The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2009, 19:35
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Ogladalem powtorki i nie ma nigdzie tej sytuacji ze spalonym(czyli prawdopodobnie nie byla to sytuacja kontrowersyjna). Chyba, ze mi wskazesz -
http://www.youtube.com/watch?v=4wSKrG-PTYI , skrot pierwszej polowy. Wiec z tego wynika, ze I-sza polowa bez zadnej pomylki. Jeszcze obejrze ten domniemany karny na Henry. A jak nazwiesz podnoszenie reki w celu zwiekszania przestrzeni zablokowania tego strzalu? Podobny karny byl odgwizdany w dwumeczu Man City i HSV. Obejrzyj powtorke, Eto widzi ze Ballack szykuje sie do uderzenia i podnosi reke do gory... Nikt nie trzyma przy wyskoku rak nad glowa...
Abidal po meczu przyznal sie, ze faulowal i ze dostal sluszna czerwona kartke.

Rozumiem kibicowac Barcelonie, ale bez przesady...

P.S - Te 2 karne ewidentne + w zaleznosci od interpretacji faul na Drogbie w Iszej polowie(ciagniety w polu karnym przez Toure) i faul na Maloudzie tez w polu karnym. Ja nie bede rozstrzasal tej dyskusji, bo wklejalem tu wtedy powtorki na ktorych wszystko widac(a niektorzy chca, a zeby cos bylo widac).
spalony z Eto to była 41-43 minuta meczu. Ściągnij sobie całe spotkanie i obejrzyj, a nie powtórki. Doskonale widać, że Eto na spalonym nie był. Na skrócie tego nie ma, nie wiem dlaczego- więc aby się przekonać musisz mieć cąły mecz lub po prostu mi uwierzyć. Sądzę, że z drugiej opcji tak w ciemno nie skorzystasz.

Nikt nie trzyma rąk nad głową? Możliwe, ale trzyma za to w boki. Jak się wyskakuje, to pomagasz sobie w wybiciu rękoma, balansując nimi. Chyba nie zaprzeczysz? Czy Ty wyskakujesz wysoko z rękami przy ciele?
Poza tym na stronie Barcy te sytuacje ocieniał piłkarski sędzia-wspominałem już o tym wcześniej. On by tego nie odgwizdał.

To samo mogę powiedzieć- rozumiem, nie lubic Barcy, ale bez przesady? I co powiesz o meczu sprzed kilku lat, kiedy to sędzia zaliczył gol dla Chelsea, a VV był faulowany. Dodam, że gol dał awans klubowi z Londynu.

I tak nie dojdziemy do konsensusu. Kibice obu klubów przekonują się co do tych spraw już od dnia zakończenia meczu i jak widać bezskutku. Więc chyba pora na zakończenie tej ''syzyfowej'' dyskusji pozdro
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów