|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Mecz pewnie będzie ciężki i zacięty, tak jak większość Naszych meczów z nimi. Może nawet zadecydować 1 bramka, bo co jak co ale Legia umie się bronic i wyprowadzać szybkie kontry. Mam nadzieje że to będzie 1-0 dla Wisły
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Spokojnie Panowie. Wygrywamy z Legią i mamy z górki - potem dwa mecze z przyjaciółmi i z ŁKS, z którym trzeba wygrać - nie ma innej opcji. Bądźmy dobrej myśli
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Co do meczu z Legią to wydaje mi sie że najwięcej bedzie zależało od dyspozycji Pawła Brożka, jak zagra tak jak z Zabrzem to na pewno coś ustrzeli i wygramy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jak Paweł przestanie sie chować za obrońcami jak z Piastem i licząc ze pilka sama do niego przyjdzie , to moze cos strzeli. Zgadzam sie ze duzo bedzie od niego zależalo,ale nie mniej od kazdego inngo zawodnika. Poprostu kazdy musi udzwignąc presje i szanse na to zeby zdobyc Mistrza w sezonie kiedy faworytem byl ktos inny. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Lech też ma szczęście, koleś nie potrafi strzelić sam na sam.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Janoszka to matol roku!!! Chryste panie, chlop z 7 metrow nie potrafi wykonczyc akcii.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to 1-0, jak mnie wk...a ten Lech, farcą niesamowicie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A mnie wq..a nieustanne liczenie na życzliwie tracenie punktów przez inne zespoły. Wystarczyło nie grac na stojąco przez 70 minut w Gliwicach i nie byłoby "stresu" podczas meczu Lecha... Pretensje tylko do siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To wszystko przez te "czarne scenariusze" o których mówił Skorża w wywiadze pomeczowym
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1;1
![]() Trzymajcie chłopaki Znająć Lecha to 90+4 na 2;1 dziabną
Ostatnio edytowane przez skeba : 03.05.2009 o godz. 17:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie ma co patrzec na innych trzeba grac o swoje...
nasi muszą grać od pierwszej minuty...a nie ze pod koniec im sie zachce... wedlug mnie beda dwa ciezkie mecze z LKS i Lechia... musimy grac swoje nie patrzec na innch... ja wierze ze po meczu ze Ślaskiem bedziemy miec mistrza! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Proponuję nie pisać nic do końca.
Może pomoże xD |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Elegancko, znów wszystko w naszych nogach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I o to chodziło.
Teraz zacznie się rozpamiętywanie, co by było, gdyby nie samobój ŁKS oraz gdybyśmy wygrali..Heh |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Pytanie tylko ile szans Lech i Legia nam jeszcze dadzą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Po remisie Lecha nasza sytuacja w lidze jest lepsza, ale paradoksalnie w następnej kolejsce będzie nam trudniej. Legia może grać na remis, bo jeśli im się uda, to wystarczą 2 zwycięstwa u siebie i remis we Wrocławiu, żebyśmy ich nie minęli. Warszawianie nie muszą grać o zwycięstwo, mogą stać skomasowaną obroną (najlepszą w lidze) i kontrować. Gdyby Lech wywierał presję, musieliby grać otwartą piłkę z nami..
![]()
Najdawniejsze skupiska osadnicze na Wawelu sięgają epoki paleolitu, a więc 50 tysięcy lat p.n.e.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Legia zagra o 3 pkt...nie ma co kalkulowac...bo sie przejada...z kondycja u nich tez nie za dobrze...nie graja zbyt dobrego futbolu...
dobra obrona plus bramkarz...tylko ze oni też nie sa nieomylni...ostatnio Mucha ładnie sobie pilke do siatki wpakowal ;D więc nasi na bank pocisna odrazu... i mam nadzieje ze na skrzydlach zagraja Ćwielong i Mały |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
legia ma chyba najlatwiejsze mecze. jak nie wygramy to praktycznie....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Panstwo powiedzcie mi kiedy w ostatnich latach Legia wygrala na naszym stadionie jakis mecz w Lidze. Dawno temu. Teraz tez nie bedzie inaczej my u siebie jestesmy nie do pokonania a jesli przegrywamy to sa to wypadki przy pracy.
Sklad na Mecz: Pawelek-Singlar-Glowacki, Marcelo-Junior Diaz- Malecki- Sobolewski,Jirsak- Cwielong- Brozek, Boguski. W mojej opinii nie ma innej mozliwosci niz zwyciestwo Wisly w tym meczu. Po dzisiejszym remisie Lecha wszystko przed nami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Za tydzień taki mecz z takim rywalem odwiecznym i o taka stawkę nie wiem jak to nerwowo wytrzymamy!!!!!Nie ma co kalkulować dzięki remisowi Lecha znów jesteśmy w grze musimy zwyciężyć wszystko najlepiej do końca choć będzie ciężko zważywszy na to że mamy 2 wyjazdy pod rząd.Przegrana z Legia nas praktycznie eliminuje remis nie wystarcza więc wiadomo jak ważne są 3 punkty.Już dawno takich emocji nie przeżywałem.Kocham Cię WISEŁKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
oj widac ze fryzjer siedzi takiej nerwowej koncowki ligi nie pamietam! nasze wygrana z L i powoli mrozim szampana
Ślask zadecyduje kto bedzie mial majstra bo oni graja z mecze z pierwsza trojka!![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ten sezon to prawdziwy wyscig slimakow!! Wyglada jakby nikt nie chcial tego mistrzostwa a wszystkich jeszcze moze pogodzic Belchatow.
Poki co mamy wiecej szczescia niz rozumu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie to - paradoksalnie - od dwóch kolejek wszystko zaczyna wracać do względnej "normalności". Legia i Wisła na górze, w najbliższej kolejce "mecz prawdy". Na pewno ekipa ze stolicy spróbuje zagrać o pełną pulę. Brak Rzeźniczaka to nie jest aż tak wielkie osłabienie. Nie wiem natomiast, jak tam u nas z Baszczem.
Chłopaki mam nadzieję nie zagrają już w tak leniwym tempie, jak początek meczu z Piastem. Błędów podobnych do tego przy golu Wilczka nasza obrona w meczu z Legią nie będzie mogła popełnić. Zresztą nawet grając słabo w poprzednich sezonach, na Legię nasi potrafili "stanąć na uszach", byle tylko wygrać. Oby tak było i tym razem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylko zwyciestwo z Legia nic nam nie daje
musimy sie uporac z Lechia ktora walczy o zycie, a takze z LKS ktory gra dobrze...i na koniec Slask... ciezko bedzie... a Liga jest beznadziejnie slaba nie mamy zadnych szans w Europie...zadna druzyna z naszej ekstraklasy |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie ma co gdybac,trzeba wszystko w koncu wygrywac.Musza sie juz na Legie obudzic i dawac z siebie wszystko do konca,jak sie przespalo za duzo meczy w sezonie...
P.S Ogladalem wlasnie bramke Ruchu w meczu z Lechem i nie wiem czemu,ale za 3 najlepszym zblizeniem mam wrazenie,jakby Kotorowski "cofnal" rece w ostatniej chwili i tego specjalnie nie bronil nie wiem moze takie zludzenie,ale sami ogladnijcie,bo nic mnie juz w tej lidze nic nie zdziwi...http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ski__1_1_.html
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 03.05.2009 o godz. 18:44.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
musze Cie rozczarować.Zwyciestwo z Legią daje nam dokladnie 3 PKT,daje nam realne szanse na skuteczna walkę o MP , w żadnym wypadku nam tgeo nie gwarantuje |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
źle to ująłem
racja daja 3 pkt...ale chodzilo mi że dzieki tej wygranej mistrza nie zdobedziemy... bo nas potem czekaja ciezkie mecze...ktore bedzie trzeba wygrac... a nasi gracze na slabsze zespoly i jeszcze na wyjazdy nie umia sie dobrze przygotowac |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|