The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
twardybidon
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2010, 05:05
Forza napisał(a):Wyświetl post
To wszystko powoduje że znowu z optymizmu popadłem w nostalgię.
Bardzo liczyłem na to że prawdziwe okażą się doniesienia o Jimenezie. Jeżeli teraz popatrzę na dokonania takiego Resino (bardzo często oglądam mecze Atletico od paru lat)... to aż mi skóra cierpnie. Resino przyszedł do Atletico w momencie gdy w zespole była duża zapaść. Miał do dyspozycji i Foflana i Simao i Kuna... nie udało mu się nawet na chwilę kolektywu stworzyć. Zespół potężny kadrowo grał bardzo przeciętnie. To miejsce osiągnięte na koniec rozgrywek zupełnie nie oddaje stylu w jakim zostało wywalczone... Oczywiście w naszych reliach możeby i coś dąły te zachodnie metody treningowe ale szczerze mówiąc już bard
Ciężko się nie zgodzić - nazwiska typu Orsi czy Resino nie budzą optymizmu. Ja liczę na młodego trenera, ale już z jakimkolwiek sukcesem - z wymienianych kandydatur pasują tu Jimenez i Simeone. Natomiast jeżeli nie mamy takich kwot to jakiegoś starego lisa z dużym doświadczeniem, który pracował już na niejednym ugorze i będzie wiedział jak wyjść z obecnej (bardzo ciężkiej) sytuacji w Wiśle - z przewijających się nazwisk np. Nevio Scala czy Winfried Schaefer.

Upraszczając - albo trener "guardiolowaty" albo "trapattoniowaty". Nie dla ligowych efemeryd pokroju hiszpańskiego Jana Urbana czy włoskiego Tomasza Kulawika.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów