|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
ad. Raz- z tego co pamiętam, to Choto przed takową komisję też nie był wezwany. Może dlatego, że sprwy gdzie jest obraz video są zbyt oczywiste? Co tam tłumaczyć? ad. Dwa- nie wiem dlaczego, ale w stosunku do Choto było takie samo zastosowanie ad. Trzy- 2 mecze w stosunku do 4 Choto to surowo? ad. Cztery- nie wiem. Szkoda tylko, że te komisje nie są takie łaskawe dla Legii, gdy chodzi o jej kibiców. Zawsze nam dowalają największe kary nesta- ja w swoim pierwszym poście na ten temat poparłem kibiców Wisły. I rozumiałem wasze odczucia w 100%. Ale sorry, mam przyklaskiwać dalej, gdy czytam 'legła' czy też legła i pzpn itp? Nie można było tego napisać w mniej radykalny sposób? Zauważyłem, że nawet admin przyłączył się do tej nagonki na 'ległą'. To dla mnie za dużo, tak samo dla Ciebie by było, gdyby na Twój klub pisano 'skisła' westersyl- Boguski zapewne bez premedytacji machał rękami i kopnął przeciwnika Skoro Boguski przepraszał, to widocznie miał za co. Czy samo przyznanie się zawodnika to popełnionego głupstwa nie jest wystarczającym dowodem? Więc po co jeszcze 10 zbliżeń i różnych kamer?
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 24.10.2008 o godz. 19:16.
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|