|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Kolego.... ochłoń troche.
Co ma kibicowanie z graniem piachu przez naszych? Chłopcze, tutaj piszemy o meczu a nei dopingu, mobilizacji kibiców itd Czy będą grać piach czy nie i tak przyjde na stadion takze wisz.... Problemem są nasi piłkarze, nie wiem jak to możliwe ze sezn temu w podobnym zestawieniu klepali wszystkich jak leci, a teraz nagle kopają się po czołach.... btw. mam nadzieję, że Mauro wyjdzie za Irsaka :] |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Cóż, myślę, że jak już tak prawie wszyscy stracili nadzieję, to pozostaje nam Maciej Skorża. On na 100% zmobilizuje piłkarzy. Nie ma innego wyjścia. Jest tylko zwycięstwo. Trzeba na tej Polonii siąść i nie zejść do końca spotkania. Sorry dla Polonii ale gracie z Wisłą Kraków
![]()
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !
Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
Co wy wypisujecie? To ja mam mobilizować pilkarzy Nie no jaja jakies, ja mam pilkarzyne, ktory zarabia 200tys euro prosić zeby rzetelnie wykonywal swoj zawod z zaangazowaniem Samo zaspiewanie przez nas hymnu, po ktorym ciary przez czlowieka przechodza powinno byc dla nich moblizujace.... |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mecz z Polonią to będzie mecz o dużą stawkę dla obu drużyn. Według mnie trzeba od pierwszej minuty zaatakować Brożkiem,Boguskim/Małeckim i Beto. Poprostu najechać na Czarne Koszule bez pardonu. I nie przerywać ataków po 10 minutach. Gramy u siebie i niszczymy przeciwnika grą i dopingiem.
![]()
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !
Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak czytam niektóre posty to się zastanawiam czy na właściwym forum jestem.
Nie wiem skąd ten lament i jeszcze gadanie o końcu Wisły. W każdym klubie są momenty lepsze i gorsze, nikt nie wygrywa przez cały czas. Mówicie o tym że Cupiał się wycofa. A ja mówię że nie ma co martwić się na zapas, bo Cupiał deklarował już że się wycofuje i się nie wycofał. A nawet jak się wycofa to przecież nie będzie ani koniec świata, ani koniec Wisły. Mówicie że Pan Cupiał daje mało na transfery. A ja osobiście wole takiego człowieka który daje mało na transfery,ale jest polakiem i jest wierny Wiśle niż jakiegoś ruska czy araba który patrzy tylko jakby tu szybko zarobić (Chelsea, Man City). Koniec walki o mistrza? Czy ktoś kto tak pisze widział wcześniej tabele? W lidze hiszpańskiej real miał do barcy 12 punktów straty,a ma 4 i zaraz ją dogoni. Jeśli można to było zrobić w tak mocnej lidze jak hiszpańska to można też w tak słabej jak polska. Wiem jednak z czego ten pesymizm może wynikać, jak się czyta na onecie co tam piszą o Wiśle to można się załamać nerwowo. Ale chyba prawie każdy wie ze onet to ITI, a ITI to legia. Pamietam magazyn orange ekstrakalsa na TVN, legia nawet jak się niesamowicie męczyła ze spadkowiczem, słyszeliśmy że "gra pięknie". Media ogólnie Wiśle są nieprzychylne, pamietacie jak mówili o zatrzymaniu blachy? "Były trener Wisły Kraków zatrzymany" Jakby Wisła miała cokolwie z tym wspólnego. Do tego jeszcze przy okazji oczernili Bahra. Czy warto więc słuchać tego co mówią media? Media będą nam wróżyć klęskę, ale my kbice kierując się zdrowym rozsądkiem powinniśmy nie słuchać tych bzdur, tylko wspierać piłkarzy w trudnych chwialch tak bardzo jak to tylko możliwe. Czy zastanowiliście jak poczułby się piłkarz Wisły gdyby przeczytał to co piszecie? Taki Sobol któey zostawia serce na boisku czyta że walka o mistrza zakończona. Jak ma dalej walczyć?! Ludziska, apeluję: nie dajcie się manipulowac tym psedudziennikarzom, wsperajcie swoich i nie traćice wiary! Bywało gorzej i przeżyliśmy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Po dzisiejszym meczu z Lechem proponuję wyjść składem 3:5:2
................Pawełek............... Baszczyński... Marcelo ...Głowacki ................ Sobol ................ Małecki ... Jirsak... Diaz... Boguski ............Brożek..... Beto.......... Ryzykownie, ale za to ofensywnie, bo nie widzę innej możliwości na przełamanie się w ofensywie i strzelenie w końcu może więcej niż jednej bramki. A nóż może w takim systemie poczujemy się dobrze. Marne nadzieje, ale jednak. Wiem, że to nierealny skład, ale co wy na to? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nie wiem czym się przejmujecie. Polonia W. gra piach, "klasowych" (jak na Ekstraklasę) grajków może 3ch. Bramek tam nie ma kto strzelać. Wg mnie mecz macie spokojnie wygrany (jak zagrają tak jak w I połowie dzisiejszego PP), i to ze 3:0 no i to będzie odskocznia jakaś.
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez sq : 04.03.2009 o godz. 23:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pawełek dzisiaj w końcówce nas uratował, no i jego wypowiedź zawierała więcej optymizmu. Jeśli w sobotę nie będzie dryblował to powinno być dobrze.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nic więcej niż wiara nam nie zostało... Gorący doping, zaangażowanie naszych grajków i zwycięstwo nasze
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Zeby im sie tylko chcialo grac,bo jak nie to powtorka z osmego miejsca w lidze realna .Stawiam 1-0 po meczarniach dla Nas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Ciekawe czy to prawda: http://ekstraklasa.wp.pl/wid,1089939...wiadomosc.html |
|
|

|