The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2010, 23:17
Pastwić się nad grą Wisły nie będę. Koń jaki jest każdy widzi.

Wygraliśmy i tylko to się liczy.

Mariusz i Nordin - dziękuje, ze w najważniejszych momentach meczu wiedzieliście jak przyłożyć nogę.

Wisła Pany
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 05.11.2010, 23:17
Nie ważne ile i w jakim stylu. Najważniejsze że do przodu
WISŁA PANY !!!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 05.11.2010, 23:18
Weźcie nie róbcie jaj z tym Pawełkiem. Nic do gościa nie mam ale on jest po prostu przeciętny. Pykać to on sobie może w jakimś ligowym średniaku ale nie w Wiśle, bo to nie ten poziom. Wybronił dzisiaj 2 sytuacje. W pierwszej brawo za wyjście chociaż sam nie wiem do tej pory co ten cały ich Saidi chciał zrobić, a w drugiej piłka trafiła w niego. Ogólnie jeżeli chłopak potrafi tak grać tylko kiedy walczy o kontrakt, to ja dziękuje za takie coś.
Jeżeli chcemy walczyć o MP i reprezentować nasz kraj godnie w pucharach, to musimy mieć bramkarza, którzy czasem będzie potrafił wybronić mecz, a Pawełek takim nie jest.
Odpowiedz cytując
grzesiek89
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 05.11.2010, 23:20
MARIUSZ PAWEŁEK !!! tyle w tym temacie.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Aha i ostatnia sprawa - Odpuście dziś Małemu.To nie ten mecz. Choćby za to co tak hołota krzyczała.Nie zżarła go trema tylko ambicja.Widział że nie idzie, chciał sam jedną akcją...nie udało się ale ogólnie się udało
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
mlody_ale_wierny
Senior Member

Od: 01.2009

Pawełek - uratował wynik jak nic.
przypominam, że jutro derby młodej ekstraklasy o 14 na R22.
HEJ WISŁA KOSZ!!!

Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 05.11.2010, 23:22
Radujmy się razem... Swoją drogą ciekawi mnie ile tera z Nas przejdzie na islam
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 05.11.2010, 23:24
Zobaczcie jakie życie przewrotne tyle razy Mariusza by sie siłą ściagneło z tej bramki. A od jakiegos czasu jest poprostu solidnym bramkarzem.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
pierdek18
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 05.11.2010, 23:25
tez uważam ze Bunoza to melodia przyszłości i trzeba mu dać czasu i zaufania od Nas...w końcu to nasz zawodnik i trzeba w niego wierzyć
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 05.11.2010, 23:25
co jak co ale sędzia to był ....

no nic allah akbar na ziemi świętej, prawdopodobnie dyskwalifikacja Boukhariego
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 05.11.2010, 23:27
O meczu za wiele nie da się napisać - dużo walki, typowa ligowa kopanina z małą liczbą akcji i strzałów. Na szczęście udało im się odpłacić za poprzedni sezon
Pawełek naprawde gra chyba paradoksalnie najlepszy sezon w życiu, gdyby nie on to nie wiadomo czy byłby chociaż remis. Szacunek za gre mimo urazu. Na plus też Paweł Brozek, duzo walczył, przepychał się z obrońcami (jednak Polczak to niezła c**a). Reszta bardzo przeciętnie, poza Paljiciem który nie umiał nawet wyrzucić piłki z autu. Dla mnie Boukhari tym golem w najważniejszym meczu rundy zmazał złe wrażenia po ostatnich meczach w jego wykonaniu.
O ,,dopingu" nie ma co gadać, bo wyzywania i obrażania przez cały mecz nie można nazwać dopingiem co w ich przypadku specjalnie mnie nie dziwi bo trzeba sie jakoś dowartościować jak nawet na derbach, najważniejszym dla nich meczu nie mogą uzbierać ledwie 15 tys...

Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 05.11.2010, 23:29
Aha. I jeszcze jedno. Jestem dumny, że w sondzie na stronie głównej opowiedziałem się za przedłużeniem kontraktu z Mariuszem. Nie jest wyśmienitym bramkarzem, ale zrozumcie, że na chwilę obecną to u Nas najlepsze bramkarz. Ma dużo wpadek, ale musimy mu ufać. Amen.
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 05.11.2010, 23:29
Miałbym prośbę czy można by gdzieś dostać moment w którym Wislacy sie ciesza ( jeden na drugim lezą). I gdzie kibice pewnej druzyny dostają ataku frustracji.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 05.11.2010, 23:31
Czy to nie Bunoza podał przez pół boiska do Kirma? Czasem te wykopy dają efek, podanie palce lizac, na centymetry
Odpowiedz cytując
mobik88
Member

Od: 07.2010

Stary 05.11.2010, 23:32
O Rany!

Oj jak cieszy, strasznie cieszy ta wygrana, myślałem że oszaleje przed telewizorem, moja mama chciała mnie wyrzucić już z domu.

Dzięki Bogu się udało, nie wiem czy naszemu chrześcijańskiemu czy młuzumańskiemu ale jest!

Wiedziałem ze pasy będą gryzły ziemie do końca i niewiele brakło żeby im wyszło.

JAZDA JAZDA JAZDA! BIAŁA GWIAZDA!
Odpowiedz cytując
Jawor
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 05.11.2010, 23:35
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Weźcie nie róbcie jaj z tym Pawełkiem. Nic do gościa nie mam ale on jest po prostu przeciętny. Pykać to on sobie może w jakimś ligowym średniaku ale nie w Wiśle, bo to nie ten poziom. Wybronił dzisiaj 2 sytuacje. W pierwszej brawo za wyjście chociaż sam nie wiem do tej pory co ten cały ich Saidi chciał zrobić, a w drugiej piłka trafiła w niego. Ogólnie jeżeli chłopak potrafi tak grać tylko kiedy walczy o kontrakt, to ja dziękuje za takie coś.
Jeżeli chcemy walczyć o MP i reprezentować nasz kraj godnie w pucharach, to musimy mieć bramkarza, którzy czasem będzie potrafił wybronić mecz, a Pawełek takim nie jest.
Z cały szacunkiem, ale obecnie Wisła to ligowy średniak.

Pozdrawiam
Jawor
Kto chce, szuka sposobów
Kto nie chce, szuka powodów
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.11.2010, 23:38
Jak dla mnie Bunoza może być takim graczem który teraz jest średni a za jakiś czas całkiem niezły. Cleber wspominał że ma potencjał i ja w to wierzę. Dajmy chłopakowi szansę. Każdy by chciał aby nowy zawodnik był gwiazdą od samego początku
Odpowiedz cytując
matkur
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 05.11.2010, 23:38
Świetnie że zwycięstwo!!
Kirm świetne zagranie już w pierwszej połowie wyłozył taka piłkę Brożkowi ale cabaj miał interwencje zycia.
Tylko Wisła!!
Odpowiedz cytując
GOM95
Junior Member

Od: 10.2010

Stary 05.11.2010, 23:41
Noty(moje subiektywne) w skali 1-6
Pawełek 5+
Bunoza 2-
Chavez 4-
Cikos 3+
Paljić 2
Sobol 3+
Garguła 3
Piotrek Brożek 2+
Kirm 3+
Małecki 2
Paweł Brożek 3
Reszta grała za krótko
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Dopingowo to chyba bylo 70% anty,30 % pro Cracovia ,i po tylu bluzgach ktorych bylo nawet jak na derby za duzo ,o niczym innym nie marzylem jak wjebac pasiastym gola ku zamknieciu buziek
i przyszla ta 94 minuta ,super centra Kirma i gol tego z ktorego jest tu powszechnie kupa smiechu ,a dzis dal nam to upragnione zwyciestwo i triumf nad obrzezanymi

Pawelek 2 razy nas uratowal i to dzieki niemu nie stracilismy goli,teraz zauwazcie ze czesto wybrania nam w meczu 2-3 setki dla rywala.to tez cos znaczy,solidny bramkarz sie zrobil z Maria i tyle
irytowal mnie dzis Malecki ,ktory usilnie gra pod siebie,i chce strzelac,dzis wystarczylo podac w pierwszej polowie meczu i mozne bylby gol juz wczesniej.

obrona nie zagrala najgorzej,sklabiej Gargula,Sobol sie pilnowal zeby zagrac z Legia i kartki nie dostał

