|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
http://www.kolanko.net/index.html Menu nie jest wykwintne ale smaczne - zwłaszcza ciekawe mają naleśniki z różnymi farszami i dopracowane zupy. Dodatkowym atutem jest lane piwo Czarny Smok. I brak koncerniaków ![]() Wystrój knajpki - nastrojowy i ciepły. Z przyjemnością tam zaglądam za każdym razem gdy mam ochotę na lekkie jedzonko ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
od Wawelu po lewej czy prawej stronie?
ja osobiscie preferuje tego po prawej i kurczaka po Wietnamsku + ostry sos do niego
ja wyzej stawiam Mamma Mia. Na stronech jest menu, mozna rzucic okiem na ceny przed pojsciem.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 28.10.2010 o godz. 19:19.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
oczywiście kurczak po wietnamsku w tym po lewej nie byłem ale zxastanawiający jest tam dość mały ruch , nawet w niedzielne popoludnie, podczas gdy po drugiej stronie ulicy trzeba czekac na miejsce w kolejce ![]()
Myjcie owoce zakazane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
chinczyka polecam na Grzegorzeckim
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
po lewej tez nie mialem okazji dotrzec. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Co do Pizzy to ja polecam: http://www.maxipizza.pl/
Ostatnio edytowane przez R33 : 28.10.2010 o godz. 19:39.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Pizza podobna w smaku do Pizzy Hut, lecz tańsza. Jeśli chodzi o dostawy to szybko, sprawnie. Ciekawa opcja zamówień przez neta i śledzenia postępu prac ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
Osobiście polecam pizzerię Rewolucja, na razie spoko ceny i smako-składniko-zapełniacz żołądkowy jest ok |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
a gdzie napisał że jest wyrocznią?
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
jakoś zawsze mnie odstrasza wykożystywanie tego komunisty w jakichkolwiek kampaniach Może bardziej pasuje to do "politycznego", ale zawsze mnie to drażni, więc nie skożystam co do pizzy to jadam na malborskiej , bodajże pizzaburger sie nazywa. mała , niewielki ruch i się starają jeszcze zeby ludzi przyciągnąć jakoś zawsze mnie odstraszały te sieciówki typu telepizza, magillo banolli czy pizza hut
Ostatnio edytowane przez panew : 30.10.2010 o godz. 10:13.
![]()
Myjcie owoce zakazane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Przechodził ktoś dzisiaj przez planty ? Czy ta "Kebabownia" koło Bagateli jest dziś otwarta
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Panowie, Panie co polecacie w miarę taniego, a ilosciowo duzo, do tego smacznie w okolicach ul Karmelickiej, ewent dowoz? Kuchnia dowolna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Kojarzy ktoś taką budkę z napisem "Ciepłe pączki" w okolicach placu imbramowskiego? Widziałem ją dziś z Opolskiej i mnie zaintrygowała, szczególnie pączki z serem. Warto? I po ile są? Mógłbym podejść ale mam tam bardzo nie po drodze i głupio jechać specjalnie po jedno pączka jeśli są niedobre
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Bar Smak, Karmelicka 10. Kuchnia polska, zestawy obiadowe 15 zł. Porcje solidne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Tak o tych pizzeriach piszecie, to ja polecam Szalonego Smoka. Tania jest a naprawdę wg mnie bardzo dobra. Tylko słyszałem, że lepiej zamawiać, bo lokal szału nie robi. Nie wiem, bo zawsze zamawiam. Ale warto spróbować.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Pierogarnia ZAPIECEK na Tomasza. Najlepsze pierogi jakie jadłem w życiu.
W Wawie porcja kosztuję 25 zeta, u Nas 10 - a smak i ilość dokładnie taka sama ;-) Warto |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja też mam pytanie, coś w okolicach ronda mogilskiego ktoś poleci? Oprócz jadłodajni przy Lubomirskiego, bo się zepsuła niestety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jedzenie "Pod Wawelem kampania kuflowa" na wielki +, jakies propozycje na dobry obiad/kolacje we dwoje ?
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zamawia ktoś regularnie zestawy obiadowe do firmy?
Interesuje mnie namiar na coś godnego polecenia w rejonie Prądnik Czerwony, Olsza itp. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Chińczyk koło STSu, całkiem smaczne jedzenie i niedrogie, ale porcje nie powalają. W tym samym budynku/kamienicy jest na samym rogu 'Cafe..." nie pamiętam nazwy, całkiem niezłą tortille podają za 8-9zł, no i polecam zapiekanki z Szybkiego Kęsa koło przystanku autobusowego, zwłaszcza z kurczakiem - duża i dobra za 6,5. No ale to wszystko to takie bardziej przekąski.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Panowie mam pytanko potrzebuje jakiegos grilla ,kebab czy coś podobnego tylko czynne 24h. Najlepiej żeby można dojechać autkiem.
![]()
Pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
My często zamawiamy od nich żarcie i na prawdę jest prawie jak w domu. Jak przyjechał facet i zachwalał to oczywiście traktowaliśmy to jak klasyczny PR. Raz coś zamówiliśmy na próbę i już innego nie bierzemy pod uwagę. Niby na mapce nie ma Olszy ale jak pogadacie a jest Was więcej to może dowiozą )) |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Raczej wszędzie oprócz Nowej Huty , a najlepiej okolice Kleparz ,Aleje, Mateczny. Grilla ktoś wie ?
![]()
Pozdrawiam
|
|
|
|
Kangoo supersonic
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dzis odkrylem bar mleczny na placu centralnym w hucie. Wnetrze wiecej niz oldschoolowe, talerze i sztucce prawie jak w misiu. Smak jedzonka bardzo dobry-bylem zaskoczony tym jak i wielkoscia porcji. Cena zupy od 0,95 zl ;p Generalnie mozna zjesc pelny obiad z piciem za 6-7 zl. Niekoniecznie op;aca mi sie teraz gotowac dla siebie.
![]()
Kangoo + Uniden Pro 520XL + Sirio AS 1000.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
macyo, w którym miejscu ten bar na centralnym? Powód: literówka :P
Ostatnio edytowane przez Jot : 08.11.2010 o godz. 22:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
A jakąś dobrą pierogarnię, gdzie jest duży wybór pierogów jest ktoś w stanie polecić?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Poleci ktos jakis bar z gyrosem, shoarma, itp. z dowozem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://i56.tinypic.com/108eku9.jpg smacznego! ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|