The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2009, 11:08
Mecz pewnie będzie ciężki i zacięty, tak jak większość Naszych meczów z nimi. Może nawet zadecydować 1 bramka, bo co jak co ale Legia umie się bronic i wyprowadzać szybkie kontry. Mam nadzieje że to będzie 1-0 dla Wisły
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Evil_
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 03.05.2009, 11:10
Spokojnie Panowie. Wygrywamy z Legią i mamy z górki - potem dwa mecze z przyjaciółmi i z ŁKS, z którym trzeba wygrać - nie ma innej opcji. Bądźmy dobrej myśli
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.05.2009, 11:25
Evil_ napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie Panowie. Wygrywamy z Legią i mamy z górki - potem dwa mecze z przyjaciółmi i z ŁKS, z którym trzeba wygrać - nie ma innej opcji. Bądźmy dobrej myśli
z ŁKS-em raczej spaceru nie będzie.
Co do meczu z Legią to wydaje mi sie że najwięcej bedzie zależało od dyspozycji Pawła Brożka, jak zagra tak jak z Zabrzem to na pewno coś ustrzeli i wygramy.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 03.05.2009, 15:18
AYALA napisał(a):Wyświetl post
z ŁKS-em raczej spaceru nie będzie.
Co do meczu z Legią to wydaje mi sie że najwięcej bedzie zależało od dyspozycji Pawła Brożka, jak zagra tak jak z Zabrzem to na pewno coś ustrzeli i wygramy.

Jak Paweł przestanie sie chować za obrońcami jak z Piastem i licząc ze pilka sama do niego przyjdzie , to moze cos strzeli.

Zgadzam sie ze duzo bedzie od niego zależalo,ale nie mniej od kazdego inngo zawodnika.
Poprostu kazdy musi udzwignąc presje i szanse na to zeby zdobyc Mistrza w sezonie kiedy faworytem byl ktos inny.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 03.05.2009, 16:40
Lech też ma szczęście, koleś nie potrafi strzelić sam na sam.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 03.05.2009, 16:44
Janoszka to matol roku!!! Chryste panie, chlop z 7 metrow nie potrafi wykonczyc akcii.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 03.05.2009, 16:49
No to 1-0, jak mnie wk...a ten Lech, farcą niesamowicie.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 03.05.2009, 17:09
A mnie wq..a nieustanne liczenie na życzliwie tracenie punktów przez inne zespoły. Wystarczyło nie grac na stojąco przez 70 minut w Gliwicach i nie byłoby "stresu" podczas meczu Lecha... Pretensje tylko do siebie.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 03.05.2009, 17:24
To wszystko przez te "czarne scenariusze" o których mówił Skorża w wywiadze pomeczowym
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 03.05.2009, 17:28
1;1
Trzymajcie chłopaki
Znająć Lecha to 90+4 na 2;1 dziabną
Ostatnio edytowane przez skeba : 03.05.2009 o godz. 17:30.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.05.2009, 17:41
nie ma co patrzec na innych trzeba grac o swoje...
nasi muszą grać od pierwszej minuty...a nie ze pod koniec im sie zachce...
wedlug mnie beda dwa ciezkie mecze z LKS i Lechia...
musimy grac swoje nie patrzec na innch...
ja wierze ze po meczu ze Ślaskiem bedziemy miec mistrza!
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 03.05.2009, 17:41
Proponuję nie pisać nic do końca.
Może pomoże xD
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Stary 03.05.2009, 17:56
Elegancko, znów wszystko w naszych nogach
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 03.05.2009, 17:57
I o to chodziło.
Teraz zacznie się rozpamiętywanie, co by było, gdyby nie samobój ŁKS oraz gdybyśmy wygrali..Heh
Odpowiedz cytując
Łukasz1987
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 03.05.2009, 18:00
Pytanie tylko ile szans Lech i Legia nam jeszcze dadzą Moim zdaniem musimy koniecznie wygrać z Legią a co będzie potem... Tego chyba nikt z nas nie wie skoro Bełchatów ma serie 6 zwycięstw... Choć musimy pamiętać że mecz z Warszawką będzie piekielnie trudny, a nie zagra jeszcze Baszcz... Mam nadzieję że chłopaki dadzą z siebie wszystko i po tym meczu wrócimy na 1 miejsce w tabeli i nie oddamy go już do końca sezonu.
Odpowiedz cytując
Kortys
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 03.05.2009, 18:00
Po remisie Lecha nasza sytuacja w lidze jest lepsza, ale paradoksalnie w następnej kolejsce będzie nam trudniej. Legia może grać na remis, bo jeśli im się uda, to wystarczą 2 zwycięstwa u siebie i remis we Wrocławiu, żebyśmy ich nie minęli. Warszawianie nie muszą grać o zwycięstwo, mogą stać skomasowaną obroną (najlepszą w lidze) i kontrować. Gdyby Lech wywierał presję, musieliby grać otwartą piłkę z nami..
Najdawniejsze skupiska osadnicze na Wawelu sięgają epoki paleolitu, a więc 50 tysięcy lat p.n.e.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 03.05.2009, 18:02
Legia zagra o 3 pkt...nie ma co kalkulowac...bo sie przejada...z kondycja u nich tez nie za dobrze...nie graja zbyt dobrego futbolu...
dobra obrona plus bramkarz...tylko ze oni też nie sa nieomylni...ostatnio Mucha ładnie sobie pilke do siatki wpakowal ;D
więc nasi na bank pocisna odrazu...
i mam nadzieje ze na skrzydlach zagraja Ćwielong i Mały
Odpowiedz cytując
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 03.05.2009, 18:07
legia ma chyba najlatwiejsze mecze. jak nie wygramy to praktycznie....
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 03.05.2009, 18:10
Panstwo powiedzcie mi kiedy w ostatnich latach Legia wygrala na naszym stadionie jakis mecz w Lidze. Dawno temu. Teraz tez nie bedzie inaczej my u siebie jestesmy nie do pokonania a jesli przegrywamy to sa to wypadki przy pracy.

Sklad na Mecz: Pawelek-Singlar-Glowacki, Marcelo-Junior Diaz- Malecki- Sobolewski,Jirsak- Cwielong- Brozek, Boguski. W mojej opinii nie ma innej mozliwosci niz zwyciestwo Wisly w tym meczu. Po dzisiejszym remisie Lecha wszystko przed nami.
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 03.05.2009, 18:11
Za tydzień taki mecz z takim rywalem odwiecznym i o taka stawkę nie wiem jak to nerwowo wytrzymamy!!!!!Nie ma co kalkulować dzięki remisowi Lecha znów jesteśmy w grze musimy zwyciężyć wszystko najlepiej do końca choć będzie ciężko zważywszy na to że mamy 2 wyjazdy pod rząd.Przegrana z Legia nas praktycznie eliminuje remis nie wystarcza więc wiadomo jak ważne są 3 punkty.Już dawno takich emocji nie przeżywałem.Kocham Cię WISEŁKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 03.05.2009, 18:17
oj widac ze fryzjer siedzi takiej nerwowej koncowki ligi nie pamietam! nasze wygrana z L i powoli mrozim szampana Ślask zadecyduje kto bedzie mial majstra bo oni graja z mecze z pierwsza trojka!
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 03.05.2009, 18:18
ten sezon to prawdziwy wyscig slimakow!! Wyglada jakby nikt nie chcial tego mistrzostwa a wszystkich jeszcze moze pogodzic Belchatow.

Poki co mamy wiecej szczescia niz rozumu.
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 03.05.2009, 18:27. Mecz prawdy - countdown is started
Jak dla mnie to - paradoksalnie - od dwóch kolejek wszystko zaczyna wracać do względnej "normalności". Legia i Wisła na górze, w najbliższej kolejce "mecz prawdy". Na pewno ekipa ze stolicy spróbuje zagrać o pełną pulę. Brak Rzeźniczaka to nie jest aż tak wielkie osłabienie. Nie wiem natomiast, jak tam u nas z Baszczem.

Chłopaki mam nadzieję nie zagrają już w tak leniwym tempie, jak początek meczu z Piastem. Błędów podobnych do tego przy golu Wilczka nasza obrona w meczu z Legią nie będzie mogła popełnić. Zresztą nawet grając słabo w poprzednich sezonach, na Legię nasi potrafili "stanąć na uszach", byle tylko wygrać. Oby tak było i tym razem.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 03.05.2009, 18:34
tylko zwyciestwo z Legia nic nam nie daje
musimy sie uporac z Lechia ktora walczy o zycie, a takze z LKS ktory gra dobrze...i na koniec Slask...
ciezko bedzie...
a Liga jest beznadziejnie slaba
nie mamy zadnych szans w Europie...zadna druzyna z naszej ekstraklasy
Odpowiedz cytując
Jazda
Member

Od: 09.2008

Stary 03.05.2009, 18:38
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
musimy sie uporac z Lechia ktora walczy o zycie, a takze z LKS ktory gra dobrze...i na koniec Slask...
ciezko bedzie...
Zwycięstwo z Legią nic nie daje... A co nam, da wygrana z Lechią,Łks-em i Śląskiem jak przegramy bądź zremisujemy z Legią ?
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 03.05.2009, 18:42
Nie ma co gdybac,trzeba wszystko w koncu wygrywac.Musza sie juz na Legie obudzic i dawac z siebie wszystko do konca,jak sie przespalo za duzo meczy w sezonie...
P.S
Ogladalem wlasnie bramke Ruchu w meczu z Lechem i nie wiem czemu,ale za 3 najlepszym zblizeniem mam wrazenie,jakby Kotorowski "cofnal" rece w ostatniej chwili i tego specjalnie nie bronil nie wiem moze takie zludzenie,ale sami ogladnijcie,bo nic mnie juz w tej lidze nic nie zdziwi...

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ski__1_1_.html
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 03.05.2009 o godz. 18:44.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 03.05.2009, 18:43
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
ciezko bedzie...
podziwiam Twój optymizm
musze Cie rozczarować.Zwyciestwo z Legią daje nam dokladnie 3 PKT,daje nam realne szanse na skuteczna walkę o MP , w żadnym wypadku nam tgeo nie gwarantuje
Odpowiedz cytując
Jazda
Member

Od: 09.2008

Stary 03.05.2009, 18:45
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co gdybac,trzeba wszystko w koncu wygrywac.Musza sie juz na Legie obudzic i dawac z siebie wszystko do konca,jak sie przespalo za duzo meczy w sezonie...
P.S
Ogladalem wlasnie bramke Ruchu w meczu z Lechem i nie wiem czemu,ale za 3 najlepszym zblizeniem mam wrazenie,jakby Kotorowski "cofnal" rece w ostatniej chwili i tego specjalnie nie bronil nie wiem moze takie zludzenie,ale sami ogladnijcie,bo nic mnie juz w tej lidze nic nie zdziwi...
Też widziałem , ale wydaje mi się że Kotorowski cofnął ręce bo myślał że będzie boczna siatka ,a wpadło idealnie przy słupeczku !!!
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 03.05.2009, 18:47
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
P.S

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ski__1_1_.html
Niezłe jaja. Co on ku.wa chciał zrobić.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 03.05.2009, 18:55
źle to ująłem
racja daja 3 pkt...ale chodzilo mi że dzieki tej wygranej mistrza nie zdobedziemy...
bo nas potem czekaja ciezkie mecze...ktore bedzie trzeba wygrac...
a nasi gracze na slabsze zespoly i jeszcze na wyjazdy nie umia sie dobrze przygotowac
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów