snyrting napisał(a):

|
Przeciez to nie chodzi o to, ze napisales cos takiego wprost. Twoja wypowiedz sugeruje, ze być może Małecki jest niewinny a cała sprawę wyolbrzymił przewrażliwiony sędzia
|
wyraźnie odniosłem się do słów cytowanych, jesli tego nie dostrzegasz to nie będę uświadamiał na siłę
Cytat:
|
Ten ostatni argument jest nietrafiony, zwróć uwagę, że obie kartki dla Patryka były jedynymi, które w czasie meczu pokazał arbiter.
|
no bo widocznie zasłużył
Cytat:
|
Już dam Ci też spokój z "sędziowie czytaja takie teksty na forum a potem zbyt ostro oceniaja Małeckiego" (znowu niedokładny cytat, miej litość i nie mów, że ty inaczej poustawiałeś przecinki), bo to jest taka głupota jak lansowana przez niektórych opinia, że Kirm nie może dobrze grać, bo na niego krzyczą.
|
przeczytaj jeszcze raz to do czego nawiązujeszalbo poproszę o dokładne cytaty bo nigdzie nie użyłem sformułowania czy też zasugerowałem że sędziowie czytają teksty na forum. Wszyscy w Polsce wiedzą, że Mały to trudny charakter, prasa już niejeden raz pisała o nim, że wybuchowy pyskaty itp i podbijanie tego tematu i potęgowanie nie służy ani Małemu ani Wiśle. Nigdzie nie napisałem, że sędziowie czytaj teksty na forum

ale opinia o Małym jest powszechna i łatwo potem wszyscy będą się tłumaczyć "niesportowym zachowaniem Małeckiego" teraz nawet załóżmy że dostał za to co było cytowane,a jutro powie " ja pierdo....nie może być" bo błędzie arbitra czy też nie, . Pytanie czemu ukarał Pan Małeckiego" użył słów nieparlamentarnych po mojej decyzji z którą się nie zgadzał"
Teraz nie dziwi mnie, że Nikolę zawieszono w PUEFA. Też rozrabiak też pyskaty, sprawy sądowe to pewnie nawrzucał murzynowi, który się poskarżył. Przecież uefa za niewinność go nie mogła ukarać.