|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
) o sztucznych ogniach rzucanych na Wasz sektor. Problem w tym, że tutaj większość Wiślaków zapomina, że sami święci w ABG nie są, więc płakanie 'co komu' nie ma sensu.Też bym nie chciał takich napinek oglądać, zarówno w wykonaniu innych na moim stadionie, jak i Lecha na wyjazdach. Generalnie piętnuje wszystkie takie sytuacje, wkurza mnie tylko wybielanie się, jak niektórzy kibice Wisły mają w zwyczaju. Ponoć (wg jakiegoś rumuńskiego portalu) Lech złożył Petrescu ofertę kontraktu. W Krasnodarze Dan zarabia 1.5 mln $, jakbyśmy go ściągneli do Poznania to nie powiem, skakałbym z radości ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Tak więc opuszczenie Kubania jest możliwe, natomiast nie sądzę by chciał się pakować do naszego kraju.Tak jako ciekawostka, bo sporo osób mu zarzucało że za kasą uciekł od zdecydowanie lepszego zespołu, czyli Unirei, a jak się okazało to nie była prawda Petrescu uciekł bo wiedział co się święci.Właściciel po prostu zgarniał interes.Sprzedał całą 11tkę ![]() To jeden z tych niewielu przykładów że gra w LM , zarobienie ogromnej kasy + możliwość zgarnięcia jeszcze większych pieniędzy na zawodnikach, powoduje że właściciel likwiduje interes. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
tak swoją drogą to
no widzisz nie wszyscy się przed wami po kątach chowają ... |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
To jak w takim razie wyjaśnisz dlaczego krzyczeliście 'wyp...laj' zamiast 'wyp....lać'. Jakoś w całej Polsce w takich okolicznościach używa się wersji drugiej, tylko w POZnaniu w momencie kiedy pojawiają się zarzuty o kompletne buractwo, zaczynacie tłumaczyć się w tak żałosny sposób... dajcie spokoj, nie lepiej poprostu przyznać, że grupka pajaców odstawiła hołotę i się od tego zdystansować? Pokazaliście przed całą Polską swoje chamstwo, teraz w akcie desperacji grupka propagandzistów Kolejorza w żałosny sposób się z tego tłumaczy. Żal. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wracajac do Palicja jako lewego obroncy.. dostal dobrego zawodnika, i odrazu roznica, co chwile mu uciekal badz byly dziury.. a Pietia w poprzednich sezonach nakrywal go czapka..
Co ten Boukhari robi w pierwszym skladzie... na pasach Gula za Wilka, Rios/Zuraw za Boukhariego i Pietia za Palicja |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jak ściągnąć pliki: Zjeżdżamy na dół strony. Po prawej klikamy "Pobieranie plików" następnie przepisujemy kod. Czekamy parę sekund, i klikamy na Wolne pobieranie. Które nie jest takie wolne ![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Witam wszystkich forumowiczów.Śledzę to forum od jakichś 8, 9 lat, więc czuję się tutaj jakbym Was wszystkich znał.W końcu postanowiłem wziąć czynny udział w dyskusji i podzielić się moimi przemyśleniami.Zacznę, gdyż nie mogę przejść obok tego obojętnie.Forumowiczu 63,5 kg( dziwne, ze moderatorzy nie reagują na takie wpisy?).Nie rozumiem dlaczego obrażasz człowieka, który nie zasłużył sobie niczym na takie epitety.Za przeproszeniem Kutasem to można nazwać Janasa po tym jak nie zabrał Frankowskiego na mundial.Argumenty, że byłeś wzburzony po meczu nie są żadnym usprawiedliwieniem obrażania człowieka na poziomie jakim jest Maaskant.Wypowiedz na poziomie Buraka, takżę jak określenia kebab itd.Co do meczu uważam paradoksalnie, żę takie lanie mam nadzieję było nam potrzebne, gdyż ciągle mam nadzieję, żę Cupiał przejrzy na oczy i uzmysłowi sobie, że wzmocnienia są niezbędne.Gdybyśmy wygrali to uważam, że szefostwo odebrało by to jako sygnał, że materiał ludzki jaki posiadamy jest wystarczajacy.Przecież oni zremisowali ze słynnym Juventusem
Pozytywnie zaskoczył mnie Chavez miał wiele wygranych pojedynków.Mały jak dla mnie grał samolubnie, były przynajmniej 3 sytuacje gdzie zaczał sie kiwać sam na 3 lub 4 a gdyby podał mogło się rozpocząć całkiem inaczej.Co do Maaskanta, to uważm ze w tym meczu zle ustawil druzynę, ale głosy wzywające do zwolnienia są dla mnie absurdalne.Chłop przejął zbieraninę przypadkowych graczy podpisanych napredce, w TRAKCIE rozgrywek, nie mial okresu przygotowawczego z druzyna a ludzie juz chca jego glowy.Debilizm jak dla mnie.Jego prace ocenial bede na poczatku nastepnego sezonu.mam nadzieje, ze szefostwu nie zagotuje sie glowa i Maaskant dotrwa do konca sezonu.pozdrawiamp.s. zachowanie kibicow jak karetka zabrala Clebera - no comment zachowanie piłkarzy Lecha - respect |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
nh79
Swięte słowa nic dodać nic ująć , Amika dużo lepsza , a nasze gwiazdorki dużo słabsze , ofensywa jak zwykle do 20 metra , bezproduktywny i bezmyślny Małecki , to samo Sobol , podobno kapitan. Ten mecz przegrali ci sami ludzie którym niejaki KARABACh skopał tyłki. Warto o tym pamiętać i nie podniecać się przesadnie po dwóch wygranych spotkaniach (Lechia i Widzew). Połowę piłkarzy mamy prawie z " allegro" , i to też warto sobie uzmysłowić. Trener przyszedł tu utemperować i poustawiać rozpieszczony "wyrób piłkarzopodobny" a nie LM podbijać. Gwiazd w naszej Wisełce żadnych nie ma. Monopol na wygrywanie na długo się skończył. Takie są fakty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
http://i52.tinypic.com/2lwxgdt.jpg
Małe foto oprawy Wisły jakby ktoś nie miał Facebooka. ![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hah, ABG rozwaliła w swoim sektorze toalety i gastronomię. Pogratulować chłopaki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
P.S. "Hah". ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Panowie juz nie ma co dzisiaj tego rozgrzewac.
Kazdy ma swoje racje. Racje maja Ci ktorzy twierdza ze zespol zostal calkowicie rozwalony. Racje maja Ci ktorzy twierdza ze nawet tak rozwalony zespol powinien cos wiecej grac niz teraz. Racje maja Ci ktorzy twierdza ze ten zespol jest za slaby,chociaz w skladfziej jest spokojnie kilka nazwisk ktore powinny nam gwarantowac z tym momencie pierwsza 3. Racje maja Ci ktorzy gania trenera za jego bledy. Ale to juz wszystko jest niewazne. Wczorajszy dzien to pelna kompromitacji nazwy Wisła Kraków. Ci zawodnicy nie wiedza o co graja i jak wazne sa to mecze dla kibicow.. Niestety tak samo bedzie z derbami,oni tego nie czuja a najbardziej chyba tego nie czuje trener. Jestesmy zespolem na poziomie kompromitujacym i po tym meczu przy tym zostanmy... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kot
naprawdę, ciężko się kopać z koniem ale jeszcze raz powtórzę, nie jest winą kibiców Lecha, że kibice Wisły w tym momencie, korzystając z zamieszania na boisku i braku gry chcieli przestawić pleksi. Okrzyki kierowane były do pojedynczych, najbarziej aktywnych osób. Zapytaj kumpli jak wrócą do Krk, to Ci powiedzą jak było. C+ zakrzywia rzeczywistość. - wjazd karetki, zdecydowanie skandal - kasety, hm, dzięki tej 'kradzieży' to pewnie paru Twoich kumpli po szalu nie będzie mieć kłopotów. - przykład z Wrocławiem żenujący, albowiem można podmienić miasta i znaczyć będzie to tyle samo o samym mieście co znaczy teraz - czyli nic. Debile są wszędzie, w Krakowie też. - oczywiście na meczu Cię nie było, więc o dewastacjach nic nie wspominasz w swej 'obiektywności' - o organizacji chociażby przejazdu Twoich kumpli na stadion też nie wspomnisz bo skąd Ty o tym możesz wiedzieć. naprawdę, piłeczkę odbijać sobie możemy tak cały czas, nikt święty nie jest. z mojej strony koniec tematu. 022 no więc właśnie, nikt święty nie jest więc nie rozumiem sztucznego oburzenia pierdołami na tym forum i kreowania sztucznie wielkich spraw z rzeczy, które się zdarzają wszystkim.
