|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Tak, najpierw trzeba dojść do IV rundy. W III widzę takie potęgi jak APOEL i Salzburg. Może załóżmy od razu, że IV runda to będzie sukces? Nic oczywiście w LM nie jest łatwe, ale takie kluby jakie są w III rundzie po prostu musimy ograć, nie ma innej możliwości. Nie mówię o lekceważeniu ich, ale nie dajmy się zwariować. Jakbyśmy w tym roku trafili na Olimpiakos albo Slavie w III rundzie LM zamiast Barcelony to byśmy całowali Platiniego i mówili że juz jesteśmy w fazie grupowej, a teraz jak na nie trafimy to znów będzie "niepomyślne losowanie" itd.
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
A mecze pewnie będą na stadionie Śląskim, wiec nie jawi się to tak różowo.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc zaczyna mnie juz denerwowac czytanie tego tematu...
Mistrzem Polski to my będziemy dopiero w sobote po 18:45. Czy ta zasada co będzie w tym roku będzie tylko na rok że piszecie że to jedyna taka szansa ? Bo wydaje mi sie że to będzie trwała zasada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Może nazwy tych drużyn nie powalają, ale są to bardzo solidne ekipy. Najmocniejszy wydaje się być Olympiakos ale reszta też w kaszankę nie gra. Z takim bramkarzem i brakiem skrzydeł, każdy z tych zespołów mimo wszytko jest poza naszym zasięgiem. Ambicja to jedno, tylko czy nią uda nam się być lepszym w dwu meczu od ww zespołów? Nie sądzę.
Niemniej ciesze się z mistrzostwa, które jest bardzo blisko, niż z faktu,że teoretycznie mamy łatwiejszą drogę do LM. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mam dokładnie tak samo - najpierw chcę mistrza, później byłbym bardzo zadowolony gdyby udało nam się awansować do grupy nowej uefy - LM? - fajnie by było ale wiemy że jeśli już będą zmiany w składzie to raczej na gorzej i przyznam szczerze że wole 6 emocjonujących meczy w uefie niż wtopę za wtopą w LM
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
...to nigdy!
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Koniec klepania po pleckach pilkarzy i trenera. Skompromitowali sie "zawodowcy" ze sprzedawcami sera. Po prostu niewiarygodne!
Nic nie drukowac, nic nie wywieszac na scianie, tutaj trzeba zamordyzmu i trenera z Bundesligi. Kogos z poza ukladow chorej polskiej pilki, kto bedzie kazal ZAPIER.... BIEGAC od 1 do ostatniej minuty!!! A jak sie komus nie podoba to lista tranferowa i do Wronek! Koniec zabawy w milionerow za nasze pieniadze i olewania rywali z Estonii. To sa nasze barwy, nie kilku najemnikow. ![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jak nie teraz to za rok.
Za rok zasady są dalej takie same. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale co to ma do rzeczy jak nadal będziemy tak przeraźliwie słabi.
Trener z Bundesligi jakby tutaj przyszedł i zacząłby dawać im jednostki treningowe to nie wiem czy nie skończyłoby się to pokłosiem kontuzji. Ciężko w to uwierzyć ale oni technicznie są lepsi niż fizycznie. ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zrozumcie, że ten sezon jest sezonem przejściowym. Jesli uda się nam zająć miejsce premiowane grą w pucharach za rok, będzie to spory sukces.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Za dwadziescia lat Paltini zrobi reformy LM i mistrz Polski bedzie mial zagwarantowany udzial w fazie grupowej LM i LE dopiero wtedy jakis polski klub bedzie w LM
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 23.07.2009 o godz. 11:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Czyli tak czy siak tragiczni...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Mam propozycję. Idąc za tematem, a więc wydrukować, w szatni powiesić:
http://sport.onet.pl/74318,1248685,2...wiadomosc.html Proszę by ktoś to wydrukował i powiesił w szatni aby nasi piłkarze zobaczyli kto jest w 4 rundzie! Mistrz Mołdawii, Łotwy, Węgier, drużyna z Cypru i Austrii. O tym nie moga nigdy zapomnieć!! NIGDY!! Aż niedobrze mi się robi jak patrze kto tam teraz jest a nas nie ma... P.S. I w tym miejscu myślę, że można zamknąć ten temat... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|