The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2009, 23:16
banasik mówie tylko o fakcie. A może jestem rozczarowany, że nie było dwucyfrówki? Może przez sędziego, który nie podyktował prawidłowego karnego?
jestem też ciekaw, czy płakałeś po meczu Atletico Real, gdzie sędzia przekręcił waszych rywali zza miedzy.

Swoją droga widać, jak bardzo boli Cię ta sobotnia porażka. Widzisz tylko to, co źle sędzia robił dla Chelsea, ale to, jak krzywdził Barcę w dwumeczu już dla Ciebie nie jest ważne. No bo i po co?

I co chcesz osiągnąć przez nazywanie ludzi związanych z Barcą putkami? Ale jeśli sprawia Ci to przyjemność, to proszę bardzo. Ale pachnie mi to kompleksami zza Błoń ;]
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.05.2009, 23:19
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
banasik mówie tylko o fakcie. A może jestem rozczarowany, że nie było dwucyfrówki? Może przez sędziego, który nie podyktował prawidłowego karnego?
jestem też ciekaw, czy płakałeś po meczu Atletico Real, gdzie sędzia przekręcił waszych rywali zza miedzy.

Swoją droga widać, jak bardzo boli Cię ta sobotnia porażka. Widzisz tylko to, co źle sędzia robił dla Chelsea, ale to, jak krzywdził Barcę w dwumeczu już dla Ciebie nie jest ważne. No bo i po co?

I co chcesz osiągnąć przez nazywanie ludzi związanych z Barcą putkami? Ale jeśli sprawia Ci to przyjemność, to proszę bardzo. Ale pachnie mi to kompleksami zza Błoń ;]
Powiem tak, w sobotę putki zagrały ładny futbol, ale tylko dlatego że przeciw nim wyszła "wyjebana" obrona Romos-Cannavaro-Metzelder-Heinze. W tym dwumeczu mierzyli się z lepszą defensywą i juz mieli problemy, już nie klepali piłeczki, juz nie oddali 30 strzałów. Z ManU nic tylko 3-0 dla anglików.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 06.05.2009, 23:26
banasik napisał(a):Wyświetl post
Powiem tak, w sobotę putki zagrały ładny futbol, ale tylko dlatego że przeciw nim wyszła "wyjebana" obrona Romos-Cannavaro-Metzelder-Heinze. W tym dwumeczu mierzyli się z lepszą defensywą i juz mieli problemy, już nie klepali piłeczki, juz nie oddali 30 strzałów. Z ManU nic tylko 3-0 dla anglików.
a ja powiem tak, że Pep miał problem z wyjściową 11. Wypadli Marquez (kontuzja) i Puyol(kartki). O Milito nawet nie wspominam. Więc był problem, kogo dać jako drugiego środkowego obrońcę. Wybór padł na Toure, co dla mnie od początku było błędem. Miejsce Toure jest na DM i nigdzie indziej.
Brak Henry'ego to kolejny poważny ubytek. Raz, że lukę po nim musiał łatać Iniesta, a dwa, że wtedy była luka w środku pola po Inieście.
Wraca Puyol, wróci pewnie Henry. Abidala zastąpi Sylvinho, który grał dobrze, gdy Erick miał kontuzję.
Te braki miały spory wpływ na gorszą grę Barcelony. Mam nadzieję, że w meczu z ManU takich kłopotów nie będzie.

PS ciekawe jakby zagrał MU, gdyby mu wypadli Ferdinand(jako Puyol), Vidic (jako Marquez) i Rooney(jako Henry).
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 06.05.2009 o godz. 23:30.
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 07.05.2009, 12:47
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
PS ciekawe jakby zagrał MU, gdyby mu wypadli Ferdinand(jako Puyol), Vidic (jako Marquez) i Rooney(jako Henry).
za Ferdinada Evans, za Vidica Oshea, za Rooneya Tevez, MU ma bardzo silną ławkę, aczkolwiek, kontuzja tych graczy niewątpliwe osłabiła by zespół. Generalnie jeśli wypada ktoś z pary stoperów, których wymieniles to niestety obrona nie jest już taka szczelna...
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 07.05.2009, 13:08
grzechu1991 napisał(a):Wyświetl post
za Ferdinada Evans, za Vidica Oshea, za Rooneya Tevez, MU ma bardzo silną ławkę, aczkolwiek, kontuzja tych graczy niewątpliwe osłabiła by zespół. Generalnie jeśli wypada ktoś z pary stoperów, których wymieniles to niestety obrona nie jest już taka szczelna...
Nie widzę różnicy w klasie stoperów Grzegorz - Evans i O'Shea na pewno nie są lepsi od Pique i Yaya Toure (ewentualnie Martina Caceresa, o Gabym Milito nie wspomnę)
PSIA KREW

"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma...

ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 07.05.2009, 13:12
Kris54 napisał(a):Wyświetl post
Nie widzę różnicy w klasie stoperów Grzegorz - Evans i O'Shea na pewno nie są lepsi od Pique i Yaya Toure (ewentualnie Martina Caceresa, o Gabym Milito nie wspomnę)
Nie mówię, że są lepsi. Obydwaj natomiast pokazali, że są w stanie grac na wysokim poziomie, ale niestety do klasy Ferdinanda, Vidica Terrego czy Puyola to troche im brakuje.
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 07.05.2009, 11:15
Boże jak ta Chelsea teraz płacze. Że niby spisek, płaczki jedne. A prawda jest taka, że nie awansowali bo dali sobie wbić bramkę w ostatnich minutach a nie przez karne.

Jakby Iniesta nie strzelił gola to nikt by z Chelsea nie pamiętał o karnych, a Barcelona by miała pretensje o czerwień.
Ostatnio edytowane przez -Goral- : 07.05.2009 o godz. 11:48.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów