|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Nie rób z siebie na siłę półmózga ale obejrzyj sobie wczorajszy mecz, do tego dorzuć kilka meczy gdzie Craxa gra z kimkolwiek - a potem zacznij pieprzyć bzdury o nienawiści z obu stron. Jak napisał kolega wcześniej - nie kłam. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wczoraj był mecz derbowy, więc cisnęli, jak oglądałem derby na Wiśle to też były wrzuty na Cracovię. Oglądam czasami inne mecze Cracovii - bluzgi są, ale sporo mniej niż na derbach.
![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A czego się spodziewacie po eks-zgodowiczu napletów, jak nie ślepoty i wybiórczego traktowania tematu? Nie ma co z nim gadać i tyle.
EDIT: killzone - słyszałem, że już eks, ale może źle usłyszałem. Szczerze, to mi to zwisa, czy eks, czy w dalszym ciągu.
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 06.11.2010 o godz. 16:45.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
eks-zgodowiczu? Cos sie w ostatnim czasie stalo miedzy Cracovią i Polonią?
![]() EDIT: To ze jednych i drugich srał pies to wiadomo, ale tak sie teraz zaczałem zastanawiac czy mnie cos ostatnimi czasy nie omineło.
Ostatnio edytowane przez killzone : 06.11.2010 o godz. 16:47.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
fajny mecz w Wawie - eh, dlaczego my nie potrafimy zrobić takiego kotła jak legioniści ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jakby ktoś się pytał, bo widzę że komentatorzy nie wiedzą (już po raz kolejny) - cieszynki Vrdoljaka są dedykowane jego żonie, która właśnie urodziła dziecko (tak samo cieszył się po bramce z Widzewem - piłka pod koszulkę (ciąża) i kciuk w buzię)
![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
Fajny mecz Legii z Jadźką, zresztą ostatnio i Legię i Jagę przyjemnie się ogląda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Przyjemnie się ogląda mecz w Warszawie. Szybkie tempo, płynne akcje, fajna gra w środku pola. Do tego niezły doping. Ujęcia pełnych trybun robią wrażenia. O wiele ciekawiej to wygląda niż w przypadku Lecha.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zaraz zarobisz bana za kretynska prowokacje i na tym sie skonczy twoja incydentalna przygoda z tym forum.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Rzeżniczak czasem nie załapał kartki która eliminuje go w meczu z nami ?
Legia widac wraca do gry,nie prezentuje nic nadzwyczajnego, ale widać że kryzys maja juz za sobą |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Czasem tak.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zgadza sie, nie zagra
![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A wiec na chwile obecna 6 listopada godz. 17:43 tracimy tylko 7 punktow do lidera. Jezeli wlodarze klubu nie zrobia czegos aby wzmocnic Wisle w zimie to i jakos to wszystko poukladac to ..... ech szkoda slow.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Gol w ostatniej sekundzie, kabarecik z Sandomierskim w ataku źle się skończył
No ale to już nie miało znaczenia Fajny mecz, szkoda że nie mogłem obejrzeć na żywo ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie przypadek, że Jaga poległa z Widzewem. Oni są na tych wyjazdach jak dzieci we mgle wtf
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Poziom sędziowania meczu Legia - Jaga ŻENUJĄCY...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zamiotli ładnie Białorusinów. Typowy zespół swojego klepiska. Ale ciekawe jest to,że Legia nic nie gra. Makabra, ale dali radę.
Co do kompleksów. Dzieci. Jak można mieć komplesky z perpsktywy 12 MP i pełnej dominacji w lidze w ostatnich latach. Chyba wobec Zabrza i to za ilość MP. I tyle w temacie i rozkmin na poziomie zerówki. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja się pytam dlaczego jak leciała kontra Sandomierski spacerował sobie bo polu karny Legi zamiast zapierd***ć do bramki ?! Taka typowa mentalność naszych kopaczy: co się będe męczył i tak już przej*****śmy...
http://www.youtube.com/watch?v=6liJjDg9FLc |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też na to zwróciłem uwagę.
Bardzo ważny mecz w Bełchatowie. Remis chciaż byłby wskazany,bo poza kopaniem przed siebie WKS nie ma pomysłu na grę. Ale szczerze mówiąc średnio to widzę i chyba coś wpadnie. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Widac, ze forma idzie do gory. Skorza opanowal sytuacje i powoli uklada zespol. Dobry mecz Legii...masa sytuacji, ale brak skutecznego wykonczenia(nie maja typowego egzekutora). Poziom sedziowania bardzo slaby. Asitz i Cionek nie powinni dokonczyc tego spotkania, bo obaj zapracowali na kilka zoltek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Śląsk! Super! Jeden do przodu!
Dobrze że Bytom zremisował z Zabrzem, oba kluby straciły punkty! Powód: Urban nic nie pokazał :)
Ostatnio edytowane przez Mahazel888 : 06.11.2010 o godz. 18:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prościej było mi wtedy tak napisać niż odmieniać białostotczan
. Kiedyś sobie tam króla strzelców z białoruskiej ligi kupili, w ogóle blisko od nich do Białurusi. Ale to taki przejaw symaptii z mojej strony. Białurusini nie mają chyba pejoratywnej konotacji. Przynajmniej ja tak sądze![]() AAAA i golllll. WKS. Pierwsza akcja składan i gol od razu. Fajnie się Gikiewicz zachował a Sotirovic wbrew swojej regula trafił za pierwszym razem. Bravo. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Super że Śląsk wygrywa, może w końcu się coś tam we Wrocławiu ruszy i pociułają do końca rundy parę punkcików co by z "obrzezanymi " nie sąsiadowali w tabeli...
Cytat:
Powód: cos błyskotliwego...
Ostatnio edytowane przez mr_seol : 06.11.2010 o godz. 18:23.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jaga jak na wyjazd i mecz z mocną drużyną, to zaprezentowała się przyzwoicie.
Juz sobie wyborazam jak wygladalaby nasza gra na Łazienkowskiej ;o |
|
|