The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Baryl
Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2010, 05:00
polska.mysl.szkoleniowa - niestety popelniasz zasadniczy blad juz na samym poczatku tego wywodu.
Otoz wyobrazam sobie, ze w dobrym Zachodnim klubie to KAZDY zawodnik ma "status" typu "dana szansa". Bo co to niby w ogole ma znaczyc "zostawic"?

Zostawic to mi sie kojarzy z Mauro ktory podnosil dupsko z lawki gdy mu sie umowa konczyla. Bardzo optymistyczna wizja. Btw czemu wlasciwie nie pomyslisz zanim wyslesz posta? Przeciez to naprawde durne co napisales. Nawet w FMie bym czegos takiego nie zrobil a co dopiero...

--

A mowiac juz na temat :

1. H. Larsson - skad to sie w ogole wzielo? Taki temat w kontekscie Wisly? Jakies szemrane gazetki typu F... ?
2. Jak oceniacie prezesa Basałaja? Ja musze powiedziec, ze jestem w szoku po tym oknie transferowym i pewnie bede w szoku gdy poznamy nazwisko trenera...
3 ...choc nie napalam sie na 'wielkie nazwisko'. Nam potrzeba sredniego trenera ze sredniaka sredniej ligi europejskiej. Takiego ktory nie zrobi zamieszania samym soba ale bedzie zmienial cale podejscie pilkarzy do pracy.
4. Tak naprawde to przydaloby sie nam dwoch trenerow. Jeden na teraz, drugi za pol roku. Dlaczego?
Druzyna jest malo zgrana. Chlopaki sie nie znaja miedzy soba nawet. Zgrywanie druzyny to nie jest automatyczny proces. To moze sie udac albo nie. Jest wiele takich jalowych druzyn w europie i w Polsce (legia w zeszlym sezonie np.).. niby jest tych 11stu na boisku ale jakby tego nie wiadc. Druzyna wcale nie musi sie zgrac. Zwlaszcza gdy sie ma takich klaunow jak Małecki...

Nic tak nie jednoczy jak wspolny wrog dlatego ja bym zaryzykowal i wpuscil tutaj jakiegos prawdziwego SKU*#$*@# ktorego znienawidza. Po pol roku kontrolowanego konfliktu mozna wprowadzic kogos, kto zlapie kontakt z pilkarzami. Zarzadzanie strachem. Tansze niz Larssony czy tego typu nazwiska. Choc nie powiem ze nie posikalbym sie w majty widzac asa Szkocji, Szwecji i niby Barcy na Reymonta. :]
Powód: xx
Ostatnio edytowane przez Baryl : 08.08.2010 o godz. 05:18.
It's nothing four sticks of dynamite and a match can't fix

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów