|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Pastwić się nad grą Wisły nie będę. Koń jaki jest każdy widzi.
Wygraliśmy i tylko to się liczy. Mariusz i Nordin - dziękuje, ze w najważniejszych momentach meczu wiedzieliście jak przyłożyć nogę. Wisła Pany ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie ważne ile i w jakim stylu. Najważniejsze że do przodu
WISŁA PANY !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Weźcie nie róbcie jaj z tym Pawełkiem. Nic do gościa nie mam ale on jest po prostu przeciętny. Pykać to on sobie może w jakimś ligowym średniaku ale nie w Wiśle, bo to nie ten poziom. Wybronił dzisiaj 2 sytuacje. W pierwszej brawo za wyjście chociaż sam nie wiem do tej pory co ten cały ich Saidi chciał zrobić, a w drugiej piłka trafiła w niego. Ogólnie jeżeli chłopak potrafi tak grać tylko kiedy walczy o kontrakt, to ja dziękuje za takie coś.
Jeżeli chcemy walczyć o MP i reprezentować nasz kraj godnie w pucharach, to musimy mieć bramkarza, którzy czasem będzie potrafił wybronić mecz, a Pawełek takim nie jest. |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
MARIUSZ PAWEŁEK !!! tyle w tym temacie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Aha i ostatnia sprawa - Odpuście dziś Małemu.To nie ten mecz. Choćby za to co tak hołota krzyczała.Nie zżarła go trema tylko ambicja.Widział że nie idzie, chciał sam jedną akcją...nie udało się ale ogólnie się udało
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Pawełek - uratował wynik jak nic.
przypominam, że jutro derby młodej ekstraklasy o 14 na R22. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Radujmy się razem... Swoją drogą ciekawi mnie ile tera z Nas przejdzie na islam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Zobaczcie jakie życie przewrotne tyle razy Mariusza by sie siłą ściagneło z tej bramki. A od jakiegos czasu jest poprostu solidnym bramkarzem.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
tez uważam ze Bunoza to melodia przyszłości i trzeba mu dać czasu i zaufania od Nas...w końcu to nasz zawodnik i trzeba w niego wierzyć
![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
co jak co ale sędzia to był ....
![]() no nic allah akbar na ziemi świętej, prawdopodobnie dyskwalifikacja Boukhariego ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
O meczu za wiele nie da się napisać - dużo walki, typowa ligowa kopanina z małą liczbą akcji i strzałów. Na szczęście udało im się odpłacić za poprzedni sezon
![]() Pawełek naprawde gra chyba paradoksalnie najlepszy sezon w życiu, gdyby nie on to nie wiadomo czy byłby chociaż remis. Szacunek za gre mimo urazu. Na plus też Paweł Brozek, duzo walczył, przepychał się z obrońcami (jednak Polczak to niezła c**a). Reszta bardzo przeciętnie, poza Paljiciem który nie umiał nawet wyrzucić piłki z autu. Dla mnie Boukhari tym golem w najważniejszym meczu rundy zmazał złe wrażenia po ostatnich meczach w jego wykonaniu. O ,,dopingu" nie ma co gadać, bo wyzywania i obrażania przez cały mecz nie można nazwać dopingiem co w ich przypadku specjalnie mnie nie dziwi bo trzeba sie jakoś dowartościować jak nawet na derbach, najważniejszym dla nich meczu nie mogą uzbierać ledwie 15 tys... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Aha. I jeszcze jedno. Jestem dumny, że w sondzie na stronie głównej opowiedziałem się za przedłużeniem kontraktu z Mariuszem. Nie jest wyśmienitym bramkarzem, ale zrozumcie, że na chwilę obecną to u Nas najlepsze bramkarz. Ma dużo wpadek, ale musimy mu ufać. Amen.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Miałbym prośbę czy można by gdzieś dostać moment w którym Wislacy sie ciesza ( jeden na drugim lezą). I gdzie kibice pewnej druzyny dostają ataku frustracji.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy to nie Bunoza podał przez pół boiska do Kirma? Czasem te wykopy dają efek, podanie palce lizac, na centymetry
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
O Rany!
Oj jak cieszy, strasznie cieszy ta wygrana, myślałem że oszaleje przed telewizorem, moja mama chciała mnie wyrzucić już z domu. Dzięki Bogu się udało, nie wiem czy naszemu chrześcijańskiemu czy młuzumańskiemu ale jest! Wiedziałem ze pasy będą gryzły ziemie do końca i niewiele brakło żeby im wyszło. JAZDA JAZDA JAZDA! BIAŁA GWIAZDA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Pozdrawiam Jawor ![]()
Kto chce, szuka sposobów
Kto nie chce, szuka powodów |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jak dla mnie Bunoza może być takim graczem który teraz jest średni a za jakiś czas całkiem niezły. Cleber wspominał że ma potencjał i ja w to wierzę. Dajmy chłopakowi szansę. Każdy by chciał aby nowy zawodnik był gwiazdą od samego początku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Świetnie że zwycięstwo!!
