz: Niemcy - Polska Wynik: 1:0 Rozgrywki: MS 2006 Data: 2006-06-09 Miasto: Gelsenkirchen Mecz: Polska - Ekwador Wynik: 0:2 Rozgrywki: MS 2006 Data: 2006-05-30 Miasto: Chorzów Mecz: Polska - Kolumbia Wynik: 1:2 Rozgrywki: MS 2006 Data: 2006-03-28 Miasto: Rijad Mecz: Arabia Saudyjska - Polska Wynik: 1:2 Rozgrywki: MT Data: 2005-11-16 Miasto: Ostrowiec Sw. Mecz: Polska - Estonia Wynik: 3:1 Rozgrywki: MT Data: 2005-04-27 Miasto: Chicago Mecz: Meksyk - Polska Wynik: 1:1 Rozgrywki: MT + Polska - Kamerun ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 09.11.2010 o godz. 21:19.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
cześć. gram sobie w nfs carbon i cały czas ściąga mnie w prawo przy naciskam jazdę prosto, próbowałem zmieniać klawisze czy aby strzałka w prawo nie jest popsuta ale jak daje jakiekolwiek inne to jest tak samo:( licze na pomoc
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Czy da się wejść na bilet innej osoby na mecz?Konkretniej chodzi mi o to czy można wejść na bilet osoby z FC która nie da rady jechać na to spotkanie?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Orientuje sie Ktos, o co chodzi z "zadaniem promocyjnym" w PIZZY HUT - a dokladniej "srody z orange" - nowa promocja, ze druga pizza gratis, itd, po okazaniu kodu i "wykonaniu zadania promocyjnego"? Co kryje sie pod haslem "zadanie promocyjne"?
![]() Z góry Dzieki ! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Witam potrzebuję jakieś info na temat tej miejscówki http://www.opuszczone.com/galerie/krk-willa/index.php nie jestem z Krakowa a tam nie ma żadnych namiarów jak ktoś rozpozna lub ma info czy to jeszcze stoi i czy to ktoś pilnuję/administruje (jak by trzeba było uzyskać pozwolenie) to proszę na priv bo nie śledzę tego tematu na bieżąco chodzi o miejsce do wykonania zdjęć w takim klimacie. Info na temat podobnych miejscówek mile widziane
pozdro ![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
|
|