The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2010, 22:54
TynWisla napisał(a):Wyświetl post
Skoro jesteśmy tak fatalni fizycznie to my jako kibice powinniśmy naciskać, aby Klub zatrudnił fachowca od przygotowania fizycznego z wyższej półki i (patrząc na to jak biegają Niemcy na imprezach mistrzowskich) najlepiej Amerykanina. Dopiero jak będzie baza w postaci przygotowania fizycznego możemy zacząć budować coś więcej. Jak w każdym sporcie.
Mieliśmy Ryśka Szula to go wyjebali.
I nie chcę czytać że Rysiek był słaby, bo doświadczenie miał jak niejeden.
Nomen omen jest Żołądź na AWF - Zimą niech hakuje z Małyszami a tak to z nami powinien być.
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.10.2010, 22:55
Niech ten zarząd klubu do chuja pana wreszcie raz na zawsze wyciągnie wnioski z ostatniego okienka transferowego............. zakontraktowała szlachta jegomościów z całego świata, każdego jednego mogę śmiało w dupę kopnąć pod hasłem - spierdalaj, nie zasłużyłeś wacpań grac z Białą Gwiazdą na koszulce.......... Z WYJĄTKIEM JEDNEGO, walecznego, skromnego i poczciwego Wilka. I niech sobie to riewiata uświadomi i niech przejrzy ostatnie mecze. Ten jeden koleś jako jedyny zapierdziela na boisku. Takiej walki oczekuję od reszty PENSJOnariuszy. Czemu my tylko takiego jednego walczaka ściągnliśmy i to założę się, że przypadkiem.....
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
TynWisla
Member

Od: 10.2005

Stary 31.10.2010, 22:57
Donson napisał(a):Wyświetl post
Nomen omen jest Żołądź na AWF - Zimą niech hakuje z Małyszami a tak to z nami powinien być.
Fakt, mieć pod nosem takiego fachowca jak Żołądź i nie wykorzystywać to aż boli.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 31.10.2010, 23:03
Ja juz wczesniej pisalem ze to 5;2 z Lechią to zaden wykladnik formy ,i nie ludzilem sie ze w Poznaniu mamy szanse na 3 pkt.Nie teraz ..

Wisla dzis to totalnie bezradny zespol,ktory owszem potrafi wymienic pare pilek ,ale po co? jaki to ma pozytek skoro nie oddajemy z tego strzalow,nie ma celnych dosrodkowan,nie ma akcjii

coz nam z tej "gry kombinacyjnej" skoro zespol wyglada jakby byl totalnie niewiem czym zmeczony,i ruszaja sie jak wozy z węglem.
Cos mi tu nie gra ,Maaskant powienien zauwazyc ze nasi pikarze kondycjnie wypadaja zle ,a nawet bardzo zle.Pierwsza polowa w Poznaniu to jakis dramat, gdzie tamci wygladali przy naszych jak jacys szybkobiegacze...i to w naszej ciemnej Lidze....

Boukhari to jakies nieporozumienie,niewiem ile on bedzie jaescze blokowal miejsce dla Graguly,slabo dzis Kirm,troche lepiej Pajlic,poprawinie Chavez i Cleber -mamm nadzieje ze nic mu zlego sie nie stalo.oby.

Niby 4;1 a przeciez jakby nie strzal zycia Injaca,nieobstawiony Kriwiets(jak on mogl tak bezkarnie tam stac) ,bezsensowny karny Wilka to naprawde to nie musilalo sie tak skonczyc.
Jakos nie mamy cos tez szczescia ,a moze mielismy go juz za duzo w meczu z Lechia i teraz los odebral nam to

c"est la vie
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 31.10.2010 o godz. 23:05.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 31.10.2010, 23:17
Nie do wyciagniecia, z Malyszem to byla przysluga...

