The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2010, 15:41
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Ciekaw jestem ile osób wie że mecz pokaże tvp2
Ja się dowiedziałem wczoraj.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 06.11.2010, 15:42
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
No Janas ośmieszył się tą wypowiedzią, bo wynika z niej, że szuka jelenia w razie słabych wyników drużyny. W sumie to nawet nie wiadomo za co on zajmuje, bo według relacji z treningów zajęcia prowadzi tylko Stokowiec, a Janas tylko się przygląda. W czasie meczów też Stokowiec instruuje drużynę.

Co do wrzutów. Wiadomo, że na Cracovii jest silniejszy nurt antywisła niż na Wiśle antyjude, ale to nie jest tak, że Cracovia non stop ciśnie Wam podczas meczów. Nienawiść jest taka sama z jednej i z drugiej strony.

Nie rób z siebie na siłę półmózga ale obejrzyj sobie wczorajszy mecz, do tego dorzuć kilka meczy gdzie Craxa gra z kimkolwiek - a potem zacznij pieprzyć bzdury o nienawiści z obu stron.

Jak napisał kolega wcześniej - nie kłam.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 06.11.2010, 16:14
Wczoraj był mecz derbowy, więc cisnęli, jak oglądałem derby na Wiśle to też były wrzuty na Cracovię. Oglądam czasami inne mecze Cracovii - bluzgi są, ale sporo mniej niż na derbach.
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 06.11.2010, 16:34
Cytat:
Wczoraj był mecz derbowy, więc cisnęli, jak oglądałem derby na Wiśle to też były wrzuty na Cracovię. Oglądam czasami inne mecze Cracovii - bluzgi są, ale sporo mniej niż na derbach.
A ogladales kiedys mecz na R22? Czy tam na derbach co druga piosenka to jest wyzywanie Cracovii i jej pilkarzy? Czy na meczach z innymi rywalami na Wisle co 15 minut pozdrawia sie Cracovie? No, a wczesniej napisales ze to natezenie jest takie samo. Chyba miales atak "kłamliwosci" a teraz sie opamietales i piszesz co innego. Mysle ze kibice Cracovii i Polonii cierpia na takie schorzenie, ukladacie sobie rzeczywistosc pod swoje widzimisie i sie tym podniecacie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 06.11.2010, 16:37
A czego się spodziewacie po eks-zgodowiczu napletów, jak nie ślepoty i wybiórczego traktowania tematu? Nie ma co z nim gadać i tyle.

EDIT: killzone - słyszałem, że już eks, ale może źle usłyszałem. Szczerze, to mi to zwisa, czy eks, czy w dalszym ciągu.
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 06.11.2010 o godz. 16:45.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 06.11.2010, 16:41
eks-zgodowiczu? Cos sie w ostatnim czasie stalo miedzy Cracovią i Polonią?

EDIT:

To ze jednych i drugich srał pies to wiadomo, ale tak sie teraz zaczałem zastanawiac czy mnie cos ostatnimi czasy nie omineło.
Ostatnio edytowane przez killzone : 06.11.2010 o godz. 16:47.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.11.2010, 16:43
fajny mecz w Wawie - eh, dlaczego my nie potrafimy zrobić takiego kotła jak legioniści ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 06.11.2010, 16:52
Jakby ktoś się pytał, bo widzę że komentatorzy nie wiedzą (już po raz kolejny) - cieszynki Vrdoljaka są dedykowane jego żonie, która właśnie urodziła dziecko (tak samo cieszył się po bramce z Widzewem - piłka pod koszulkę (ciąża) i kciuk w buzię)
Legionista
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 06.11.2010, 17:10
Sartre napisał(a):Wyświetl post
Jakby ktoś się pytał, bo widzę że komentatorzy nie wiedzą (już po raz kolejny) - cieszynki Vrdoljaka są dedykowane jego żonie, która właśnie urodziła dziecko (tak samo cieszył się po bramce z Widzewem - piłka pod koszulkę (ciąża) i kciuk w buzię)
Relacja radiowa z tego musiała brzmieć mniej więcej tak: Vrdoljak po zdobyciu bramki wyciągnął z majtek cumla ew. smoczek i wetknął go sobie w usta.

Fajny mecz Legii z Jadźką, zresztą ostatnio i Legię i Jagę przyjemnie się ogląda.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 06.11.2010, 17:11
Przyjemnie się ogląda mecz w Warszawie. Szybkie tempo, płynne akcje, fajna gra w środku pola. Do tego niezły doping. Ujęcia pełnych trybun robią wrażenia. O wiele ciekawiej to wygląda niż w przypadku Lecha.
What's new?

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 06.11.2010, 17:22
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
fajny mecz w Wawie - eh, dlaczego my nie potrafimy zrobić takiego kotła jak legioniści ?
Gdyby u nas była otwarta i druga trybuna za bramką byłoby całkiem inne wrażenie , zawsze to te ok 5 tys więcej na stadionie
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 06.11.2010, 17:23
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
Jaroo1, jak to jest, że kompleksy odzywają się 350km od Krk? I nie płacz, że Cracovia co chwilę śpiewa na Wisłę, bo to na pewno nie było 70%, tylko nateżenie takie samo co na Wiśle na Cracovię...
Zaraz zarobisz bana za kretynska prowokacje i na tym sie skonczy twoja incydentalna przygoda z tym forum.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 06.11.2010, 17:34
Rzeżniczak czasem nie załapał kartki która eliminuje go w meczu z nami ?
Legia widac wraca do gry,nie prezentuje nic nadzwyczajnego, ale widać że kryzys maja juz za sobą
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.11.2010, 17:39
Dubi napisał(a):Wyświetl post
Legia widac wraca do gry,nie prezentuje nic nadzwyczajnego, ale widać że kryzys maja juz za sobą
Tak (10 znaków).
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 06.11.2010, 17:39
Czasem tak.
Odpowiedz cytując
ziuk_NYC
Senior Member

Stary 06.11.2010, 17:41
Dubi napisał(a):Wyświetl post
zgadza sie, nie zagra
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Stary 06.11.2010, 17:44
A wiec na chwile obecna 6 listopada godz. 17:43 tracimy tylko 7 punktow do lidera. Jezeli wlodarze klubu nie zrobia czegos aby wzmocnic Wisle w zimie to i jakos to wszystko poukladac to ..... ech szkoda slow.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 06.11.2010, 17:44
Gol w ostatniej sekundzie, kabarecik z Sandomierskim w ataku źle się skończył No ale to już nie miało znaczenia Fajny mecz, szkoda że nie mogłem obejrzeć na żywo
Legionista
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 06.11.2010, 17:45
Nie przypadek, że Jaga poległa z Widzewem. Oni są na tych wyjazdach jak dzieci we mgle wtf
..
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 06.11.2010, 17:49
Poziom sędziowania meczu Legia - Jaga ŻENUJĄCY...

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 06.11.2010, 17:53
Zamiotli ładnie Białorusinów. Typowy zespół swojego klepiska. Ale ciekawe jest to,że Legia nic nie gra. Makabra, ale dali radę.

Co do kompleksów. Dzieci. Jak można mieć komplesky z perpsktywy 12 MP i pełnej dominacji w lidze w ostatnich latach. Chyba wobec Zabrza i to za ilość MP. I tyle w temacie i rozkmin na poziomie zerówki.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.11.2010, 17:53
Ja się pytam dlaczego jak leciała kontra Sandomierski spacerował sobie bo polu karny Legi zamiast zapierd***ć do bramki ?! Taka typowa mentalność naszych kopaczy: co się będe męczył i tak już przej*****śmy...

http://www.youtube.com/watch?v=6liJjDg9FLc
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 06.11.2010, 18:00
Też na to zwróciłem uwagę.

