|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://informator44.republikafutbolu...nez-juz-jutro/
Nie wiem za bardzo, co o tym myśleć. Nie obraziłbym się, gdyby to była prawda ![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() Ja w sumie wolałbym Petrescu, ale Jimenez tez jest ok. Także będzie dobrze jak będzie ktoś z tej dwójki. Oby nie jakiś Niemiec... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ale nie ma co patrzeć na ten sezon. Jimenez jest gwarancją tego że będzie nadzorował i szkolił trenerów którzy pracują z młodzieżą i za 2-3 sezony powinniśmy mieć efekty. Np. z Nalepy może zrobić zawodnika klasy Głowy albo i lepszego. Trzeba tylko świetnego fachowca który go poprowadzi w tych bardzo ważnych latach kariery, gdy wkracza w dorosły futbol. Jimenez kimś takim jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://tsw.com.pl/news/Manuel-Jimene...55223125de6a65
No to mamy nowego coacha from Spain Ciekawie się zapowiada. Czegoś takiego jeszcze nie było. Dla mnie to doskonały bodziec dla piłkarzy. Mam nadzieję, że nowy trener swój sztab będzie prowadził profesjonalnie. Liczę na połączenie w sztabie polaków z hiszpanami ![]() ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Niech zaprezentują Jimeneza, wtedy uwierzę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Co do tego kontraktu... Bezpieczniej by było gdyby dostał 3+2. Ten sezon to czas eksperymentów, zimą czyścimy stajnię z gufna, latem dwa wzmocnienia, zimą dwa... Ech byłoby pięknie... To do jutra, mili Państwo, ja już chłodzę alkohol
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Fajnie by było jakby jakiś trenerów od szkolenia młodzieży z hiszpanii ściągnęl też i bo poziom szkolenia mają na bardzo dobrym poziomie, a wydatek na trenera młodych byłby pewnie do zaakceptowania przez bossa naszego.l
![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Więc co im zależało walnąć mu premię za LM jak my nie możemy sobie poradzić z Ruchem ![]() To tak żartem. Nie uwierzę, póki nie zobaczę go na konferencji. Niech bierze cały sztab, sporządza listę zawodników do sprowadzenia, do zimy listę zawodników do opuszczenia klubu i kończmy z tą amatorką. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A ja słyszałem od znajomego którego kuzyn właśnie wylądował na Balicach że widział Dana na lotnisku !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Serio mówi !!! Dan już u mnie w sklepie kupował paluszki i dwa banany !!!!!!!!!!!!
Łał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Tylko Bunozie na początek dałbym gumowego, żeby sobie ze swoją koordynacją ruchową krzywdy nie zrobił. Marzenia ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Osobiście wolałbym Jimeneza ;D Ale na Dana też sie nie pogniewam
chociaż wątpie, żeby ten drugi porzucił taki kontrakt w Kubaniu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ile to już ludzi do Wisły było widzianych na lotnisku, stacji beznzynowej, warzywniaku, itp...
Dopóki nie zobaczę trenera na konferencj albo komunikatu na oficjalnej to nie uwierze ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A może przyleciał, bo w Banku Millenium dają troche więcej?
pawelo hahaha |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że media tak piszą o tym Jimenezie itp, a jutro na konferencji wyskoczy Petrescu i wszyscy będą znowu zaskoczeni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Niczego wykluczyć nie można, ale mówiąc życzeniowo Manolo to jednak półka jeszcze wyżej od Dana.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ale Petrescu wie czego się spodziewać i umie prowadzić drewniaków.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy Ty naprawde myslisz ze trener takiego kalibru podpisuje umowe w ciemno? Naprawde wierzysz ze on nie wie czego sie spodziewac? Ty chyba naprawde troszke niepowazny jestes
Tak samo jestem o tym przekonany ze wynegocjowal sobie srodki na jakakolwiek sensowna polityke transferowa. Nie jest to ani Skorza ani Kasperczak ktorych to pomysly transferowe byly torpedowane a oni sami byli pionkami w klubie. Taki trener to zupelnie inna polka.![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wszyscy będą czekać na Petrescu/Jimeneza a tu ... Simeone
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dobra , dobra . Zobaczymy ,uwierzymy. W Wiśle już k u r w a nie takie rzeczy miały być. Cuda , wianki k u r w a a potem wielkie gówno na resorach!.. Jeżeli to będzie Manuel Jimenez no to będzie bardzo dobra informacja. Wstyd tylko tych naszych Zidanów mu na treningu pokazać. Przecież jak on zobaczy "zawodowy kunszt" (już nie mówię o stanie wydolnościowym , motorycznym - muchy w smole) Wojtka , Patryka, Mateusza czy paru innych to p i e r d o l n i e na zawał. "I co ja robię tu? Uuuu Co ja tutaj robię?". Znając życie to się Cupiał w połowie drogi rozmyśli i w ramach cyklu "przeżyjmy to jeszcze raz" pokażą nam jutro na konferencji Wernera Liczkę... który też sam się zgłosi do Myslenic z samokrytyczną tyradą i panegirykiem ku chwale Prezesa...
Poszukiwanie trenera za granicą - bingo! Wreszcie Cupiał poszedł po rozum do głowy i zaczął od TWÓRCÓW a nie od TWORZYWA. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Taak, albo odkurzymy Wojtka Łazarka - zapewne ciągle pełen zapału do pracy w zawodzie. A tak na serio nic już nie wymyślimy pozostaje poczekać do jutra i mieć nadzieję że z Manolo to prawda. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|