|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Zbieramy owoce nowatorskiej polityki transferowej pt. jak sprzedać podstawową linię obrony , z ofensywnego pomocnika zrobić lewego obrońcę i walczyć o mistrza.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 31.10.2010 o godz. 19:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() A na pana Bogusia to nie ma co narzekać. Mimo wszystko facet znów wydał kasę, a dostał szrot, w większości przeciętnych piłkarzy, nie dostał [co najważniejsze] nowych środkowych obrońców. Gość uratował niegdyś Wisłę, stracił mnóstwo kasy i nie dziw, że mu już się nie chce dokładać- sprzedano więc Marcelo i Głowackiego i obiecano mu pewnie godnych następców to się zgodził (pewnie był jeszcze szczęśliwy). A tu jedno wielkie G. Także naprawdę nie ma się co pana Cupiała czepiać- z resztą, jak był mistrz to koszulke się zakładało na pomnik na Rynku, a teraz co- kopiemy właściciela?! Kopać to możemy: prezesa, dyr. sportowego, trenera, piłkarzy. Ale nie Cupiała! Co do ocen "karheropa"- Sobol tylko 2?! Dziennikarzem to ty byś nie mógł być. . . EDIT: O Clebera, Małego i kibiców się tak nie dopytujcie. Będzie coś wiadomo to znajdziemy na stronie, a kibice jak wrócą z Poznania to być może i coś skrobną na forum. Easy! EDIT2: Gdyby nie Sobol, byłoby jeszcze gorzej. Ale tak już jest, że jego pracy się bardzo często nie docenia, szcz. wtedy jak jest dobra. *elomike*- 1906% poparcia! Ale pewnie zaraz cię wyśmieją z tym Boukhraim, bo na tym forum panują dziwne mity. Powód: edit 2
Ostatnio edytowane przez masterlag : 31.10.2010 o godz. 19:48.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
nie zamierzam i nigdy nie zamierzałem ;p Sobol praktycznie zapracował w 1 połowie na wyrzucenie z boiska . Poza tym nie miał żadnego pomysłu na powstrzymanie graczy Lecha . w 2 połowie grał tak asekuracyjnie , że poprostu powinien sam poprosić o zdjęcie z boiska , albo zamienić się z Pawłem Brożkiem miejscami , bo środek boiska to nie miejsce na odpuszczanie poza tym moje oceny są subiektywne i nie każdemu mogą się podobac dzięki za uwagę |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Przegraliśmy zasłużenie i tutaj nie liczy się czy przegraliśmy 4-1 czy 3-1.. Lech wygrał zasłużenie. Taką grą jak zagraliśmy nie da się wygrywać. 2 szczęśliwe wygrane nic nie zmieniły gramy bardzo słabo.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Trzeba powiedzieć że Wisła była w tym meczu zdecydowanie słabsza od Lecha . Na pewno 4-1 to wynik za wysoki , ale bądzmy szczerzy , po pierwszej połowie powinno byc 3-0 dla Lecha . Wisła nie istniała i przy naprawde wielkim szczęściu wyszlismy na prowadzenie . Trzeba się pogodzic z tą porażką i za wszelką cenę wygrac w derbach , a tam powinno być o wiele łatwiej o zwycięstwo .
A osoby które twierdzą że rozwiązaniem jest zwolnienie Maaskanta powinny się naprawde puknąć w łeb . Tak słabo zgranej i tragicznie grającej w defensywie Wisły nie widziałem już od dawna . Można powiedzieć że w obronie gramy najgorzej od 13 lat . W zimie poprostu konieczne są porządne wzmocnienia i tylko spokojna praca może dać jakieś efekty . Szybkie oceny bez komentarzy : Pawełek - 5 Cikos - 3 Cleber - 3 Chaves - 2 Paljic - 2 Małecki - 2 Sobolewski - 2 Wilk - 5 Kirm - 4 Boukhari - 2 Paweł Brożek - 5 ( taka wysoka ocena tylko i wyłącznie za zdobyta ładnie bramke ) Garguła - 4 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Nie wiem czemu daleś note Chavezowi 2 ? Wg mnie był jednym z lepszych na boisku wygrywał każdy pojedynek z Rudnevsem A Boukhari nie zasluguje na ocene 2 ![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Chavezowi dajesz 2 choć był najpewniejszym obrońcą na boisku. Przy nim Boukhari zasłużył na -3. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Cikos - 3 - coś tam jest, ale chleba z tego nie będzie Cleber - 4 - był dzisiaj z Chavezem nie do przejścia...do czasu Chaves - 4 - gość nie do przejścia w dzisiejszym meczu - kilka razy zatrzymał rozpędzoną kuchenkę. Paljic - 3 - nie wiem co myśleć o tym facecie - nie stanowi dla mnie jakiegoś materiału na przyszłość Małecki - 1 - kompletnie bezproduktywny występ czlowieka z klapami na oczach - nic nie podaje, ma pretensje, wali w mur obrońców rozpędzony jak kamikadze....i tyle Sobolewski - 2 - jak go dzisiaj oglądałem to czekałem na taki finał jak w meczu z PAO i podczas Mistrzostw. Wilk - 2 uciął równo z trawą zapewniając Pawełkowi karnego - destruktywnie może ok, ale nic specjalnego Kirm - 2 - Cień gościa z meczu z Lechią Boukhari - 2 - tradycyjnie bezinwencyjne podejście do meczu i najbardziej oklepany schemat z wycofywaniem do tyłu Paweł Brożek - 5 - to co miał to strzelił Garguła - 2 odkąd wszedł to nawet jego nazwiska nie słyszałem. Kibice Nasi: 5 za frekwencję, ocena powinna spaść po tym jak zaczęli grzmić po ordynarnie chamskich przyśpiewkach kucharek podczas ewakuacji Clebera. Tak niewiele trzeba żeby klub miał kłopoty i będzie bulił nie wiadomo ile. Kibice Lecha - 1 - nawet ostro po nas nie jechali, ale akcja z karetką przelała czarę goryczy. Gdyby nasi wytrzymali, to karę miałby tylko Kuchenkorz. A tak to i my zasilimy Ekstraklasę i jej tłustych dyrektorów. Karetka zjeżdzała a oni skandowali : Wypierdalaj - nawet w C+ było słychać.
Ostatnio edytowane przez Donson : 31.10.2010 o godz. 20:05.
![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
W kadrze karetka a w tle wypierdalaj. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
szkoda słów ...... gramy piach i tyle mecz z Lechia wygrany przypadkiem to samo z widzewem oj ciezko to widze na koniec sezonu ciezko......
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ja mam pytanie do Cupiała czy jego pracowników z Maaskantem na czele, czy WAM się naprawdę wydaje, że wystarczy dokupić 3 piłkarzy, aby Wisła mogła nadał wierzyć w niemożliwe mistrzostwa w takim wydaniu
Jeśli taka jest właśnie WASZA filozofia Wisły Kraków i analiza jej problemów, to stawiam WAM piwo, które i tak nic nie zmieni, bo WY bierzecie chyba o wiele lepsze znieczulacze i dopalacze, raczej nie z tej ziemi Bez prawdziwych wzmocnień Wisły i kasy na nie, zapomnijcie o jakichkolwiek wynikach, poza , jak to mawiał Kasperczak, bonusami, tylko tym razem już nie w pucharach, ale w lidze, choćby takich, jak ten przypadek z Lechią Gdańsk, która była mocno zawiedziona, że nie rozjechała Wisły na jej stadionie, przede wszystkim z powodu sędziego a nie Wisły. Przyznam także, że trener nie mistrzowskich celów w swoim CV, raczej nie ma pojęcia o presji na te cele i motywowaniu piłkarzy w związku z nimi. ![]() WAKE UP MAASKANT !! Real winter transfers= to be or not to be for Mighty Wisla
Ostatnio edytowane przez kot : 01.11.2010 o godz. 03:11.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
chujowi pilkarze, chujowa gra
zobaczcie, jakich pilkarzy ma Lech, czy mamy takiego pilkarza jak Peszko? dobrego skrzydlowego? nie czy mamy rozgrywajacego jak Stilic? nie czy mamy takiego napastnika jak Rudnevs? no nie, obronce jak Arboleda? nie, ludzie, nawet Kikut naszych mieszal |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Trudno było się spodziewać zwycięstwa w tym meczu. Jest mi smutno, ale nie jestem zaskoczony. Mogliśmy tylko liczyć na bardzo słabą formę Poznaniaków. W innym przypadku byli faworytem. I nie jest to wina Maaskanta. Po prostu dysponujemy czym dysponujemy i dopóki nie bedzie poważnych wzmocnień, czeka nas jeszcze wiele smutnych momentów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
chavez 2 hahahahah
praktycznie najlepszy zawodnik Wisly w tym meczu, zagral na poziomie jaki zwykle prezentuje Arboleda powiedzmy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wisielak on to nawet na 1 nie zasługuje
![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
w moim poście chodziło mi to, że Boguś dalej kopci cygara, popija Walkerem i wygrzewa się na słońcu, a klub stacza się na dno.
Nie ma drużyny, nie ma zgrania i zrozumienia zawodników. Dobrze, że jest wielość grajków, ale są za słabi a Maaskant cały czas zmienia ustawienia !!! Prezes traktuje klub jak swoją zabawkę, która nawet jak nie działa, to fajnie że jest i że ją ma. A Wy przestańcie żyć przeszłością i tym co zrobił, tylko pomyślcie o przyszłości ! Wrocławianie też wynosili na Piedestał tak długo Tarasiewicza, aż klub spadł na przed ostatnie miejsce w tabeli ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Kibice Amicii Poznań po raz kolejny potwierdzili że do człowieczeństwa jest im bardzo daleko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
W sumie to co niektorzy maja racje niema co bronic Maskanta bo popelnil ewidentne błedy w ustawieniu druzyny i taka jest prawda niestety ......
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Wiec prestanmy go bronic i pieprzyc o okresach przygotowawczych jak on nie ma pomyslu na gre i ustawienie zespolu. Jest slabiutki. |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ma ktoś zdjęcie oprawy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Po tym meczu warto chyba tylko życzyć Cleberowi szybkiego powrotu do zdrowia i pogratulować postawy Djurdjeviciowi. Nie chodzi o to, że zawołał medyków, czy, że się "przejął". Mógł tam chwilę postać i sobie pójść. Aon tam był do końca i starał się pomóc, wyjaśniał, co się stało, chyba żaden z Wiślaków nie wykazał się taką inicjatywą w tej sytuacji i za to szacunek.
A o stronie sportowej nie ma co gadać. Trener materiał ma słaby, ale i tak kiepsko go wykorzystuje. Kebab na bieżnię i niech za*ierdala, bo w tym tempie bębna do wiosny nie zrzuci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
może graliśmy kiepsko, ale to mogliśmy ten mecz wygrać. A sędzia Borski nie zauważył faulu na Cleberze. Joel - nadepnę cię i skoczę z rozpędu na ciebie - tchibamba nie dostał nawet żółtej kartki. Gratulacje!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
nie uruchamiaj się już tak,oglądnij 10x powtórkę a jak nie to 100x i zobacz,że on to zrobil przypadkowo ale pewnie! lepiej napisać ze to brutal i specjalnie to zrobił.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Co do gwizdów to może kibice Lecha gwizdali na naszych a nie na Clebera? Przecież tam jakaś burda była. Ktoś powyżej zaproponował dokupic 5 Cikosów. Broń Panie Boże! Przecież ten chłopak jest taki surowy technicznie że bania mała. W obronie nie grał NIC. Przed chwilą w C+ mówili że aktualnie po kraju jeżdżą nowo zatrudnieni skauci w poszukiwaniu zawodników. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
Myslalem ze tylko debile i idioci zyja w Polsce ale jak widac ktos jeszcze ma rozum, glupote ktora wielu opowiada podchwycilo juz weszlo, pewnie ktos jeszcze podchwyci nie znajac szczegolow, Cleber akurat dostal brawa, wypeirdalaj bylo do waszych ktorzy zaczeli sie napinac, reszty nie ma co komentowac. Aha, mowilem ze bedzie 4:1 i to dla gospodarzy i tak wlasnie jest. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Czekam niecierpliwie na zapis z konferencji z Maaskantem.
Zobaczymy moze wtedy dlaczego wg. niego przegralismy ten mecz... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|