Bardzo ważny mecz w Bełchatowie. Remis chciaż byłby wskazany,bo poza kopaniem przed siebie WKS nie ma pomysłu na grę. Ale szczerze mówiąc średnio to widzę i chyba coś wpadnie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 06.11.2010, 18:00
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Zamiotli ładnie Białorusinów. Typowy zespół swojego klepiska. Ale ciekawe jest to,że Legia nic nie gra. Makabra, ale dali radę.

Co do kompleksów. Dzieci. Jak można mieć komplesky z perpsktywy 12 MP i pełnej dominacji w lidze w ostatnich latach. Chyba wobec Zabrza i to za ilość MP. I tyle w temacie i rozkmin na poziomie zerówki.
A co Ty im tak od Białorusinów ciśniesz? Bardziej polska ekipa, niż Ruch
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 06.11.2010, 18:02
Widac, ze forma idzie do gory. Skorza opanowal sytuacje i powoli uklada zespol. Dobry mecz Legii...masa sytuacji, ale brak skutecznego wykonczenia(nie maja typowego egzekutora). Poziom sedziowania bardzo slaby. Asitz i Cionek nie powinni dokonczyc tego spotkania, bo obaj zapracowali na kilka zoltek.
Odpowiedz cytując
Mahazel888
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 06.11.2010, 18:08
Śląsk! Super! Jeden do przodu!
Dobrze że Bytom zremisował z Zabrzem, oba kluby straciły punkty!
Powód: Urban nic nie pokazał :)
Ostatnio edytowane przez Mahazel888 : 06.11.2010 o godz. 18:14.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 06.11.2010, 18:08
Prościej było mi wtedy tak napisać niż odmieniać białostotczan. Kiedyś sobie tam króla strzelców z białoruskiej ligi kupili, w ogóle blisko od nich do Białurusi. Ale to taki przejaw symaptii z mojej strony. Białurusini nie mają chyba pejoratywnej konotacji. Przynajmniej ja tak sądze

AAAA i golllll. WKS. Pierwsza akcja składan i gol od razu. Fajnie się Gikiewicz zachował a Sotirovic wbrew swojej regula trafił za pierwszym razem. Bravo.
Odpowiedz cytując
63624
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 06.11.2010, 18:15
Marszałek napisał(a):Wyświetl post

Bardzo ważny mecz w Bełchatowie. Remis chciaż byłby wskazany,bo poza kopaniem przed siebie WKS nie ma pomysłu na grę. Ale szczerze mówiąc średnio to widzę i chyba coś wpadnie.
No na razie to prowadzimy, ale do końca meczu daleko. Oby obrony Częstochowy nie było...
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
Odpowiedz cytując
mr_seol
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 06.11.2010, 18:17
Super że Śląsk wygrywa, może w końcu się coś tam we Wrocławiu ruszy i pociułają do końca rundy parę punkcików co by z "obrzezanymi " nie sąsiadowali w tabeli...

Cytat:
Prościej było mi wtedy tak napisać niż odmieniać białostotczan. Kiedyś sobie tam króla strzelców z białoruskiej ligi kupili, w ogóle blisko od nich do Białurusi. Ale to taki przejaw symaptii z mojej strony. Białurusini nie mają chyba pejoratywnej konotacji. Przynajmniej ja tak sądze
W takim razie my jesteśmy Słowakami, Cikosa mamy,Singlara do nie dawna mieliśmy, na Słowacje bliziutko
Powód: cos błyskotliwego...
Ostatnio edytowane przez mr_seol : 06.11.2010 o godz. 18:23.
************** Veni , Vidi , Vistula vicit ***************

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=619492
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 06.11.2010, 18:18
Jaga jak na wyjazd i mecz z mocną drużyną, to zaprezentowała się przyzwoicie.

Juz sobie wyborazam jak wygladalaby nasza gra na Łazienkowskiej ;o
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów