|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Niektorzy ewidentnie maja kompleks Pawelka. Ja jestem zdania ze zaden z trzech ostatnio rozegranych meczy nie obciaza konta Mariusza. Czepianie sie go za wszystkie krzywdy Wisly jest durne i glupie. Czy Pawelek mogl obronic bramke Injaca? Tak, mogl. Dlaczego? Bo swietnie gra na lini bramkowej. Co by zrobil inny bramkarz
![]()
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Oj, ja nie przeczę, że Paljić mu zagrał fatalnie i w zasadzie zmusił do błędu, ale akurat w tej sytuacji, mógł zachować się lepiej, poza tym - ten błąd wcale nie kosztował nas gola, więc można o nim zapomnieć.
![]() Pawełek wybronił nam mecz z Lechią i mówienie, że było inaczej jest zaciemnianiem rzeczywistości. Nie wiem, co musiałby zrobić ten bramkarz, aby docenili go tacy ignoranci, jak niektóre osoby wypowiadające się w tym temacie. Dla mnie to aktualnie najlepszy zawodnik naszej formacji obronnej, o dziwo - palpitacje serca, gdy jest przy piłce, zdecydowanie u mnie ustąpiły. Swoją drogą - admini, ten temat już chyba powinien być zamknięty, mijają 4 dni od końca meczu, o czym tu jeszcze dyskutować? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Teraz włączyłem powtórkę i zgadzam sie, że mógł próbować lewą ręką. Co i tak nie czyni go winnym tej bramki.![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jak widać można, skoro dyskusja jest nadal prowadzona.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
maurotanin
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() co nie zmienia faktu, że oglądając rozgrzewkę w Poznaniu można zauważyć różnicę w podejściu do meczu Mariusza i Filipa. Nie wiem czy kiedykolwiek przekonam się do Pawełka. Po tych jego wszystkich "pawełkach" w naszych szeregach, będzie mi ciężko. Choć nie powiem, że jest mi niezmiernie miło oglądając go w dobrej formie. I oby mu się szczęściło dla dobra nas wszystkich i klubu naszego, amen ![]() P.S. nie wiem czy moje serce wytrzyma kolejną umowę Pawełka w naszym klubie ;-) ;-p ![]()
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Poza tym nie uważam że przy karnym ktoś wymaga wybrania strony i rzutu w ciemno. Nie wymaga się w sumie niczego, można jedynie liczyć na obronę, a środki do tego bramkarz może wybrać sam. Jednym z nich jest rzut w ciemno, ale nie jedynym http://www.youtube.com/watch?v=TI1sOhUzqtE http://www.youtube.com/watch?v=TgXK5VH7HfE I żeby nie było że krytykuję Mariusza że karnego nie obronił - nie, ja po prostu uważam że Mariusz ogólnie oceniając jego historię gry w Wiśle nie miał meczu idealnego. Po prostu nie miał błysku,i tyle. A miał błędy. A tak z ciekawości - czy Mariusz w barwach Wisły obronił kiedyś jedenastkę? Ja nie pamiętam, ale przyznam - mogę się mylic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Pamiętam jedną jedenastkę, była jakiś mecz Pucharu Polski z Groclinem chyba, najpierw sfaulował Sikorę(?) i później właśnie wybronił jedenastkę. Jakoś to było tuż przed przerwą w meczu, w drugiej rundzie Skorży w Wiśle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
widziałem w tv,tradycyjna dziecinada sfrustowanych debili,liga pseudohuliganów kwitnie,jakie to żałosne i marne...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|