|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ja bym sie do Cikosa nie dopie*dalał, młody chłopak coś tam grał. Najbardziej wkurzył mnie Sobol bo powinien dostać drugą żółtą i pewnie na 4 by sie nie zakończyło. Tyle lat gra i dziwie się że tak cięzko u niego z cwaniactwem boiskowym..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Przynajmniej koszykarki dobrze grają...
Wisła musi przejść prawdziwą rewolucją i tylko to może być lekarstwem na słabość naszego zespołu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przynajmniej to zmusi Cupiała do wydania trochę $ i wywalenia szrotu... taniej go wyjdą ogromne odszkodowania niż trzymanie do końca kontraktu tych bu(kha)r(ich)aków...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Posprzedawali 4 obrońców... i... swoją drogą mógłby nasz Bogusław Cupiał przemówić. Czy ta drużyna ma się już liczyć tylko w walce o utrzymanie czy ma zamiar jeszcze zbudować solidny zespól jak na polskie realia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
mattias, już się mieli obudzić wcześniej choćby po Ruchu :]
Orson, to raczej Mały nikomu nie podawał. Wszyscy, którzy chcecie wywalenia Maaskanta na zbity pysk już teraz, ja bym jednak zostawił go do zimy. Mamy wtedy 3 miesiące, to spokojnie szukamy do nowego roku trenera normalnego z górnej półki, w końcu Cupiała stać. Do nowego roku piłkarze mają też urlopy, bo wiadomo święta etc. Przez ten czas szukamy grajków dobrych solidnych i obrońców nie do przejścia. Do tego kogoś, kto wygarniał będzie wszystko z tyłu (Sobol się starzeje, a Wilk jeszcze za młody i nie myśli zawsze). Przyda się jeszcze 3 szybkich napastników i jakiś środkowy z pierdo*nięciem z dystansu. Potem jedziemy sobie gdzieś na trening 2-miesięczny do ciepłego kraju, żeby naszym uszka nie zamarzły. Tam trenujemy w pocie czoła i przyjeżdżamy pod koniec lutego na nową rundę. Ma ktoś inny pomysł? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
On też tego nie wie, w 1 połowie myślał ze jest obrońcą, ale potem sobie uświadomił, że lepiej człapać w przodzie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dołączam się do pytania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Zbieramy owoce nowatorskiej polityki transferowej pt. jak sprzedać podstawową linię obrony , z ofensywnego pomocnika zrobić lewego obrońcę i walczyć o mistrza.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 31.10.2010 o godz. 19:33.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Trzeba powiedzieć że Wisła była w tym meczu zdecydowanie słabsza od Lecha . Na pewno 4-1 to wynik za wysoki , ale bądzmy szczerzy , po pierwszej połowie powinno byc 3-0 dla Lecha . Wisła nie istniała i przy naprawde wielkim szczęściu wyszlismy na prowadzenie . Trzeba się pogodzic z tą porażką i za wszelką cenę wygrac w derbach , a tam powinno być o wiele łatwiej o zwycięstwo .
A osoby które twierdzą że rozwiązaniem jest zwolnienie Maaskanta powinny się naprawde puknąć w łeb . Tak słabo zgranej i tragicznie grającej w defensywie Wisły nie widziałem już od dawna . Można powiedzieć że w obronie gramy najgorzej od 13 lat . W zimie poprostu konieczne są porządne wzmocnienia i tylko spokojna praca może dać jakieś efekty . Szybkie oceny bez komentarzy : Pawełek - 5 Cikos - 3 Cleber - 3 Chaves - 2 Paljic - 2 Małecki - 2 Sobolewski - 2 Wilk - 5 Kirm - 4 Boukhari - 2 Paweł Brożek - 5 ( taka wysoka ocena tylko i wyłącznie za zdobyta ładnie bramke ) Garguła - 4 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
szkoda słów ...... gramy piach i tyle mecz z Lechia wygrany przypadkiem to samo z widzewem oj ciezko to widze na koniec sezonu ciezko......
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ludzie spokojnie spokojnie przeżywacie nie wiadomo co ale to są skutki polityki Basałaja to raz a dwa kiepski trener
Do 56 minuty do której padł gol dla Lecha gramy dobrze poprawnie taktycznie poza dziwnymi zagraniami Pawełka o dziwo poprawnie w obronie!!! Jest utrata bramki i co się dzieje !!!.......... drużyna nie ma charakteru wracają stare nawyki łatwo tracimy piłkę oddajemy pole rywalowi 1!! Maaskant nie dał tej drużynie kompletnie nic !!! bo jest takim samymi gościem bez charakteru jak nasi piłkarze !!!... Bo w najgorszym wypadku ten mecz był do zremisowania bo Lech miał problemy z atakiem pozycyjnym jak diabli nie mieli czystych sytuacji !!! niestety !!! prawda kolejny raz wyszła z worka ,, JAKI TRENER TACY PIŁKARZE .... JAKI ZARZĄD TAKIE WYNIKI I TO W ZASADZIE TYLE ! ... dziwi mnie te DZIŚ PŁACZE NA FORUM JA JUŻ PO MECZU Z JAGĄ WIEDZIAŁEM ŻE Z TEJ MĄKI CHLEBA NIE BĘDZIE I DALEJ JEST TO SAMO JEDNA BRAMKA JEDEN MECZ JEDNO 15 MINUT WIOSNY NIE CZYNI !!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
chujowi pilkarze, chujowa gra
zobaczcie, jakich pilkarzy ma Lech, czy mamy takiego pilkarza jak Peszko? dobrego skrzydlowego? nie czy mamy rozgrywajacego jak Stilic? nie czy mamy takiego napastnika jak Rudnevs? no nie, obronce jak Arboleda? nie, ludzie, nawet Kikut naszych mieszal |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Nie wiem czemu daleś note Chavezowi 2 ? Wg mnie był jednym z lepszych na boisku wygrywał każdy pojedynek z Rudnevsem A Boukhari nie zasluguje na ocene 2 ![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tragedia. Jeszcze sieroty z Warszawy nas wyprzedzily
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Trudno było się spodziewać zwycięstwa w tym meczu. Jest mi smutno, ale nie jestem zaskoczony. Mogliśmy tylko liczyć na bardzo słabą formę Poznaniaków. W innym przypadku byli faworytem. I nie jest to wina Maaskanta. Po prostu dysponujemy czym dysponujemy i dopóki nie bedzie poważnych wzmocnień, czeka nas jeszcze wiele smutnych momentów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
chavez 2 hahahahah
praktycznie najlepszy zawodnik Wisly w tym meczu, zagral na poziomie jaki zwykle prezentuje Arboleda powiedzmy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wisielak on to nawet na 1 nie zasługuje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
w moim poście chodziło mi to, że Boguś dalej kopci cygara, popija Walkerem i wygrzewa się na słońcu, a klub stacza się na dno.
Nie ma drużyny, nie ma zgrania i zrozumienia zawodników. Dobrze, że jest wielość grajków, ale są za słabi a Maaskant cały czas zmienia ustawienia !!! Prezes traktuje klub jak swoją zabawkę, która nawet jak nie działa, to fajnie że jest i że ją ma. A Wy przestańcie żyć przeszłością i tym co zrobił, tylko pomyślcie o przyszłości ! Wrocławianie też wynosili na Piedestał tak długo Tarasiewicza, aż klub spadł na przed ostatnie miejsce w tabeli ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Kibice Amicii Poznań po raz kolejny potwierdzili że do człowieczeństwa jest im bardzo daleko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
W sumie to co niektorzy maja racje niema co bronic Maskanta bo popelnil ewidentne błedy w ustawieniu druzyny i taka jest prawda niestety ......
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chavezowi dajesz 2 choć był najpewniejszym obrońcą na boisku. Przy nim Boukhari zasłużył na -3. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ma ktoś zdjęcie oprawy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Po tym meczu warto chyba tylko życzyć Cleberowi szybkiego powrotu do zdrowia i pogratulować postawy Djurdjeviciowi. Nie chodzi o to, że zawołał medyków, czy, że się "przejął". Mógł tam chwilę postać i sobie pójść. Aon tam był do końca i starał się pomóc, wyjaśniał, co się stało, chyba żaden z Wiślaków nie wykazał się taką inicjatywą w tej sytuacji i za to szacunek.
A o stronie sportowej nie ma co gadać. Trener materiał ma słaby, ale i tak kiepsko go wykorzystuje. Kebab na bieżnię i niech za*ierdala, bo w tym tempie bębna do wiosny nie zrzuci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
może graliśmy kiepsko, ale to mogliśmy ten mecz wygrać. A sędzia Borski nie zauważył faulu na Cleberze. Joel - nadepnę cię i skoczę z rozpędu na ciebie - tchibamba nie dostał nawet żółtej kartki. Gratulacje!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co kieruje trenerem ze wpuszcza emeryta Żurawskiego w takim momencie? lepiej juz wpuscic jakiegos młodego..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|