|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bo to jest właśnie problem, że się nie odciął w 2014 roku ani do teraz a jest prezesem TS Wisła.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież nie neguję jego zasług dla Wisły widać, że chłopu zależy. SKWK robiło wiele świetnych rzeczy, tego nikt nie zapomina ale od kilku lat działają w stylu; robimy co chcemy a Wisła to MY czy wam się to podoba czy nie, mając 500 członków i takież poparcie. Naprawdę nie chcę się już przerzucać tymi samymi argumentami. Działają po swojemu, w swoim stylu i na swój rachunek widocznie mają w dupie opinię reszty. Nie mam prawa ich osądzać ale Pan Szymański nie ma prawa sprawdzać - kogo chce sprawdzać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Szymon Jadczak @SzJadczak
Właśnie zadzwonił do mnie J. Meresiński: "Nie jestem już właścicielem Wisły. Mój pełnomocnik w ciągu godziny podpisze umowę sprzedaży klubu ![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
![]() Zeby sie nie okazalo ze pelnomocnik to ten pedryl Espedito Esposito ktory dopiero z basenu w Alicante schodzi. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Pełnomocnik to pewnie prawnik. Tylko czy z maturą? :/
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na tt jest info że Meresinski potwierdził sprzedaż.
Więc oficjalnie: Bye bye huju. Wszystkiego najgorszego. Mimo wszystko bez bana proszę. |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Jedyny prawnik jaki sie przewijal w kontekscie tego frajera to ten cudak z trojmiasta od oswiadczen.
Jesli to on, to radzil bym uzbroic sie jeszcze w cierpliwosc. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Głupio się przyznać ale zaraz po przejęciu Wisły przez Jakuba M. liczyłem że to będzie dobra zmiana. Młody kolo, majacy już dogranych sponsorów. W Warszawie się udało to czemu nie w Krakowie. Z dnia na dzień było coraz gorzej. Na szczęście epopeja dopiegła końca . Ciekawi mnie tylko ile pieniędzy zdążył wyprowadzić cyklista z Wisły.
Ostatnio edytowane przez arth_ur : 22.08.2016 o godz. 16:24.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Jak mialbym strzelac to transza z c+ i kasa (rata) za Guerriera.
Pewnie dowiemy sie w ciagu najblizszych 48 godzin od przejecia gdy odpowiednie osoby dostana wglad w dokumenty. Chyba ze JM sobie zastrzegl ze pewne sprawy nie moga wyjsc na swiatlo dzienne ![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
||
|
No tak, ale TS nie mógłby się zobowiązać, że nie zgłosi sprawy do prokuratury, a prokuratura żadnych zobowiązań JM nie składała : )
JM napisał(a):
JM napisał(a):
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie uwierzę, dopóki Strony nie potwierdzą, że doszło do odbicia. Słowo tego gimnazjalisty jest dużo tańsze od pieniędzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pamiętajcie, że koniec tej ....y to tylko pierwszy kroczek do odbudowy Wisły.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Skoro już tak mnożymy tematy na forum, to może by tak stworzyć specjalny temat pożegnalny dla pana JM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ta ....a bez honoru ma jeszcze czelność mówić że gdyby nie on to by Wisły mogło nie być? Ta ....a bez honoru ma czelność chwalić się że musi jechać na urlop bo się zmęczył? Wypierdalaj i nigdy nie pojawiaj się w Krakowie bo nawet naplucia w twarz nie jesteś godzien.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Obrazil sie.
![]() Mam nadzieje ze s....ysynowi media i blogerzy nie dadza spokoju przez dlugie lata. Ten czlowiek to oszust i jesli prawda okarza sie pieniadze "znikniete" z kont Wisly, takze i zlodziej. Trzeba ludzi ostrzegac przed kontaktami z ta lajza. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
wyjątkowa kanalia...
![]()
semprini, klancyk i części niesforne....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
srogie piguły Sebastianie
niech już sp...ala![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Guest
|
|
|
nauczyć śmiecia rozumu żeby już nigdy nigdzie nikogo nie oszukał
oby szmaciarz stracił sto razy tyle ile dotąd ukradł j.bany pasożyt
Ostatnio edytowane przez arti : 22.08.2016 o godz. 19:00.
