|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
banasik mówie tylko o fakcie. A może jestem rozczarowany, że nie było dwucyfrówki? Może przez sędziego, który nie podyktował prawidłowego karnego?
jestem też ciekaw, czy płakałeś po meczu Atletico Real, gdzie sędzia przekręcił waszych rywali zza miedzy. Swoją droga widać, jak bardzo boli Cię ta sobotnia porażka. Widzisz tylko to, co źle sędzia robił dla Chelsea, ale to, jak krzywdził Barcę w dwumeczu już dla Ciebie nie jest ważne. No bo i po co? I co chcesz osiągnąć przez nazywanie ludzi związanych z Barcą putkami? Ale jeśli sprawia Ci to przyjemność, to proszę bardzo. Ale pachnie mi to kompleksami zza Błoń ;] ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Brak Henry'ego to kolejny poważny ubytek. Raz, że lukę po nim musiał łatać Iniesta, a dwa, że wtedy była luka w środku pola po Inieście. Wraca Puyol, wróci pewnie Henry. Abidala zastąpi Sylvinho, który grał dobrze, gdy Erick miał kontuzję. Te braki miały spory wpływ na gorszą grę Barcelony. Mam nadzieję, że w meczu z ManU takich kłopotów nie będzie. PS ciekawe jakby zagrał MU, gdyby mu wypadli Ferdinand(jako Puyol), Vidic (jako Marquez) i Rooney(jako Henry).
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 06.05.2009 o godz. 23:30.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
za Ferdinada Evans, za Vidica Oshea, za Rooneya Tevez, MU ma bardzo silną ławkę, aczkolwiek, kontuzja tych graczy niewątpliwe osłabiła by zespół. Generalnie jeśli wypada ktoś z pary stoperów, których wymieniles to niestety obrona nie jest już taka szczelna...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nie mówię, że są lepsi. Obydwaj natomiast pokazali, że są w stanie grac na wysokim poziomie, ale niestety do klasy Ferdinanda, Vidica Terrego czy Puyola to troche im brakuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Boże jak ta Chelsea teraz płacze. Że niby spisek, płaczki jedne. A prawda jest taka, że nie awansowali bo dali sobie wbić bramkę w ostatnich minutach a nie przez karne.
Jakby Iniesta nie strzelił gola to nikt by z Chelsea nie pamiętał o karnych, a Barcelona by miała pretensje o czerwień.
Ostatnio edytowane przez -Goral- : 07.05.2009 o godz. 11:48.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|