The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2010, 18:07
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Przeciez to nie chodzi o to, ze napisales cos takiego wprost. Twoja wypowiedz sugeruje, ze być może Małecki jest niewinny a cała sprawę wyolbrzymił przewrażliwiony sędzia
wyraźnie odniosłem się do słów cytowanych, jesli tego nie dostrzegasz to nie będę uświadamiał na siłę
Cytat:
Ten ostatni argument jest nietrafiony, zwróć uwagę, że obie kartki dla Patryka były jedynymi, które w czasie meczu pokazał arbiter.
no bo widocznie zasłużył
Cytat:
Już dam Ci też spokój z "sędziowie czytaja takie teksty na forum a potem zbyt ostro oceniaja Małeckiego" (znowu niedokładny cytat, miej litość i nie mów, że ty inaczej poustawiałeś przecinki), bo to jest taka głupota jak lansowana przez niektórych opinia, że Kirm nie może dobrze grać, bo na niego krzyczą.
przeczytaj jeszcze raz to do czego nawiązujeszalbo poproszę o dokładne cytaty bo nigdzie nie użyłem sformułowania czy też zasugerowałem że sędziowie czytają teksty na forum. Wszyscy w Polsce wiedzą, że Mały to trudny charakter, prasa już niejeden raz pisała o nim, że wybuchowy pyskaty itp i podbijanie tego tematu i potęgowanie nie służy ani Małemu ani Wiśle. Nigdzie nie napisałem, że sędziowie czytaj teksty na forum ale opinia o Małym jest powszechna i łatwo potem wszyscy będą się tłumaczyć "niesportowym zachowaniem Małeckiego" teraz nawet załóżmy że dostał za to co było cytowane,a jutro powie " ja pierdo....nie może być" bo błędzie arbitra czy też nie, . Pytanie czemu ukarał Pan Małeckiego" użył słów nieparlamentarnych po mojej decyzji z którą się nie zgadzał"

Teraz nie dziwi mnie, że Nikolę zawieszono w PUEFA. Też rozrabiak też pyskaty, sprawy sądowe to pewnie nawrzucał murzynowi, który się poskarżył. Przecież uefa za niewinność go nie mogła ukarać.
Ostatnio edytowane przez PvD : 05.09.2010 o godz. 18:14.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów