|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
jak amica dziś przegra to stawiam flaszkę/ki
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zrobiłem printscreena, byś się potem nie wyparł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Stomil dobrze cisnął Ruch, szkoda że nie zakończyli tego w regulaminowych 90 minutach. Ale jak się nie trafia w 2-3 sytuacjach do pustej bramki z dwóch metrów to potem mamy skutki. Dogrywka, Ruch pewnie coś teraz wciśnie bo wątpię żeby Stomil wytrzymał kondycyjnie tym bardziej że przez cały mecz próbowali prowadzić grę.
Przegranej Poznaniaków z ickami nawet nie biorę pod uwagę, tuż to byłby kataklizm! Nie no, bez jaj, aż w takie cuda nie wierzę, nawet tego nie przyjmuje do wiadomości. To byłoby za dużo, stanowczo za dużo |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Oby Amica wygrała z żenującymi. Z wielu powodów:
Właśnie sobie uświadomiłem, że ten post to w 90% napinka. Cóż, przynajmniej pozostałe 10% niechęci jest szczere ![]() P.S. Co prawda szanse na odrobienie dwubramkowej straty przez Cracovię są żadne, ale z drugiej strony - nie takie cuda już widziałem.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.10.2010 o godz. 18:36.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
"Cracovia wyszła na drugą połowę bez trenera."
? |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
52. minW jednej telewizji prof. Janusz Filipiak, prezes MKS Cracovia SSA, powiedział w przerwie, że Ulatowski nie jest już trenerem zespołu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie ma chyba już czegoś takiego jak SSA, z tego co pamiętam nie było przepisów wykonawczych. Jest SA. Filipak widzę działa wg najlepszych wzorców. U Arabów trenerów zdarzało się zwalniać w przerwach meczu. 15 lat temu. Jak widać jedni mentlanie idą do przodu a inni.......
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 27.10.2010 o godz. 18:53.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
56. minUlatowski wyszedł na pierwszą połowę, ale na drugą się już nie pojawił.
56. minTa wypowiedź Filipiaka miała miejsce tuż przed meczem, przepraszam za wcześniejszy wpis Czyli blad goscia z Interii :] |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja jednak dalej nie mogę zrozumieć, jak można było doprowadzić Pasy do takiej sytuacji. Przecież personalnie wcale nie są słabi, w dodatku na transfery wydali kupę kasy. Jak można było budować drużynę bez obrony?
Wniosek jest jeden - Ulatowski to żaden trener. Dziwne, że Filipiak zwlekał z jego zwolnieniem aż tak długo. Teraz jest już chyba za późno. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Proponuje ciekawy tekst z weszlo, mozna duzo wywnioskowac
Przypuszczam, ze nowym trenerem Pasow zostanie Urban ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ulatowski niewiele się różni od Skorży (mimo 2 MP z nami), Zielińskiego i.j.p. Filipiak się uniósł dumą i wylał Lenczyka, który potrafił coś wyciągnąć z tej drużyny. Filipiaka stać na dobrego trenera, tylko pytanie czy się na to zdecyduje i czy takowy będzie chciał się w ogóle bawić w takiej sytuacji. Podobnie z jest Lechem. Jak sobie zatrudnią kolejnego Czesia vel 'polska myśl szkoleniowa" to sobie nie pograją - ale to ich problem.
W tym co dziś zobaczyłem ze strony poznaniaków upatruję przy widocznym minimalnym naszym progresie szansę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Umówmy się - i tak długo by nie wytrzymał. Taka już ich dola garbata
![]() Ulatowski - pamiętamy! ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Oglądając mecz dwuch drużyn o zbliżonym poziomie z których jedna wygrała tylko dzięki temu że ta druga wogóle obrony nie miała doszedłam do wniosku że obie zasługują na te miejsce w tabeli na którym są. My jadąc do POZnania wydawać by się mogło że powinniśmy ich stuknąć bez większych problemów, ale jak będzie trudno powiedzieć bo życie bywa przewrotne...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
ps. co nie znaczy że nie liczę na dobry wynik ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 27.10.2010 o godz. 23:00.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wg. Onetu Amica odzyskala swoj blask....- szybko
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
O jaki tekst chodzi?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Lech gra kiche, ale na puchary się spina.
Mam wrażenie, że Wisła to dla nich będą takie puchary, i się zepną niestety. A potem znów będzie kicha. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wiedzieli po prostu, że przegrana z Cracovią to dla nich koniec. Przesrane u kibiców, przesrane u właściciela. Jednym zdaniem musieli wygrać, więc biegali trochę szybciej. Poza tym Cracovia gra bez obrony więc nietrudno z nimi wygrać.
Dobrze się stało, że w PP gramy dalej, będzie o co na wiosnę grać. No i szczerze mówiąc tak jak nie trawię Zielińskiego, to może teraz chłopak na względnym spokoju dotrwa do zimy, a leśne dziadki będą miały czas na poszukanie KONKRETNEGO trenera. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ulatowski jest do wzięcia od zaraz.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czesio M., Rysiek T. także do wzięcia - same tuzy polskiej myśli szkoleniowej młodej generacji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zapomniales o Janku U.
![]() Osobiscie akurat w Jasiu upatruje faworyta do przejecia tego cyrku z małpami z ulicy Kałuzy ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
My tu gadu gadu, tymczasem czytam na wp.pl, że w meczu z Wisłą Lecha poprowadzi J.M.Bakero
![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Z Lenczyka to jednak burak.
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,85...m_Slasku_.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,85...pieniedzy.html a z józka to typowy Jarosłw Kaczyński. Po pierwsze jak podpisął kontrakt to może Smolarka pocałować w dupsko. Po drugie jego zespołowi sie polepszyło to zaczął jątrzyć chyba po to żeby znowu sie atmosfera w zespole popsuła. Po trzecie renegocjować to nie znaczy narzucać.
DYSKOPOLO ŻYCZĘ JAK NAJGORZEJ! ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ale to pokazuje jakimi ....ami są piłkarze. Ja mając do wyboru spokojną normalną dobrze płatną pracę, a zajebiście dobrze płatną pracę ale z kretynem i raptusem za szefa, wybrałbym to pierwsze. Po co miałbym tracić nerwy i wysłuchiwać od gościa kompletnie nie znajacego się na rzeczy takie dyrdymały. Fakt Smolarek gra piach od dawna, ale takich głupot żaden prezes na zachodzie nie wygaduje. Ci kopacze z Dyskopolo wiedzą na co się decydowali. Wojciechowskiego cyrk i jego... małpy. Mam nadzieję że w końcu się gość rozmyśli i zrobi to samo co Ptak, czyli zniknie z piłki raz na zawsze.
Proste.
Ostatnio edytowane przez tomo : 28.10.2010 o godz. 09:05.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Za PS:
Kapitan zespołu Marcin Cabaj też nie owijał w bawełnę. - Nie wiem po co wyszliśmy dziś na boisko. Mam nadzieję, że nowy trener coś zmieni w tej drużynie, bo jest bardzo źle. Sami strzelamy sobie bramki. Gramy beznadziejnie zarówno z przodu jak i z tyłu. To jest jakiś skandal. Sam Cabaj wlai jednego swojaka na mecz minimum hehe ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Bakero na trenera Lecha. Chyba rzeczywiście oszczędzają i na piłkarzach i na trenerze bo akurat Bakero do najlepszych daleko
![]() http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...l?ticaid=1b242 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Znowu będziemy grali na przełamanie nowego trenera. Najgorsze co może być. Wolałbym, żeby ich prowadził Zieliński.
![]()
.
. |
|
|