The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2012, 17:07
To nie sa nasi pilkarze to jest... nie wiadomo co.. zbitka jakis kopaczy bez umiejetnosci i bez ambicji a jak patrze na takie pilkarskie smieci jak nunez albo paljic to mnie krew zalewa
Odpowiedz cytując
pico4
Member

Od: 01.2004

Stary 17.03.2012, 17:14
"Trudna jest komunikacja między Genkovem, a Bitonem. Obydwoje mówią w różnych językach." - Z tego co pamiętam, piękny robert, gdy robił wokół siebie wspaniałą "holenderską" otoczkę profesjonalizmu, to wszyscy zagraniczni uczęszczali na kursy języka polskiego. W związku z tym, mam pytanie. Jak to możliwe, że ci piłkarze są na tyle głupi, ograniczeni umysłowo, upośledzeni mentalnie, że nie potrafią zapamiętać kilku kluczowych słów:
idź, wychodź, zostań, wróć podchodzimy, podaj, oddaj, druga, mój, moja, twoja, twój, powrót, wracamy, linia, noga, głowa, dobieg, strzelaj (grałem profesjonalnie w piłkę i raczej używa się potocznego "je*aj"). Jak qrwa w ciągu roku nie można opanować podstawowych 15-20 słów?

Ciekawe, dlaczego diaza uważa się za dobry transfer? Ten gościu nie potrafi dosłownie nic.
To samo dotyczy nuneza/jirsaka/lameya/jaeliensa/kirma. Jaką pozytywną, piłkarską cechą się wyróżniają? Od 11 lat takich nieudaczników w Wiśle jeszcze nie widziałem...

PS. 2:1, Genkov łatnie "załatał" bramkarza!
PS2. Chavez strzelił na 2:2, diaz został na spalonym. Słodko ))
Odpowiedz cytując
Mahazel888
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 17.03.2012, 17:37
2:4 , ładnie nas sędzia przekręcił
Jak długo na Wawelu
gołębie będą srać,
tak długo Nasza Wisła
Cracovię będzie lać!
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 17.03.2012, 17:38
Iliev - nie wiem co ten kopacz robi na tym boisku.
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 17.03.2012, 17:38
s....ysyn .......ony sedzina, tyle w temacie
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 17.03.2012, 17:39
Leci Nuniez po piłkę na aucie i zamiast wrzucać w pole karne do do Paljica podaje. Nóż się w ręce otwiera. Ale już widać, że po zejściu Garguły coś się zaczęło dziać. Ustawienie na dwóch napastników jest jednak dla nas stworzona.

Sami obcokrajowcy, ale tak od 60 min zapieprzali aż miło.
Ostatnio edytowane przez rabi86 : 17.03.2012 o godz. 17:42.
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 17.03.2012, 17:39
nie wiem czy odnotowaliscie po zejsciu garguly na boisku zagralo 11 obcokrajowcow krakowska pogon normalnie
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 17.03.2012, 17:40
no Genkov ładnie sie pokazal, bramka i asysta

Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 17.03.2012, 17:42
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
no Genkov ładnie sie pokazal, bramka i asysta
Jak dla mnie to dwie bramki i asysta. Gdzie tam był niby faul To są szachy czy piłka nożna...Oyebali nas z 2 bramek !!!!!!
Odpowiedz cytując
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 17.03.2012, 17:44
Ja jak widze mordy Piaseckiego czy tego chuja z lublina chyba Gila to mnie telepie.Probierza zostawić,wyjebać bande nierobów z Garguła na czele.
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 17.03.2012, 17:45
Gra z meczu na mecz coraz lepsza, dzisiaj przez 60 min. dominowaliśmy mimo takich dużych osłabień.
Mecz mógł się podobać, w porównaniu do wczorajszych derbów Warszawy to ten mecz był jak Gran Derbi
Mimo coraz lepszej gry, pozostanie walka o maksymalnie 2 miejsce. Nawet mimo że wydaje mi się że w tej chwili gramy lepiej od Legii to już nie ma żadnych szans na dogonienie jej. Wracając do meczu to, na +:
- Genkov
- Jaliens
- no i ku nieszczęściu wielu ekspertów z tego forum Kirm który ciągnął gre, zdecydowanie lepiej prezentował się niż ten wychwalany przez Was Iliev. Paljić też całkiem niezła druga połówka.

Na minus:
- Nunez, za dużo strat dziś
- Garguła ni to pomocnik ni napastnik dzisiaj, do tego zmarnowana setka w I połowie
- no i Chavez, za to co zrobił przy bramce, żeby Buzała zrobił z kogoś wiatrak?
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 17.03.2012, 17:52
jcts napisał(a):Wyświetl post
Gra z meczu na mecz coraz lepsza, dzisiaj przez 60 min. dominowaliśmy mimo takich dużych osłabień.
Mecz mógł się podobać, w porównaniu do wczorajszych derbów Warszawy to ten mecz był jak Gran Derbi
Mimo coraz lepszej gry, pozostanie walka o maksymalnie 2 miejsce. Nawet mimo że wydaje mi się że w tej chwili gramy lepiej od Legii to już nie ma żadnych szans na dogonienie jej. Wracając do meczu to, na +:
- Genkov
- Jaliens
- no i ku nieszczęściu wielu ekspertów z tego forum Kirm który ciągnął gre, zdecydowanie lepiej prezentował się niż ten wychwalany przez Was Iliev. Paljić też całkiem niezła druga połówka.

Na minus:
- Nunez, za dużo strat dziś
- Garguła ni to pomocnik ni napastnik dzisiaj, do tego zmarnowana setka w I połowie
- no i Chavez, za to co zrobił przy bramce, żeby Buzała zrobił z kogoś wiatrak?
Na minus:
- sędzia zasrany debil, oskubał nas z 2 bramek...
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.03.2012, 17:56
Fiti napisał(a):Wyświetl post
Na minus:
- sędzia zasrany debil, oskubał nas z 2 bramek...
Z jednej. "Faul" Genkova to jakieś jaja, ale spalony przy pierwszej bramce był. Minimalny, ale mógł odgwizdać. Tak więc popełnił trzy błędy bramkowe, z czego jeden na naszą korzyść

Ale sędzia sędzią, każdy chyba widział jaką padlinę dziś graliśmy?

FraMat - z dynkiem dyskutujesz? Nie szkoda Ci czasu?

Pytanie - czy Probierz dotrwa do końca sezonu?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
3żyk
Member

Od: 07.2008

Stary 17.03.2012, 18:15
wolfy napisał(a):Wyświetl post
spalony przy pierwszej bramce był. Minimalny, ale mógł odgwizdać.
Bynajmniej. Perspektywa to suka. Patrz na pasy na trawie.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 17.03.2012, 17:45
sedzia pojmylil Diaza z Chavezem, gdyby Junior nie stal na spalonym, nie byloby gwizdka...
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 17.03.2012, 17:54
Remis ktory napawde nam nic nie daje . Ruch jak jutro wygra z Podbeskidziem odjzezdza na 7 pkt . Nie daj Boze przegrywamy z nimi za tydzien w Chorzowie i o pucharach poprzez lige można definitywnie zapomniec..
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 17.03.2012, 18:11
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
sedzia pojmylil Diaza z Chavezem, gdyby Junior nie stal na spalonym, nie byloby gwizdka...
Bo przecież dla polskiego sędziego wszyscy murzyni wyglądają jednakowo.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
rozan
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 17.03.2012, 18:46
Tak, bramki są już na: http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/0,91670.html
Odpowiedz cytując
Boruc
Member

Od: 12.2011

Stary 17.03.2012, 19:26
Na pewno dziś zabrakło tej zadziorności i zaangażowania, które Wisła pokazała w Gdańsku, czy też w meczach z Lechem.
Pierwsza bramka zawalona przez Chaveza, ale też przez starego ,,samo się obroni" Jaliensa. Jak już miał kilka dobrych meczów, to znów wrócił stary Q, który nie zrobi wślizgu, bo przecież wystarczy że zagrał kilka meczów w reprezentacji Holandii. Mam nadzieję, że od przyszłego sezonu w środku defensywy trener postawi na parę być może na lata: Czekaj - Bunoza. Zespół zdecydowanie trzeba odmłodzić i trzeba zacząć od tyłów. Tym bardziej mi z tego powodu żal odpuszczenia Maków, którzy (dziś Mateusz) pokazują wielki potencjał.
Najeżdżanie na naszych zawodników (szczególnie obcokrajowców), że mają w dupie ten klub, jest w stosunku do niektórych z nich niesprawiedliwe. Tacy zawodnicy jak Pareiko, Jovanovic, Diaz, Wilk, czy nawet Kirm walczą w każdym meczu na 100%.
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 17.03.2012, 19:37
Boruc napisał(a):Wyświetl post
Na pewno dziś zabrakło tej zadziorności i zaangażowania, które Wisła pokazała w Gdańsku, czy też w meczach z Lechem.
Pierwsza bramka zawalona przez Chaveza, ale też przez starego ,,samo się obroni" Jaliensa. Jak już miał kilka dobrych meczów, to znów wrócił stary Q, który nie zrobi wślizgu, bo przecież wystarczy że zagrał kilka meczów w reprezentacji Holandii. Mam nadzieję, że od przyszłego sezonu w środku defensywy trener postawi na parę być może na lata: Czekaj - Bunoza. Zespół zdecydowanie trzeba odmłodzić i trzeba zacząć od tyłów. Tym bardziej mi z tego powodu żal odpuszczenia Maków, którzy (dziś Mateusz) pokazują wielki potencjał.
Najeżdżanie na naszych zawodników (szczególnie obcokrajowców), że mają w dupie ten klub, jest w stosunku do niektórych z nich niesprawiedliwe. Tacy zawodnicy jak Pareiko, Jovanovic, Diaz, Wilk, czy nawet Kirm walczą w każdym meczu na 100%.

Czekaj swoją szansę na początku tej rundy dostał, Bunoza też jest taki super stoper że tylko czekać aż ten duet "wygra" nam wiele meczy.
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 17.03.2012, 19:53
Boruc napisał(a):Wyświetl post
Sorry, ale piszesz jak Boruc.............
Popatrzmy bez emocji...60% podstawowego składu poza grą...przegrywamy 0-2....nie wygrywamy przez.....no właśnie........
Nie pamiętam, kiedy ostatnio przy 0-2 wierzyłem, że damy radę ......Odwalcie sie od Probierza
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.03.2012, 21:20
FraMat napisał(a):Wyświetl post

Probierz to dyletant i bufon nie mający pojęcia o piłce.
No, ale za to świetnie motywuje. To, że nowoczesna piłka to dla niego czarna magia nie ma znaczenia
Buahaha, Ty oczywiscie mowisz to na podstawie obserwacji wszystkich treningow pod wodzą Maaskanta
i teraz Probierza.
Maaskant to też jest mega bufon więc widzisz niewiele się różnią

FraMat napisał(a):Wyświetl post
ten międzynarodowy szrot pod wodzą Maaskanta i Moskala grał bardzo dobrą piłkę, natomiast miał po prostu wiele pecha przegywając po przypadkowych bramkach przeciwnika.
Jak na razie to za Probierza cofamy się w konstruowaniu nowoczesnej gry i to o lata
Obejrzyj sobie jeszcze raz jeśli zdzierżysz jesienne mecze z Litexem (na wyjezdzie), Zaglebiem, Jagą czy ŁKS-em - nasi przeciwnicy mieli wielkiego pecha przegrywając po przypadkowych bramkach Wisly.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Wiślak709
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 17.03.2012, 17:47
To, co robi nasza obrona to juz k..wa nie jest smieszne, chodza jak te dziewice zamiast za....dalac na tym boisku. Chavez dal sie zrobic Buzale jak junior.
Czemu nie gra Czekaj tylko jakies gwiazdeczki co maja ten klub głeboko w d.pie?
Tak samo Nunez, co ten czlowiek robi na boisku? To juz lepiej jakiegos juniora z ME dac, niech sie ogrywa.
I czemu do ciezkiego ch.ja nie gramy oed poczatku dwoma napastnikami? Czego sie boimy? Jak wszedl Genkow od razy gra sie ozywila.

Szkoda gadac, wyj..aćte zagraniczne gwiazdy na zbity ryj, zostawic Genowa,Bitona,Meliksona( mam nadzieje, że nikogo nie pominalem) i zbudowac nowy zespol, oparty na Polakach.
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
Wiślak z Wlkp.

Radosław
Sobolewski –
DZIĘKUJEMY!!

Odpowiedz cytując
ypeeh
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.03.2012, 17:47
Dajcie spokój Gargule, przecież to nie jest robot! Stara się, ale nie wychodzi, może w następnym meczu będzie lepiej? Bardzo ładnie cisnęliśmy dokładnie od zejścia Garguły, słabe ogniwo zostało zidentyfikowane.
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 17.03.2012, 17:48
Z Ruchem juz tak zagrac nie bedzie mozna bo Oni to nie Bełchatow i jak beda prowadzic tak latwo nie dadza sobie wydrzec 3 punktow. Dzisiaj pozytywnie zaskoczył mnie Kirm ale tylko i wyłacznie w 1 polowie - potem gral swoje, czasami miał przebłyski i to tyle.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 17.03.2012, 17:48
Kirm dzis na + mimo że drybler z niego żaden

na Ruch bez Dragan i Nuneza
Odpowiedz cytując
pozowski
Member

Od: 03.2010

Stary 17.03.2012, 17:49
Piłkarze Wisły zaczęli grać zaraz po zejściu Garguły. Najgorszy piłkarz na placu wliczając drwali z defensywy Bełchatowa. Jak Wisła ma się opierać na takich Polakach to ja wolę jak w drugiej połowie 11 obcokrajowców. Gość bez ambicji i woli walki, jak by się dało to przeczłapałby cały mecz.

Dobry mecz Jaliensa, Genkova i końcówka Bitona.
Odpowiedz cytując
pozowski
Member

Od: 03.2010

Stary 17.03.2012, 17:51
Do usunięcia
Powód: 2 te same posty
Ostatnio edytowane przez pozowski : 17.03.2012 o godz. 17:55.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.03.2012, 17:52
Znowu wracamy chyba do czasów świetności naszej obrony i zaczyna się kto strzeli więcej ? My czy oni...
Przyłącze sie do ocen,dobrze dzis Genkov i Biton w koncowce.
Maja teraz tydzien na to,zeby sie zabrac za robote bo z taka gra jak dzis to dostaniemy łomot od Ruchu.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 17.03.2012, 17:53
To jest jeszcze nic poczekajcie jak przyjada Pazdany Cwielagi bedzie jeszcze gorzej
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów