|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
Gdzie ja bluzgam? Gdzie ja decyduje? Ok LEGENDA. przekazywanie z ust do ust. NAJWIĘKSZE SUKCESY BYLY W CZASACH KIEDY FRANek leczyl kontuzje czy tam byl odsuniety od skaldu. PYTAM SIE GDZIE BYL Franek w czemu z PARMA, SCHALKE Juz wole opowiadac jaka legenda byl Zurawski (mimo poznanskiego wychowania).... Nie ujmuje mu zasług dla naszej druzyny! Nastrzelal druzo bramek, wykazal sie! Ale nie przejde obojętnie obok kogos kto mysli ze to LEGENDA! Serce boli jak ktos takie bzdury opowiada opamietajcie sie! Jak tak sie czepiacie tych wspanailych meczow, to sie pytam gdzie byl Franek jak Wisla grala z PARMA SCHALKE czy LAZIO, GDZIe? teraz sobie przypomnijcie jego LEGENDARNY występ przeciwo PAO! piłkarsko sie wykazal, nie przecze.... Dla Was moze byc legenda nawet Tomek Dawidowski...ale Frankowski dla mnie nigdy nei bedzie! WISŁA- to nie TYLKO kibice, ale w duzej czescie tak! GDYBY nie MY (min, JA) to nie byłoby tego klubu, patrz Wronki Grodzisk.. tzn Wronki przeniesli do Poznania,a le mniejsza o to. Klub bez kibiców nie będzie nigdy WIELKIM KLUBEM! dyskuja z Wami jest bezowocna i nie ma sensu, juz nie pisze, chyba ze ktos wyjątkowo prymitywnie mnei obrazi pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez lucekj : 28.03.2009 o godz. 13:42.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|