Pawel Brozek wyglada dobrze,silny ,szybki ,brakuje jednak techniki i kuleje u niego przyjecie pilki,i dupa zbita..
generalnie duzo pracy przed Maaskantem zeby u siebie pokoanc Legie ,bo to jest plan na najblizszy tydzien

WISŁA PANY!!!!!!!
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Powiem tylko tyle:
JEST, JEST, JEST!!!!!!

idę trzeźwieć. Piękny wieczór.
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.11.2010, 23:43
BRTS39 napisał(a):Wyświetl post
Miałbym prośbę czy można by gdzieś dostać moment w którym Wislacy sie ciesza ( jeden na drugim lezą). I gdzie kibice pewnej druzyny dostają ataku frustracji.
http://www.mediafire.com/?3i0jd3a4cdxxnda#1

Ave WISŁA!
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 05.11.2010, 23:52
GOM95 wybacz ale Kirm zasługuje na trochę więcej jak 3+. Koleś fajnie gra tylko często zamiast podać to decyduje się na trudne zagrania ale podania ma całkiem całkiem
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 05.11.2010, 23:53
Zaraz, zaraz, bo ja czegoś nie rozumiem...

ŻKS buduje sobie nowy stadion. Towarzysz Filipiak jest skłonny dopłacać ludziom, byle tylko przychodzili. Przychodzą, chociaż nie bardzo wiedzą o co chodzi w tej całej drużynie, natomiast doskonale łapią nienawiść do Wisły.
Sanhedryn wysyła 20 jeźdźców apokalipsy na trening, by postraszyli zawodników głodem, chorobami i śmiercią.
Jest 94 minuta:
1. Piłkarze myślą sobie: "no jest ten remis, ale chociaż nam nie wpierd***"
2. Kibice myślą sobie: "mamy słaby sezon, ten remis się podciągnie pod wygraną albo "zwycięski remis".
3. Towarzysz Filipiak myśli sobie: "do dupy, dalej trza będzie ludziom płacić..."
Jest 95 minuta (z hakiem). Wszystkim nieco miny zrzedły, ale:
3'. Towarzysz Filipiak myśli sobie: "zajebiście, więcej osób przyjdzie na stadion, żeby pośpiewać WTSK!"

Dlatego to zwycięstwo smakuje jak żadne inne! Dzisiaj gra nie jest ważna, najważniejsze są trzy punkty!
Odpowiedz cytując
mobik88
Member

Od: 07.2010

Stary 05.11.2010, 23:57
Wrzućcie link z golem Boukhari'ego do pobrania! plisss
Odpowiedz cytując
GOM95
Junior Member

Od: 10.2010

Stary 05.11.2010, 23:59
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
GOM95 wybacz ale Kirm zasługuje na trochę więcej jak 3+. Koleś fajnie gra tylko często zamiast podać to decyduje się na trudne zagrania ale podania ma całkiem całkiem
Musiałbym wtedy podwyzszyc notę Chavezowi, ktory po Pawełku był najpewniejszy
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 06.11.2010, 00:01
Nie ważne jest teraz jak zagrali, najważniejsze jak wygrali!!!Zemsta na pejsach za poprzedni mecz była cudowna!!!KRAKÓWWWW JEST NASZZZ!!!!WISŁA PANY!!!PIJMY ZA WISŁE DO BIAŁEGO RANA!POZDRO BRACIA!!!
Odpowiedz cytując
rzep
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 06.11.2010, 00:05
jeeeeeeeeeee WISŁA PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 06.11.2010, 00:12
ok GOM95 być może to taka moja sympatia go Kirma dodatkowo wzmocniona świetnym dośrodkowaniem. Każdy ma swój pogląd ale teraz najważniejsze jest to że wygraliśmy i to w najważniejszym meczu
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 06.11.2010, 00:14
DarekK_11 napisał(a):Wyświetl post
http://www.mediafire.com/?3i0jd3a4cdxxnda#1

Ave WISŁA!

haha, z tej radości nie usłyszałem.

Allah Akbar na żydowskiej ziemi...Tak przed meczem myślałem co by mogło być dla nich najbardziej chujowe.
Mały w ostatniej, Mały ze spalonego w ostatniej,samobój w ostatniej(w naszym stylu)?...Allah Akbar przebija wszystko

dobranoc
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów