|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
tak. 10 znaków.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tekstem "10 znaków"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie możesz dodać krótszego postu niż te 10 znaków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tzn.? Rozwiń pytanie...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy ktoś z Was korzystał z livestreamingów oferowanych przez buków?
przykład : strona www.livescore.pl -- i tam jest opcja stawiania zakladu live, i opcja oglądniecia meczu poprzez wlasnie livestreaming bet-at-home badz innego buka. Czy ktos przez to oglądał mecz, jesli tak to jak to się ma np. do transmisji sopcasta ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Biorę kogoś na karnet kumpla. Może się z tym wiązać jakiś problem ? Proszę o szybką odp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
nie... 12345 |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ściągnałem dodatek do Firefox'a "DownloadHelper" lecz nie bardzo wiem do którego folderu mam wrzucić plik z tą wtyczką.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mic : 26.10.2010 o godz. 22:37.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Szukam do pracy magisterskiej jakiego niebezpiecznego miejsca na drodze (poza Krakowem) w którym dochodzi do częstych potrącen pieszych, przy kościele, szkole, bądź jakims bazarze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
mógłby mi ktoś polecić dobre amerykańskie filmy z lat 80. i 90.?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
szukaj czarnych punktów
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Czarne punkty są objęte programem poprawy bezpieczenstwa przez GDDKiA, a ja potrzebuje miejsce które posiada złe statystyki a "czarnym punktem" nie jest
|
|
|
|
Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Cześc Bracia Wiślacy
![]() Mógłby ktoś polecić jakis niedrogi ale schludny hotelik lub coś podobnego gdzie mógłbym przenocowac z dziewczyną z piątku na sobotę w Krakowie? Mieszkam poza Krakowiem i rzadko bywam na dłużej niz jeden dzień Polecacie jakies miejsca? Dzięki.![]()
A wicky wicky wick wicky wicky wick,
Fresh Cowboy form the Westside. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pytanie "komputerowe". Od jakiegoś czasu podczas uruchamiania systemu pojawia mi się komunikat: "Wystąpił błąd podczas ładowania cpcp.cpo.Nie można odnaleźć określonego modułu".
Komputer działa normalnie (nic nie zauważyłem żeby się coś dziwnego działo). Problem jest tylko w zamknięciu systemu, trzeba kilka razy zamykać chyba że po wciśnięciu ctrl+alt+delete zamknie się w ten sposób firefoksa czy gg "ręcznie" i to mnie irytuje. W sieci znalazłem coś takiego http://forum.pcformat.pl/problem-z-c...-t?pid=1399188 ale niewiele mi to mówi. Jakby ktoś "łopatologicznie" napisał co z tym fantem zrobić byłbym wdzięczny. Może być priv. Dzięki i pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez ja_ka_ : 27.10.2010 o godz. 16:57.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Polecam Campanille, dobry hotelik w dobrym miejscu. Na Plantach.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Sciągasz program OTL i uruchamiasz w nim CeanUp i jeśli to nie jest nic szczególnego to program poprawi to co zepsute a jeśli to jednak jakiś wirus to reinstalka Windowsa albo zaawansowana zabawa z odpowiednimi programami usuwającymi wszelki badziew która jednak nie zawsze jest efektywna |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jeżeli jest na forum osoba, która wynajmuje komuś mieszkanie to bardzo proszę o kontakt na PW. Potrzebuję pomocy, odpowiedzi na kilka pytań. Z góry dziękuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam takie pytanie była kiedyś taka piosenka w, której refrenem właśnie było to '' what's uuuup! '' kojarzy może ktoś tytuł ? http://www.youtube.com/watch?v=AaW9pIeL-q4&feature=related
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Liczony jest towar, który w dniu, w którym jest inwentaryzacja znajduje się w sklepie, magazynie itp.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Głupie pytanie w której minucie padła bramka w meczu Newcastle - Arsenal, czy jest już przerwa.
Na Livesports jest napisane, że przerwa i bramka w 45 minucie a na BAH pierwsza połowa jeszcze trwa i bramka padła w 47 minucie ocb ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jest już przerwa a bramka padła w 45+2 min.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
kiedy losownie par PP
![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
mam prośbę, wie ktoś może co to za rzeźba, uwaga opisuje
![]() kobieta żołnierz klęczy obok umierającego żołnierza, trzyma go za rękę, on ma głowę na jej kolanie. Chyba wykonana z brązu. Bardzo proszę o odpowiedz. FraMat dzieki bardzo! właśnie o to mi chodziło ![]()
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 28.10.2010 o godz. 17:34.
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|