Kirm świetne zagranie już w pierwszej połowie wyłozył taka piłkę Brożkowi ale cabaj miał interwencje zycia. Tylko Wisła!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Noty(moje subiektywne) w skali 1-6
Pawełek 5+ Bunoza 2- Chavez 4- Cikos 3+ Paljić 2 Sobol 3+ Garguła 3 Piotrek Brożek 2+ Kirm 3+ Małecki 2 Paweł Brożek 3 Reszta grała za krótko |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dopingowo to chyba bylo 70% anty,30 % pro Cracovia ,i po tylu bluzgach ktorych bylo nawet jak na derby za duzo ,o niczym innym nie marzylem jak wjebac pasiastym gola ku zamknieciu buziek
![]() i przyszla ta 94 minuta ,super centra Kirma i gol tego z ktorego jest tu powszechnie kupa smiechu ,a dzis dal nam to upragnione zwyciestwo i triumf nad obrzezanymi ![]() Pawelek 2 razy nas uratowal i to dzieki niemu nie stracilismy goli,teraz zauwazcie ze czesto wybrania nam w meczu 2-3 setki dla rywala.to tez cos znaczy,solidny bramkarz sie zrobil z Maria i tyle irytowal mnie dzis Malecki ,ktory usilnie gra pod siebie,i chce strzelac,dzis wystarczylo podac w pierwszej polowie meczu i mozne bylby gol juz wczesniej. obrona nie zagrala najgorzej,sklabiej Gargula,Sobol sie pilnowal zeby zagrac z Legia i kartki nie dostał ![]() Pawel Brozek wyglada dobrze,silny ,szybki ,brakuje jednak techniki i kuleje u niego przyjecie pilki,i dupa zbita.. generalnie duzo pracy przed Maaskantem zeby u siebie pokoanc Legie ,bo to jest plan na najblizszy tydzien WISŁA PANY!!!!!!! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Powiem tylko tyle:
JEST, JEST, JEST!!!!!! idę trzeźwieć. Piękny wieczór. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Ave WISŁA! ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
GOM95 wybacz ale Kirm zasługuje na trochę więcej jak 3+. Koleś fajnie gra tylko często zamiast podać to decyduje się na trudne zagrania ale podania ma całkiem całkiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Zaraz, zaraz, bo ja czegoś nie rozumiem...
ŻKS buduje sobie nowy stadion. Towarzysz Filipiak jest skłonny dopłacać ludziom, byle tylko przychodzili. Przychodzą, chociaż nie bardzo wiedzą o co chodzi w tej całej drużynie, natomiast doskonale łapią nienawiść do Wisły. Sanhedryn wysyła 20 jeźdźców apokalipsy na trening, by postraszyli zawodników głodem, chorobami i śmiercią. Jest 94 minuta: 1. Piłkarze myślą sobie: "no jest ten remis, ale chociaż nam nie wpierd***" 2. Kibice myślą sobie: "mamy słaby sezon, ten remis się podciągnie pod wygraną albo "zwycięski remis". 3. Towarzysz Filipiak myśli sobie: "do dupy, dalej trza będzie ludziom płacić..." Jest 95 minuta (z hakiem). Wszystkim nieco miny zrzedły, ale: 3'. Towarzysz Filipiak myśli sobie: "zajebiście, więcej osób przyjdzie na stadion, żeby pośpiewać WTSK!" Dlatego to zwycięstwo smakuje jak żadne inne! Dzisiaj gra nie jest ważna, najważniejsze są trzy punkty! |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wrzućcie link z golem Boukhari'ego do pobrania! plisss
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie ważne jest teraz jak zagrali, najważniejsze jak wygrali!!!Zemsta na pejsach za poprzedni mecz była cudowna!!!KRAKÓWWWW JEST NASZZZ!!!!WISŁA PANY!!!PIJMY ZA WISŁE DO BIAŁEGO RANA!POZDRO BRACIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jeeeeeeeeeee WISŁA PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok GOM95 być może to taka moja sympatia go Kirma dodatkowo wzmocniona świetnym dośrodkowaniem. Każdy ma swój pogląd ale teraz najważniejsze jest to że wygraliśmy i to w najważniejszym meczu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
haha, z tej radości nie usłyszałem. Allah Akbar na żydowskiej ziemi Mały w ostatniej, Mały ze spalonego w ostatniej,samobój w ostatniej (w naszym stylu)?...Allah Akbar przebija wszystko ![]() dobranoc ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|