|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Szukam jakieś wiochy gdzie można TANIO spędzić sylwestra.
Zależy mi na pokoju z łazienką i TV. Ktoś coś może polecić? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
||
sezon 2008/09 Wisła Kraków - Cracovia 2-0 Cracovia - Wisła Kraków 0-0 który też trzeba by doliczyć do tych statystyk. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mam bardzo pilną sprawę, mianowicie nie działa mi sopcast. Zawsze na pewnej stronce oglądałem sobie w nocy hokeja NHL, ale od jakiegoś czasu wygląda to tak, że buforowanie dochodzi do 100, a i tak nic nie widać oprócz czarnej planszy. Wie ktoś czym to może być spowodowane ?
Tak to wygląda dokładnie: http://i55.tinypic.com/2072st4.jpg |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Takie pytanie... Nie bywam na co dzień w Krakowie, dlatego polityka tego miasta jest mi trochę obca.
Proszę mi powiedzieć jakie są realne szanse, że Majchrowski ponownie zostanie prezydentem? Bardzo proszę o odpowiedz obiektywną. ![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Zostanie, to niemal pewne. nie dość, że ma olbrzymią przewage w sondażach to po prostu jest to dobry prezydent bo Kraków się rozwija i to widać. A my możemy krytykowac Mjachrowskiego za sposób ogłoszenia przetargu i zlecenia projektu na nasz stadion, ale ja osobiście podejrzewam, ze gdyby nie on, w czerwcu mielibyśmy gotowy, dwudziestotysięcznik, i to przy dobrych wiatrach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Ale są. Duda to zero a nie kandydat. Poza tym CAŁA CRACOVIA na Majchrowskiego zagłosuje. Na Wiśle mogą na niego nie głosować tylko mieszkańcy Krakowa, bo reszta jest spoza miasta i może co najwyżej wójta gminy wybrać. Nie widzę obiektywnie solidnej kontrkandydatury dla obecnego Prezydenta. Kracik jest na straconej pozycji, bo przez niego zalało Kraków i Majchrowski przy byle okazji to przypomni i wszyscy się zgodzą. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
No to nie fajnie
![]() Dziękuje Wam za odpowiedz. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Szukam dobrego hydraulika... mam do przerobienia instalację w kuchni.
Znacie jakiegoś machera? Albo może ktoś z forum trudni się takim fachem? Dajcie info... zależy mi na czasie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
namiar na sprawdzonego lekarza sportowego potrzebuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mam problem z uruchomieniem FIFY 11. Podczas włączania wychodzi mi taki komunikat:
http://i52.tinypic.com/2wg8zuu.jpg ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
jakos w wakacje byl filmik na yt z kadra Wisły na ten sezon, ktos moze mi pomoc go znalezc?
![]()
' Tylko Ty, w moim sercu Ty...'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wiem że wiele razy było, ale jakiś w miare przyjemny pub/klub w centrum z nie kosmiczną ceną browaru
pomożecie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam 3 przeglądarki. Wiślacką Operę, najnowszą wersję Mozilli i Internet Explorer. Żadna z nich nie wyświetla mi obrazków z tinypic.com. Mieliście podobny problem ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na św. Tomasza w okolicach Sławkowskiej, w stronę placu Szczepańskiego to jest monitoring ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Można samemu ściągnąć szwy, czy lepiej udać się do lekarza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jaką polecacie księgarnie online? Oczywiście, fajnie by było, jakby ceny były w niej atrakcyjne.
Pozdrawiam! ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
wiecie moze czy zostaly jakies bilety na mecz z Legia na G?
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
||
Nitrox napisał(a):
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
zawsze lepiej iść do lekarza... chociaż jeżeli się uprzesz i nie było to jakieś skomplikowane szycie i się nie boisz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() "Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
zainstalowalem sobie ICQ, i zmienila mi sie domyslna wyszukiwarka w mozilli, i jak wpisuje jakies haslo w pasek adresu to zawsze pokazuje mi wyniki wyszukiwania w wyszukiwarce ICQ Google, zamiast w normalnych polskich Googlach, lub zamiast stron związanych z tym haslem....
ktos mozze moglby pomoc i powiedziec jak to zmienic? bo odinstalowanie icq nie pomaga |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jeżeli mam podłączoną ładowarkę do kontaktu z jednej strony, ale z drugiej jest niepodłączona (tzn nic się nie ładuje), to czy ładowarka ciągnie prąd?
Czy jak urządzenie jest do pełna naładowana, ale ładowarka nadal jest podłączona do prądu i urządzenia, to nadal ciągnie prąd? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam taki problem, mianowicie od pewnego czasu kiedy przychodzi mi komunikat z avasta, za chwilę pojawia się informacja o błędzie aplikacji gg i gg się wyłącza ma ktoś podobny problem ?
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|