Byl Szul byl... i zabiegiwali cala lige, ba jak i zagraniczne druzyny..
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 31.10.2010, 23:20
Żołądź z Małyszem już nie pracuje.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 31.10.2010, 23:26
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

Boukhari to jakies nieporozumienie
Tylko zszedł a strzelono nam 3 bramki

Mecz był na farcie do wygrania.Wyszedł s....ielowi strzał życia i wszystko się posypało ale prawda jest taka że na punkty nie zasłużyliśmy.
Tej zimy będziemy świadkami ostatecznej rozgrywki.Albo przeciętność na dłuższy czas, albo wrócimy do gry.
Trener poleci co będzie większym debilizmem niż wywalenie Petrescu...nie chce mi się nawet o tym pisać.
Byle nie przegrać z parchami....
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
gados82
Member

Od: 07.2004

Stary 31.10.2010, 23:27
Fajnie się zaczęło skończyło jak zawsze!!!!!

Wdziałem i mam jedno zdanie na team z tego roku. Za dużo nowych twarzy brak komunikacji itp
Arka sezon temu wymieniła prawie cały zespół i ledwo co się utrzymała.
To nie jest rozwiązanie wymienić cały zespoł zero komunikacji nie mamy tego typa który pociągnie gre. takiego Frankowskiego Niedzielana itp U nas strzelają z przypadku. Od kiedy nie ma napastnika nie ma czołówki w strzelectwie to nie ma wyników
Małecki ... dziś to był typ który chciał chyba sam wszystkich objechać.... Mały nie graj w fife graj w pesa 2011 tam sie nie da przejść wszystkich jednym zawodnikiem...
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.10.2010, 23:43
Wszystko pięknie fajnie, że kibice wieśniaccy itp, tylko skończcie pierdzielić farmazony, skoro widzieliście mecz i sytuację z Cleberem w TV.
Okrzyki odnosiły się do Waszych kilku konkretnych kumpli po szalu, którzy nam zaczeli rozmontowywać stadion, a nie do leżącego Clebera (nawiasem mówiąc wszyscy w Lechu wiedzą, że Djurdjevic to bardzo fajny człowiek, jego zachowanie w ogóle mnie nie zdziwiło). Ciekawym jest, że co przyjeżdża Wisła, to ta Wasza osławiona ABG zabiera się za demontaż płotów i prowokuje kibiców Lecha. Już się do tego przyzwyczaiłem. Tak jak do tego, że za świętych się macie, a trzode pierwsi robicie. Spieliście się w 2k ludzi i trzeba było na stadionie frustrację swoją wyładować no nie?

Co do samego meczu, zasłużone zwycięstwo Lecha, chyba na pożegnanie Zieliny. W sumie byłem dziwnie spokojny o wynik tego mecz więc zaskoczony nie jestem. Piłkarze zagrali jak trzeba bo już więdzą, że trenera w klubie nie ma coś mi się wydaje.
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 31.10.2010, 23:53
Zawsze zamiast rozmontowywać stadion mogliśmy obrzucać sektor rodzinny. Niech dzieciaki za młodu uczą się, że życie bywa do

Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 31.10.2010, 23:54
Jak pech, to pech. Dzień przed wyjazdem - mając bilet - uszkodziłem na treningu kostkę i do Poznania nie pojechałem, a teraz to... Mecz jaki był każdy widział. Wyszliśmy przerażeni, zero gry. Amica była do zabiegania, do stłamszenia, a my co? Ni chuja! Prawda jest taka, że nasze grajki, to cipska w trykotach Białej Gwiazdy. Niestety ładne koszulki nie czynią z nich profesjonalistów. Żeby móc uważać się za takowych trzeba było się spiąć choć na połowę tego na, co spiął się zespół Amiki. Bynajmniej nie przemawia przeze mnie gorycz przegranej i gorycz piwa - ot, takie moje zdanie. Szkoda, że spotkania z Lechią i Widzewem zaciemniły nam obraz sytuacji. Jesteśmy słabi, słabsi niż Amica. Czy to personalnie, czy to przede wszystkim psychicznie. Widać im wystarczyła obecność zagranicznych gości na tym meczy, którzy zapewne się pojawili oraz nowego trenera (?). Mam nadzieję, że tak, jak życzył sobie tego Marian Machowski, przed derbami tych pedałów odwiedzi delegacja kibiców.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 31.10.2010, 23:55
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Wszystko pięknie fajnie, że kibice wieśniaccy itp, tylko skończcie pierdzielić farmazony, skoro widzieliście mecz i sytuację z Cleberem w TV.
Okrzyki odnosiły się do Waszych kilku konkretnych kumpli po szalu, którzy nam zaczeli rozmontowywać stadion, a nie do leżącego Clebera (nawiasem mówiąc wszyscy w Lechu wiedzą, że Djurdjevic to bardzo fajny człowiek, jego zachowanie w ogóle mnie nie zdziwiło). Ciekawym jest, że co przyjeżdża Wisła, to ta Wasza osławiona ABG zabiera się za demontaż płotów i prowokuje kibiców Lecha. Już się do tego przyzwyczaiłem. Tak jak do tego, że za świętych się macie, a trzode pierwsi robicie. Spieliście się w 2k ludzi i trzeba było na stadionie frustrację swoją wyładować no nie?

Co do samego meczu, zasłużone zwycięstwo Lecha, chyba na pożegnanie Zieliny. W sumie byłem dziwnie spokojny o wynik tego mecz więc zaskoczony nie jestem. Piłkarze zagrali jak trzeba bo już więdzą, że trenera w klubie nie ma coś mi się wydaje.
Zapomniał wół jak cieleciem był...... a powiedz mi kto u nas rzucał zimne ognie w sektor rodzinny i krzeselka wyrywal takze nie pisz mi tu o prowokacjach tylko popatrz najpierw na swoich kumpli po szalu i wtedy komentuj
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 31.10.2010, 23:55
i trzeba było na stadionie frustrację swoją wyładować no nie?
Nie żebym popierał i niechętnie ale jednak odbije piłeczkę.Nie pamiętasz rzucania zimnymi ogniami przez Waszą ekipę, w najbardziej piknikowy z piknikowych sektorów, u nas?
Gdzie ogólnie takie napinki na stadionach to dziwna sprawa i szkodliwa bo odstrasza to ludzi nie zainteresowanych zadymami, od wyjazdów
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 31.10.2010, 23:57
Wracajac do Palicja jako lewego obroncy.. dostal dobrego zawodnika, i odrazu roznica, co chwile mu uciekal badz byly dziury.. a Pietia w poprzednich sezonach nakrywal go czapka..

Co ten Boukhari robi w pierwszym skladzie... na pasach Gula za Wilka, Rios/Zuraw za Boukhariego i Pietia za Palicja
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 01.11.2010, 00:04
Arturo Qr2nów napisał(a):Wyświetl post
Jak pech, to pech. Dzień przed wyjazdem - mając bilet - uszkodziłem na treningu kostkę i do Poznania nie pojechałem, a teraz to... Mecz jaki był każdy widział. Wyszliśmy przerażeni, zero gry. Amica była do zabiegania, do stłamszenia, a my co? Ni chuja! Prawda jest taka, że nasze grajki, to cipska w trykotach Białej Gwiazdy. Niestety ładne koszulki nie czynią z nich profesjonalistów. Żeby móc uważać się za takowych trzeba było się spiąć choć na połowę tego na, co spiął się zespół Amiki. Bynajmniej nie przemawia przeze mnie gorycz przegranej i gorycz piwa - ot, takie moje zdanie. Szkoda, że spotkania z Lechią i Widzewem zaciemniły nam obraz sytuacji. Jesteśmy słabi, słabsi niż Amica. Czy to personalnie, czy to przede wszystkim psychicznie. Widać im wystarczyła obecność zagranicznych gości na tym meczy, którzy zapewne się pojawili oraz nowego trenera (?). Mam nadzieję, że tak, jak życzył sobie tego Marian Machowski, przed derbami tych pedałów odwiedzi delegacja kibiców.
Przypomnę, że już latem, podpowiadałem Basałajowi zakup spódniczek adidasa zamiast spodenek, przewidując ich potrzebę zakupu, bo ja nie mam już ochoty rozmawiać z tymi ludźmi, nawet przed kolejną katastrofą z Pasami, gdyż nasze piękne na zewnątrz koszykarki, przy tych ludziach, to charakterni faceci, którym rękę człowiek podaje z wielką przyjemnością, podczas gdy z nimi, człowiek nie wie czego się spodziewać....... .

Żebyście wszyscy wiedzieli, jak bardzo i długo już czekam, na wymianę przez Cupiała, nie kolejnego trenera, prezesa czy dyrektora sportowego, ale właśnie te nasze piłkarskie konieczności. Stara wiara odeszła lub dogorywa w Wiśle, w której teraz już nawet nie męski żel, lecz kobiecy żal króluje. Królestwo za konkretnych piłkarzy z jajami, oddałbym, gdybym tylko miał.
Ostatnio edytowane przez kot : 01.11.2010 o godz. 00:19.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 01.11.2010, 00:13
4 - 1

Wszystkie bramki + skrót
http://www.fileserve.com/file/JhVRHxS

Jak ściągnąć pliki: Zjeżdżamy na dół strony. Po prawej klikamy "Pobieranie plików" następnie przepisujemy kod. Czekamy parę sekund, i klikamy na Wolne pobieranie. Które nie jest takie wolne
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.11.2010, 00:23
Nie wierzę, że po tym co odstawiał u Was i u nas można za nim tęsknić
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Stary 01.11.2010, 00:25
kot napisał(a):Wyświetl post
Przypomnę, że podpowiadałem Basałajowi zakup spódniczek adidasa zamiast spodenek, bo ja nie mam już ochoty rozmawiać z tymi ludźmi, nawet przed kolejną katastrofą z Pasami, gdyż nasze piękne na zewnątrz koszykarki, przy tych ludziach, to charakterni faceci, którym rękę człowiek podaje z wielką przyjemnością.

Żebyście wszyscy wiedzieli, jak bardzo i długo już czekam, na wymianę przez Cupiała, nie kolejnego trenera, prezesa czy dyrektora sportowego, ale właśnie te nasze piłkarskie konieczności. Stara wiara odeszła lub dogorywa w Wiśle, w której teraz już nawet nie męski żel, lecz kobiecy żal króluje. Królestwo za konkretnych piłkarzy z jajami, oddałbym, gdybym tylko miał.
Stawianie tych grajków koło koszykarek uważam za straszną zniewagę dla dziewczyn. Uważaj Kocie, bo jedziesz po cienkim lodzie i są podstawy do wytoczenia Ci procesu o zniesławienie. A co do spódniczek, zapewne niektórzy by ładnie się w nich prezentowali, a może niektórym nawet nie przeszkadzałyby w grze.

Co do Cupiała, to gość wydaje się być niereformowalny. Prędzej kolejny raz wymieni trenera, aniżeli tych pseudo-galacticos. Stara wiara odeszła, wrócił Żuraw - mega gwiazda, ale, jak można było się spodziewać nie w tej formie. Sobol, jak mówisz dogorywa, Baszcza, Głowy, Zienia już nie ma. Więc na kim tak na prawdę można oprzeć grę? Boukhari... Może na wiosnę. Reszta albo ma tłuste lata za sobą albo się po prostu nie nadaje.
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Stary 01.11.2010, 00:33
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Nie żebym popierał i niechętnie ale jednak odbije piłeczkę.Nie pamiętasz rzucania zimnymi ogniami przez Waszą ekipę, w najbardziej piknikowy z piknikowych sektorów, u nas?
Gdzie ogólnie takie napinki na stadionach to dziwna sprawa i szkodliwa bo odstrasza to ludzi nie zainteresowanych zadymami, od wyjazdów
Wiesz, ja też tylko odbiłem piłeczkę. Jesteście jedyną ekipą, która nam się rzuca na stadionie w ostatnich latach. Pamiętam, a jakże (na tym forum nie da się o tym zapomnieć ) o sztucznych ogniach rzucanych na Wasz sektor. Problem w tym, że tutaj większość Wiślaków zapomina, że sami święci w ABG nie są, więc płakanie 'co komu' nie ma sensu.
Też bym nie chciał takich napinek oglądać, zarówno w wykonaniu innych na moim stadionie, jak i Lecha na wyjazdach. Generalnie piętnuje wszystkie takie sytuacje, wkurza mnie tylko wybielanie się, jak niektórzy kibice Wisły mają w zwyczaju.

Ponoć (wg jakiegoś rumuńskiego portalu) Lech złożył Petrescu ofertę kontraktu. W Krasnodarze Dan zarabia 1.5 mln $, jakbyśmy go ściągneli do Poznania to nie powiem, skakałbym z radości
Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 01.11.2010, 00:37
Witam wszystkich forumowiczów.Śledzę to forum od jakichś 8, 9 lat, więc czuję się tutaj jakbym Was wszystkich znał.W końcu postanowiłem wziąć czynny udział w dyskusji i podzielić się moimi przemyśleniami.Zacznę, gdyż nie mogę przejść obok tego obojętnie.Forumowiczu 63,5 kg( dziwne, ze moderatorzy nie reagują na takie wpisy?).Nie rozumiem dlaczego obrażasz człowieka, który nie zasłużył sobie niczym na takie epitety.Za przeproszeniem Kutasem to można nazwać Janasa po tym jak nie zabrał Frankowskiego na mundial.Argumenty, że byłeś wzburzony po meczu nie są żadnym usprawiedliwieniem obrażania człowieka na poziomie jakim jest Maaskant.Wypowiedz na poziomie Buraka, takżę jak określenia kebab itd.Co do meczu uważam paradoksalnie, żę takie lanie mam nadzieję było nam potrzebne, gdyż ciągle mam nadzieję, żę Cupiał przejrzy na oczy i uzmysłowi sobie, że wzmocnienia są niezbędne.Gdybyśmy wygrali to uważam, że szefostwo odebrało by to jako sygnał, że materiał ludzki jaki posiadamy jest wystarczajacy.Przecież oni zremisowali ze słynnym Juventusem Pozytywnie zaskoczył mnie Chavez miał wiele wygranych pojedynków.Mały jak dla mnie grał samolubnie, były przynajmniej 3 sytuacje gdzie zaczał sie kiwać sam na 3 lub 4 a gdyby podał mogło się rozpocząć całkiem inaczej.Co do Maaskanta, to uważm ze w tym meczu zle ustawil druzynę, ale głosy wzywające do zwolnienia są dla mnie absurdalne.Chłop przejął zbieraninę przypadkowych graczy podpisanych napredce, w TRAKCIE rozgrywek, nie mial okresu przygotowawczego z druzyna a ludzie juz chca jego glowy.Debilizm jak dla mnie.Jego prace ocenial bede na poczatku nastepnego sezonu.mam nadzieje, ze szefostwu nie zagotuje sie glowa i Maaskant dotrwa do konca sezonu.pozdrawiam

p.s. zachowanie kibicow jak karetka zabrala Clebera - no comment zachowanie piłkarzy Lecha - respect
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Stary 01.11.2010, 00:42
Arturo Qr2nów napisał(a):Wyświetl post
Stawianie tych grajków koło koszykarek uważam za straszną zniewagę dla dziewczyn. Uważaj Kocie, bo jedziesz po cienkim lodzie i są podstawy do wytoczenia Ci procesu o zniesławienie. A co do spódniczek, zapewne niektórzy by ładnie się w nich prezentowali, a może niektórym nawet nie przeszkadzałyby w grze.

