|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Oczywiście,że tez nie. Ale na pewne będzie tańszy od Jimeneza a i oczekiwań co do Wisły będzie miał inne. Jimenez zaraz zapyta a gdzie szef scautingu, w ogóle wszystkich od scautingu mi dajcie chce nakreślić kogo mamy szukać. I co?Tradycyjne polskie eeeee zostaje. Zamiast kasę na Jimeneza należałoby przeznaczyć na kupno napastnika z prawdziwego zdarzenia. Tudzież na zatrudnienie trenerów od szkolenia młodzieży,aby nauczali jak przyjmować piłkę w biegu
![]() Falmokirak, wszytko mi pasuje. Nie pasuje mi tylko to,że mówi się o podboju Europy podczas gdy nie posiadamy żadnych środków ku temu. Żądnych.Dysonans jest duży. Mnie zastanawia czemu niektórzy na porządku dziennym podchodzą do takich kuriozum, i nie widzą,że prowadzi to do kolejnych Karabachów.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 12.08.2010 o godz. 12:09.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|