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dobra, dobra. Wielu z Was wisi Stanowskiemu przeprosiny i podziękowania.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
http://weszlo.com/2016/08/22/wisla-k...zgasi-swiatlo/ Za ten artykuł też podziękujesz temu legiofilowi? Aaaa już pamiętam, on tak z troski o Wisłę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 22.08.2016 o godz. 18:18.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Stanowski widocznie zasmucony, że Wisła nie jest w rękach kibiców Cracovii. Jego stan umysłowy ciężko zrozumieć. A ten Szymon Jadczak co się bawi w Rutkowskiego to jakiś pier.dolnięty. Brudzi Meresińskiemu cały czas obrzucając go gównem, wyciąga kwity na niego po czym twierdzi.. że Meresiński po godzinie 17:00 do niego zadzwonił po koleżeńsku by porozmawiać. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jeżeli wyjechał, to nie poradzi sobie z odwołaniem pełnomocnictwa też nasz absolwent prawa i wszystko zależy od prawnika-pełnomocnika. Inna sprawa, że przeniesienie akcji wymaga formy aktu notarialnego, więc i pełnomocnictwo powinno być udzielone w takiej formie - ciekawe, jak oni w niedzielę znaleźli notariusza. Chyba, że dziś rano wszystko załatwili. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Nie wiem czy dałbym kasę Meresiowi. Wg mnie to ten kto zgotował ten bajzel (czytaj: TFK) powinien zadziałać (odstąpić od umowy zbycia akcji w związku z niedochowaniem warunków umowy - warunkiem było przedstawienie gwarancji i listów sponsorskich na zapewnienie dalszego funkcjonowania klubu - nie jakichś tylko rzeczywistych - Mereś warunku w ostateczności nie dotrzymał a wg doniesień część z nich sfałszował). Potem TFK mogła odsprzedać akcje TS bez udziału Meresia, natomiast zapłaconą część ceny sprzedaż 300 tys zł, zwrócić po dokładnym sprawdzeniu co JM nawyczyniał w klubie.... Nie rozumiem dlaczego TS miałby o czymkolwiek rozmawiać z JM, ale niestety musieli... Hipotezę o JM jako słupie TS, SKWK czy WSH można wsadzić w odpowiednią część ciała - gdyby był słupem to po 2 tygodniach odsprzedałby akcje klubu, bez dodatkowych awantur... Nic tylko pogratulować szefom TFK działań przy sprzedaży klubu, jeżeli to prawda, że prawnicy TFK reprezentowali klub we wszelkich postępowaniach z piłkarzami o odszkodowanie, to przestaję się dziwić ich wynikom. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jechanie po wiadomixie spoko, ale już na wesz(L)o wysrali artykuł o gaszeniu światła w klubie więc daruj sobie takie teksty. Poza tym dziwna sprawa z tym bólem dupy pismaka z zakolami o to, że był jeszcze inny chętny na akcje klubu, ale nikt nie chciał z nim rozmawiać. Pewnie to jakiś jego kumpel, bo parę razy już dzisiaj płakał na twitterze w tej sprawie
I jeszcze wybiela Cipko, że on taki biedny i nie wiedział z kim ma do czynienia i w ogóle chciał dla Wisły jak najlepiej |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Ten gimnazjalista, tak tutaj słusznie wyśmiewany za niedostatki intelektualne wyru..łby w kolejności: Telefonikę, SKWK, kibiców, SA i TS. Nieźle jak na przygłupa. Tylko, skoro on przygłup (pełna zgoda), to jak nazwać kogoś, kogo przygłup przechytrzył? Ja Stanowskiemu jestem zwyczajnie wdzięczny. I przyznanie tego przychodzi mi bez żadnego wysiłku. I niech sobie kocha tę swoją Legię, miłość jest przecież ślepa. Co do tekstu z dzisiaj - wielu mi to poczyta jak herezję - podzielam w sporej mierze obawy Stanowskiego i scenariusz o gaszeniu światła nie wydaje mi się żadną miarą obraźliwy. To realna ocena sytuacji. Jeśli szybko nie pojawi się sensowny kupiec, TS sobie nie poradzi. Nie ta liga (tu niezamierzona gra słów). ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|