Ostatnio edytowane przez skttrbrain : 01.11.2010 o godz. 01:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
||
Cytat:
Cytat:
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.S. Faktycznie złodziej krzyczy nagłośnij 'łapać złodzieja' ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie dziwię, nie dziwię... po prostu jak na nich patrzę i ich słucham, to zaczynam popierać Gazetę Wyborczą, a nigdy bym się tego po sobie nie spodziewał...
"wielka triada" ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wisła Kraków: Mariusz Pawełek - Erik Czikosz, Osman Chavez, Cleber, Dragan Paljić - Radosław Sobolewski, Patryk Małecki (74. Piotr Brożek), Cezary Wilk (81. Maciej Żurawski), Nourdin Boukhari (57. Łukasz Garguła), Andraż Kirm - Paweł Brożek
Przeanalizujmy. Pawełek jak to Pawełek, nikogo nie przekona że jest dobrym bramkarzem, nie broni meczów nawet gdy drużyna gra słabo. Cikos jest szybki, zwinny ale bardziej nadaje się do gry w systemie z 3 środkowymi, jako cofnięty prawoskrzydłowy, a obrońca z niego jeszcze słaby choć widać szanse rozwoju. Chavez to w ogóle niewypał, choć pokrywaliśmy w nim duże nadzieje, jest mało zwrotny i jakby nie wiedział co sie dzieje na boisku (mimo wolnego tempa rozgrywania w naszej lidze), Cleber sie starzeje i nie jest to zawodnik z dawnych lat (choć nie było to aż tak dawno temu), Paljić na obronie to też kozak, jest pomocnikiem... Sobolewski stracił większość swoich atutów a Boukhari to ma miejsce w "11" za darmo, a wiemy ile on nie grał i pokazuje chyba mniej niż Jirsak. Jak tu grać, kiedy nie ma kim? Małecki, Brożkowie, Kirm, od czasu do czasu Garguła z Wilkiem - na tych ludziach tylko można budować zespół, reszta w moim mniemaniu mi się nie widzi. Jak wy to oceniacie, to już inna sprawa. Miejsce w tabeli i takie porażki jak z Lechem to nie wina trenera, mamy po prostu wieże babel i to jeszcze tą z niskiej półki, to już prędzej Legia sie odradza mimo niby fatalnych transferów. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Co do zawodników to niestety, ale nasz trener wystawiając Bukhariego się moze nie osmiesza, ale mowiąc jak przychodził, że to będzie duże wzmocnienie już tak. Nie wiem czy warto dalej go trzymać bo przede wszystkim się boję jego zimowych trasnferow z Holandii... Będzie to przecież zaciąg na zasadzie Maaskant odchodzi to ja też! No ale chyba nie mamy wyboru. Co do budowania drużyny i na kim... Chavez i Bunoza oboje mają jedną podstawową wadę... ruszają się jak kłody na wodzie ... ale to już leży w kwestii trenera czy to się da poprawić w najbliższych miesiącach.Sobol moim zdaniem bardzo dobry mecz wczoraj zagrał, jak za dawnych lat. Problem w tym, że chyba trzeba już pójść na całkowite odmłodzenie bo nie bardzo jest po co utrzymywać ten nie rokujący skład z Sobolem i Cleberem. |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
kolego z wronek! i ty mówisz że uraz kręgosupa czy jak tam słyszałem to nie jest powód by wjechać karetką na boisko ?
Takie cwaniaki z was a u siebie na stadionie zostać przekrzyczanym to już trzeba być" kozakiem marki biedronka" Zapraszamy na wyjazd do nas aMIKO! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie pytanko do kuchenkorzów, czy ktoś gwizdał w Łodzi jak zwozili karetką Bosackiego kiedy stracił przytomność po zderzeniu z graczem Widzewa?
To teraz wyjaśnijcie mi dlaczego wy musicie takie bydło robić? ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Początek trylogii (czyli mecze z Lechem, Cracovią i Legią) raczej nie nastawia optymistycznie. Na najbliższe 2 spotkania również nie ma co patrzeć przez pryzmat tabeli. Tak, jak powiedziano przed meczem w Poznaniu, są to pojedynki, które są raczej poza ligą. Cracovia mimo całej swojej komicznej postawy, na Wisłę z pewnością się odpowiednio zmobilizuje i będzie chciała za wszelką cenę powalczyć o 3 pkt. Legia, wiadomo... 3 punkty w tych dwóch meczach to chyba maks, na co nas obecnie stać. Każdy inny, większy dorobek wezmę z pocałowaniem ręki.
Ostatnio edytowane przez Vinci : 01.11.2010 o godz. 09:27.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
W zbliżających się dwóch meczach najbliższych koniecznie 6 pkt! "Wyjazd" z parchami z ich aktualną dyspozycją musi się skończyć zwycięstwem. No i na Legii trzeba zrobić takie piekło na trybunach żeby już wychodząc na boisko Warszawiacy mieli zakodowane że dzisiaj muszą niestety przegrać!!! Innej możliwości w ogólnie NIE MA! |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Liczą się fakty. A fakt jest taki, że przegraliśmy. I o ile ten rezultat być może nie odzwierciedla przewagi Lecha, o tyle niepokojące jest to, że myśmy zagrali po prostu żenująco. Pod każdym względem. Co innego jest najgorsze: Nie ma jak dla mnie żadnych przesłanek, że z tą ekipą piłkarsko-szkoleniową będzie lepiej. Martwi mnie niezmiernie fakt, że od przyjścia Maaskanta nie gramy nic lepiej. A teoretycznie efekty jego pracy powinny jednak być widoczne, może nie w pełni, ale jednak. Uważam, że Maaskant - jak na razie - nie dał temu zespołowi nic, lub bardzo niewiele. Markus napisał, że nie wolno zwalać winy na trenera, tylko na politykę.sportowo - finansową klubu. Ja zaś uważam, że to, gdzie teraz jesteśmy (czyli w d....e), to kompilacja wszystkich czynników, a więc nie tylko słabego składu, decyzji o rozsprzedaniu obrony czy braku jakichkolwiek wzmocnień, ale również faktu posiadania na prawdę średniego trenera. Nigdy w przeszłości, za czasów Cupiała, nie nałożyło się na naszą drużynę tyle negatywnych rzeczy na raz. I to jest powód naszej żenującej gry. Trenera zawsze bronią wyniki a nie konferencje prasowe. Wielu z Was się podniecało tym, co Maaskant opowiadał przed kamerami, czego będzie uczył, na co położy nacisk itp itd. Ale ludzie, on nie powiedział nic odkrywczego. To, że trzeba się utrzymywać przy piłce, to tego uczą na poziomie III ligi! Żeby była jasność - nie jestem zwolennikiem, aby wymieniać Maaskanta teraz. Chciałbym, aby klub dokonał w zimie dobrych transferów i niech Maaskant pokaże na wiosnę, co potrafi. Jeśli nie poradzi sobie ze znacznie lepszymi piłkarzami, to znaczy, że powinien wylecieć. Bo jeśli klub się go pozbędzie teraz, to zawsze będzie miał wymówkę, że "..no takich miałem piłkarzy..." albo "...nie ja ich przygotowywałem do rundy..."
Ostatnio edytowane przez willow : 01.11.2010 o godz. 08:56.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
a nie jest, zwolnienie trenera teraz choćby był nim polak(pisze to bo niekorzy przytaczaja argument o narodowsci ;P ) zwali winę za całe "zło" na niego...a przecież wiem że wina w dużej mierze leży gdzie indziej, zwolnieniem niczego się teraz nie zdziała, choć niektórzy wierzą w cud "nowego trenera"... bo nawet jeżeli to za kogo? ![]() Ci którzy coś potrafią, to i tak nie odejdą przed końcem sezonu ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czy ma ktos zdjecie oprawy Wisly z tego meczu?
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Chcialbym po raz n-ty pogratulowac prezesowi Basalajowi rozwalenia druzyny a w szczegolnosci bloku defensywnego. Na calym swiecie zespol zaczyna sie budowac od tylu a u nas jest odwrotnie. Czemu Cupial go jeszcze nie wywalil na zbity pysk?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Ja mam tylko nadzieję, że wyjdzie coś z planu Basałaja a żeby to powstała u nas szkółka piłkarska z prawdziwego zdarzenia, bo w tym jest przyszłość! P.S Co ma zrobić trener skoro ma w składzie miernych zawodników?! (Z gówna bata nie ukręcisz) ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Cupiał ma w nosie. Nie dokłada - dobrze jest. Jego małpy, jego cyrk. My widownia. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|