|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Możecie mi podać kilka dobrych sklepów komputerowych w Krakowie? Tak, żeby było tanio
![]() Będę wdzięczny za pomoc! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym polecił BitComputer.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
moje pytanko. potrzeba jakaś fajną, kurteczkę. chodzi mi o takie mniej znane firmy ze stylu casual. coś na wzór tych kurtek z gsh itp. oprócz north face
![]() oraz ewentualnie czy dostane w jakimś sklepie ciuszki czy też właśnie kurtki henriego loyda (KRK) ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
HL jest w Galerii Kazimierz na piętrze.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mial ktos sytuacje ze na GG dostawal komunikat po prawej stronie na dole "jestes zalogowany na komunikatorze 1.0.3192XXXXX" ?
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pomnik_...o%C5%82obrzegu badziewie jakich mało Jest legenda związana z tym pomnikiem. Podobno kiedy pobliskie Liceum Medyczne ukończy jakakolwiek dziewica to ta sanitariuszka powstanie z postumentu i zatonie w morzu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czy Was też w....ia jak ktoś zdanie kończy "tak". Co to ma być, tym bardziej,że im większy cioł tym częściej tego używa. To ostatnie to obserwacja własna.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
mecz Wisły z Lechem jestem w TVP
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Mam następującą prośbę/pytanie.
Mam napisać rozprawkę na temat " Czy cierpienie uszlachetnia?" na podstawie Dziadów drezdeńskich. Mógłby mi ktoś pomów sklecić 3-4 zdania do wstępu, bo nie mam żadnego pomysłu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Poszukuję tytułu nuty o pzpn. Kawałek hip hopowy lecz nie ten wszystkim znany (Mario WGC). Kawałek na mocnym bicie. Niestety nie potrafię przytoczyć żadnego wersu w aucie "było ciemno: jak wracaliśmy
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Może Grupa operacyjna - pusty stadion
![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=nm4k3PCkj2g |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wiecie jak to zrobić zeby otworzyć jedna czesc meczu ( jedna sciagnełem) bez sciagania kolejnych
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
jak masz rary to nie ma takiej możliwości
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Spróbuj coś takiego, że jak wyskoczy Ci prośba o następne woluminy to zminimalizuj i otwórz jakimś programem np. Rar Player (ten program w necie polecają) może coś da. Ew. pogoogluj lub przeszukaj dział ,,poradniki" na warezach. Wiem, że o tym gdzieś było.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Impreza w sobote na rynku lata 80' albo cos w tym stylu, gdzie ? : )
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
na Placu Szczepanskim jest taka knajpa co graja tylko 70,80 i 90 ale nazwy nie pamietam.Dj siedzi w takim pomaranczowym żuku
Skipper dokladnie
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 28.10.2010 o godz. 23:20.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
The Legends
![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Społem. Knajpa de facto na rogu pl.Szczepańskiego, przy Tomasza.
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czym czyścić ekran LED? Oprócz tych ściereczek nasączonych jakimś płynem ponieważ pozostawiają smugi.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ty mówisz o prawdziwym ekranie LED czy takim LCD z lampami LEDowymi, bo jeśli o zwykłym keranie LCD to wilgotna ścierka do szyb z mikrofibry lekko wilgotna (jeśli ekran nie jest tłusty) wystarczy
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Pytanie z serii nietypowych - czy zna ktoś kogoś (mama, ciocia, kuzyn, kolezanka, sąsiad, ktokolwiek) pracującego na poczcie na Bronowickiej (UP23)? Bardzo mi zależy
![]() Jakby ktoś miał, niech się odezwie na prv - wyjaśnie co i jak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pytanie do studentów UP: we wtorek 2 listopada odbywają się zajęcia czy jest to dzień wolny ?
|
|
|
|
Offline |
|
|
Już nie studentka UP, ale: we wtorek są rektorskie do 14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dzięki Żmijka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jak podpisywałem umowę z Multimediami mówili,że miesiąc wypowiedzenia. Teraz z kolei, że 3. Miał ktos podobną sytuację?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Offline |
|
|
W umowie musisz mieć napisane. Poszukaj.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|