Cytat:
|
Liga jest chyba najmocniejsza od dobrych 10-15 lat. A to za sprawą tego, że kilka drużyn prezentuje solidny poziom (Lech, Wisła, Legia + trochę słabsze Polonia, Bełchatów). Praktycznie nie ma wyraźnych słabeuszy w lidze, to też rzadko spotykana sytuacja.
|
Najmocniejsza ? Co to są za kandydaci na mistrza którzy nie potrafią wygrać z Ruchem, Piastem czy męczą się u siebie z ŁKS. Jestem zdania że z Kosą, Paulistą i Dudką spokojnie szykowalibyśmy się do fety bo to nie rywale są tak mocni tylko my jesteśmy teraz tacy słabi.
Liczę, że nasi wezmą się do roboty i pokarzą kto rządzi w tej lidze, nie chcę już mówi że porażka oznacza 5 pkt starty do Legii co za tym idzie wypadamy z walki o mistrza. Dodam, że Legia może pozwolić sobie teraz na remis.
Kilka kwestii teraz do rozstrzygnięcia dla Skorży z Tomasem czy z Diazem ? Singlar czy Piotr Brożek. Łobo na ławce czy na trubunach ? (żeby go nie korciło osobiście chciałbym trybuny).
Tomas był z Piastem najlepszy na boisku ale co będzie jeśli się zagubi jak to mu się zdarza ? Ciesze się, że to nie ja muszę podejmować te decyzje mam nadzieję że Skorża nie będzie już eksperymentował jak to było z Łobo. Tyle razy się na Wojtka wkur i zdejmował go w przerwie a mimo to i tak daje mu szansę niech on w końcu zrozumie ze Lobo jest po prostu slaby. Sorry ze tak ciągle naskakuje na Lobo ale bylem przeciwnikiem tego transferu a teraz niechęć do Lobodzinskeig z potęgowała się do tego stopnia ze kiedy widzę nazwisko Łobodziński w pierwszym składzie to wszystko się we mnie gotuje.