Co do Cupiała, to gość wydaje się być niereformowalny. Prędzej kolejny raz wymieni trenera, aniżeli tych pseudo-galacticos. Stara wiara odeszła, wrócił Żuraw - mega gwiazda, ale, jak można było się spodziewać nie w tej formie. Sobol, jak mówisz dogorywa, Baszcza, Głowy, Zienia już nie ma. Więc na kim tak na prawdę można oprzeć grę? Boukhari... Może na wiosnę. Reszta albo ma tłuste lata za sobą albo się po prostu nie nadaje.
Oj, jak ja się z Tobą zgadzam i boli mnie to, że nie jesteśmy w błędzie. I pomyśleć, że piłkarze Lecha odwiedzili Clebera w szpitalu, podczas gdy nawet na boisku Djurdievic się nim zaopiekował bardziej niż nasi a ........, ach szkoda gadać, bo nie dziwi nic a zwłaszcza to, że piłkarze z jajami, doceniają piłkarza z jajami a z resztą jadą bezlitosnie, jak z ......... Pamiętam nie tylko charakternych Głowę czy Baszcza, ale także Marcelo a przede wszystkim walczaka Diaza, po sprzedaży którego już z ręki Maaskanta i Valckxa, przewidziałem, że jego brak dobije ich i Wisłę w tej rundzie i jakoś wślizgi Wilka na czerwień lub karne nikogo teraz w Wiśle nie bolą, choć nic nie mam do Wilka, bo stara się chociaż jak może, a że niewiele póki co, to inna sprawa.
Ostatnio edytowane przez kot : 01.11.2010 o godz. 03:32.
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 01.11.2010, 00:47
Oj, jak ja się z Tobą zgadzam i boli mnie to, że nie jesteśmy w błędzie. I pomyśleć, że piłkarze Lecha odwiedzili Clebera w szpitalu, podczas gdy nawet na boisku Djurdievic się nim zaopiekował bardziej niż nasi a ........, ach szkoda gadać, bo nie dziwi nic a zwłaszcza to, że piłkarze z jajami, doceniają piłkarza z jajami a z resztą jadą bezlitosnie, jak z .........
Djurdievic grał z Cleberem przez 3 lata w tej samej drużynie w Portugalii, tak więc zapewne z tego wynikała jego postawa.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 01.11.2010, 00:47
.

Ponoć (wg jakiegoś rumuńskiego portalu) Lech złożył Petrescu ofertę kontraktu. W Krasnodarze Dan zarabia 1.5 mln $, jakbyśmy go ściągneli do Poznania to nie powiem, skakałbym z radości
Sprawa raczej nierealna ale z tego co czytałem to Dan zarabia trochę mniej a co ważniejsze - nie za bardzo mu się podoba na ruskiej ziemiTak więc opuszczenie Kubania jest możliwe, natomiast nie sądzę by chciał się pakować do naszego kraju.

Tak jako ciekawostka, bo sporo osób mu zarzucało że za kasą uciekł od zdecydowanie lepszego zespołu, czyli Unirei, a jak się okazało to nie była prawda
Petrescu uciekł bo wiedział co się święci.Właściciel po prostu zgarniał interes.Sprzedał całą 11tkę
To jeden z tych niewielu przykładów że gra w LM , zarobienie ogromnej kasy + możliwość zgarnięcia jeszcze większych pieniędzy na zawodnikach, powoduje że właściciel likwiduje interes.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 01.11.2010, 00:52
nh79
Swięte słowa nic dodać nic ująć , Amika dużo lepsza , a nasze gwiazdorki dużo słabsze , ofensywa jak zwykle do 20 metra , bezproduktywny i bezmyślny Małecki , to samo Sobol , podobno kapitan.

Ten mecz przegrali ci sami ludzie którym niejaki KARABACh skopał tyłki. Warto o tym pamiętać i nie podniecać się przesadnie po dwóch wygranych spotkaniach (Lechia i Widzew).
Połowę piłkarzy mamy prawie z " allegro" , i to też warto sobie uzmysłowić.
Trener przyszedł tu utemperować i poustawiać rozpieszczony "wyrób piłkarzopodobny" a nie LM podbijać.

Gwiazd w naszej Wisełce żadnych nie ma. Monopol na wygrywanie na długo się skończył. Takie są fakty.
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Stary 01.11.2010, 01:10
Ależ oczywiście, że monopol na wygrane się skończył. Bardzo, ale to bardzo, bardzo obawiam się derbów. Przeciwko nam wystarczy, że tak powiem wyjąc jaja na stół. I tu się kończą przelewki. Wystarczy, że takiemu Ntibazonkizie wyjdzie jakiś strzał - Pawełek, jak dziś sam skieruje sobie piłkę do bramki, i jak zareagujemy? Może uda się zremisować. Remis z tak słabymi parchami jednak chyba nikogo nie urządza... Ostatnie nasze wyniki dużo mówią o naszym potencjale, a mecz z Lechią, to takie trochę deja vu z meczu z Beitarem - kupa farta plus błąd sędziego i jest efektowny wynik, który chyba stosunkowo wielu zamydlił oczy.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 01.11.2010 o godz. 01:13.
Odpowiedz cytując
NHwiernyTS
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 01.11.2010, 01:17
http://i52.tinypic.com/2lwxgdt.jpg
Małe foto oprawy Wisły jakby ktoś nie miał Facebooka.

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Stary 01.11.2010, 01:26
K4millo napisał(a):Wyświetl post
Djurdievic grał z Cleberem przez 3 lata w tej samej drużynie w Portugalii, tak więc zapewne z tego wynikała jego postawa.
Zaraz, zaraz, Cleber z Wiślakami takze gra już 3 lata razem i chyba wypadałoby, żeby choć jeden z nich zachował się jak Djurdjevic, nieuważasz lub nawet jeszcze lepiej, gdyż Cleber nie gra teraz z Djurdjevicem w Poznaniu, tylko w Wiśle, jak mi się wydaje
Odpowiedz cytując
domofon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 01.11.2010, 01:28
NHwiernyTS napisał(a):Wyświetl post
http://i52.tinypic.com/2lwxgdt.jpg
Małe foto oprawy Wisły jakby ktoś nie miał Facebooka.
o co chodzi w tej oprawie?
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Stary 01.11.2010, 01:35
Hah, ABG rozwaliła w swoim sektorze toalety i gastronomię. Pogratulować chłopaki
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.11.2010, 01:39
Zaraz, zaraz, Cleber z Wiślakami takze gra już 3 lata razem i chyba wypadałoby, żeby choć jeden z nich zachował się jak Djurdjevic, nieuważasz lub nawet jeszcze lepiej, gdyż Cleber nie gra teraz z Djurdjevicem w Poznaniu, tylko w Wiśle, jak mi się wydaje
Przestńcie się przyp... Djurdjevic był od razu przy nim, bo tam stał. Widział co się stało, więc od razu tam został. Znali się, więc dodatkowo to zadecydowało. Brożek też cały czas trzymał Clebera za rękę i go pocieszał. Więcej osób tam było niepotrzebnych, tylko by przeszkadzali akcji ratunkowej i niepotrzebnie by stresowali Clebera.

A co do meczu:
-Kibice Amici, twierdzą że "wypierdalaj" było do kibiców Wisły? To dość ciekawe tłumaczenie. Może we Wronkach jest inna odmiana? Do 2.os liczby mnogiej używa się formy 2.os liczby pojedynczej? A to Ci fikuśna lingwistyka... A gwizdy to na co były? Na bandy reklamowe?

-Grożenie i kradzież kasety Biura Prasowego... To już nawet nie jest słoma z butów. Podejrzewam, że nawet HEKO Czermno by się tak nie zachowało.

-Wjazd karetki - 8 minut... gdyby to było coś poważniejszego - typu Puerta - to strach myśleć...

-Kiedyś, jak w polskiej lidze futbolu amerykańskiego Wrocław grał z Poznaniem i gościa z Wrocławia zabierali do karetki (podobna kontuzja do Clebera), to zawodnik z Poznania, śmiejąc się wołał: "może karawan zawołać?" Może to takie standardy w POZnaniu.

Miasto "Know-how". Poniżej poziomu dna...
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów