|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Rzeczywistosc jest taka jaka jest i jaka tutaj wiele osob juz przytaczala, widac do Ciebie trzeba prostym jezykiem bo inaczej nie rozumiesz : Boguski sam sobie winien, tak samo jak winien powinien byc Grzelak. Grzelaka nie ukarali ale nie jest to dowod na to ze sa jakies uklady. Jest to Twoje przypuszczenie, przypuszczenie xxxx osob i nic wiecej. Dowody,zlapanie za reke to zupelnie cos innego niz przypuszczenia. Juz raz napisales w swoim poscie o tym ze Legia ma uklady w PZPN, teraz mowisz ze za reke ktos kogos zlapal - W jednym jak i w drugim przypadku jest to za przeproszeniem "pitolenie potluczonego". Ile razy ja Spidey,Kijek czy ToTylkoJa mamy pisac ze kara dla Boguskiego to porazka?Ile razy mamy pisac ze Grzelak tez powinien byc ukarany. Ile razy mamy to wszystko powtarzac by do Ciebie i Tobie podobnych wreszcie to dotarlo? Nie pisz mi prosze o obietkywnej ocenie bo takie teksty w Twoim wykonaniu sa conajmniej nie na miejscu. Oskarzasz i wytaczasz smiala teze wiec mam prawo jako kibic Legii wyrazic swoje zdanie. Przypuszczasz ze sa uklady? Ok. Jesli jednak mowisz "one sa", "zlapali za reke" to albo dowody albo milczenie bo to juz podchodzi pod oczernianie. Moze samosad jeszcze? Choto to zabojca,Grzelak to sedziowski bokser, Warszawa to zło. Zal czytac...
Ostatnio edytowane przez kreseq : 24.10.2008 o godz. 22:16.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|

|
||||||
|
|