|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
lawina krytyki na mnie i na tych co krytykują Waszego nowego idola
..Obstawiam,że dotrwa do konca sezonu i wróci do ZEA |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ha, ciekawe co taki Niemiec zrobi we Wiśle. Obym się mylił i ten trener (jeżeli Boguś go zakontraktuje) się u nas sprawdził.
Jedyny minus Jaki zauważyłem u Skorży to wiek... Wydaje mi się, że dla tego takie gwiazdy pokroju Brożka miały w dupie bieganie! Bo jak to kur** wytłumaczyć jak zawodnik zbijający taką kasę może mówić o braku motywacji?! Mam nadzieję, że nowy trener jaki by nie był "zeszmaci" trochę te gwiazdy tak a żeby przypomnieli sobie za co mają płacone takie ciężkie pieniądze! ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ciekawe co powiecie jak wygramy z Lechią ? zasluga nowego trenera? zasluga Skorzy bo wreszcie odpalili? czy pilkarze zaczeli grać bo sie pozbyli Skorży?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
WHITE*STAR - Jaki ****a Bakero? Kogo ty porównujesz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ja .......e przestańcie pisać co to niby będzie Nostradamusy, co będzie to zobaczymy nie wolno nikogo skreślać na starcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
http://transfermarkt.de/de/forum/84/...8/anzeige.html
Jest tutaj pare ciekawych komentarzy o Schäferze. Wiem ze jakos nikt tutaj za tym trenerem nie jest ale w Niemczech ma on naprawde dobra marke. Jest tu takze mowa ze trener chce wrocic do eurpoejskiej pilki...jakos wszystki pasuje. Ciekawy komentarz: "Und bessere ausländische Namen sind für polnische Klubs nicht drin." Jezeli jakis klub z naszego kraju chce zagranicznego trenera, to ze takie pieniadze jakie sie u nasz placi, Schäfer to chyba najlepsza opcja... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jak to mówi stare przysłowie - "z gówna bata nie ukręcisz"! Z czego nowy trener ma zrobić mistrzowską walczącą o najwyższe laury drużynę? Z Pawełka, Alvareza, Jirsaka, czy gwiazd Łobodzińskiego, Małeckiego i Brożka którzy są tak dobrzy, że mogą mieć wszystko głęboko w czterech literach?
Tak poza tematem ciekawe jakby Brożek wyglądał w Fulham? Pewnie wypadł by gorzej niż Smolarek i Rasiak razem wzięci! Żal... Niech najpierw piłkarze zmienią podejście a potem myślmy o trenerach! ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
rozwalił mnie dzisiejszy news... NONSENS!!! założe się, że żaden "markowy" trener nie przyjdzie do Wisły tylko byle jaki Polak co nic sensownego nie osiągnął.
jak się robi taki desperacki ruch to trzeba mieć dobrą alternatywę tj. Aughentaler, aby dał piłkarzykom taki wycisk, żeby się posrali! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Wisła Kraków. Mistrz Polski... Lider Ekstraklasy.. ŁAKOMY KĄSEK dla nawet niegorszych trenerów, bo dlaczego nie wygrać MP i nie awansować do LM lub LE skoro jest szansa? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kulawik....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Też bym chciał jakiegoś młodszego trenera od Schafera ale gdy sie nie ma co sie lubi... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Csaplar
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JÓZED..... co dwie głowy to nie jedna...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieje,ze ten szkop jak przyjdzie da im po dupie solidnie...Co do wysokosci kontraktu to pewnie sie nachapal z Emiratach przez 2 lata i trochu spuscil z tonu...
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pisz rav bo mi zaraz klawisz F5 padnie.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Hmmm...., a ponoć jednak nie Schaefer
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Własnie zauważyłem,że znikneła wiadomość na stronce ze wszystko wskazuje na Winniego
W takim wypadku,kto? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak, na pewno Kasperczak.
Za wpisy typu "Henio", "Henry", "Kasper" itd.. oraz wklejane zdjęcia mam ochotę rozdawać bany. Co za ludzie...
Ostatnio edytowane przez rav : 15.03.2010 o godz. 16:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak by wrócił Henryk to szok..BTW,pogodzili sie z Panem Cupiałem?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wg. mnie nowym trenerem bd. Kasperczak
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
rav to lepszy trener niz niemiec?
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Może ktoś podrzucić link do konferencji z nowym trenerem będę wdzięczny.
![]() Jak już będzie oczywiście. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
moze Marcin Jalocha, byly Wislak, obecnie trener lidera II ligi wschodniej - LKS Nieciecza
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|