The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2008, 20:58
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Brawo, brawo, brawo. Cóż za argumentacja

Przyłączyłem się? Doprawdy? Może podasz post, w którym przekręcam nazwę waszego klubu?

Po prostu postanowiłem nie karać gości, którym ciśnienie skoczyło, bo doskonale ich rozumiem. Zaznaczyłem, że od tej pory na dalsze przewinienia będzie z mojej strony odpowiednia reakcja. Poza tym - nie jestem administratorem.

Nadawałbyś się do "Gazety Wyborczej", masz prawdziwy talent do bezczelnego naginania prawdy...
Gdyby była odwrotna sytuacja (tzn zawiesiliby zawodnika Legii przed meczem z Wisła) i ja napisałbym z premedytacją 'skisła' czy też 'pzpn i skisła', to jestem przekonany o tym, że dostałbym bana. Rozumiem emocje, ale pewnych granic nie powinno się przekraczać. To chyba nie onet?

co do mojej wypowiedzi z czarnym Choto i białym Boguskim to była ironia. Skoro nie można porównywać zachowań Dixiego z zachowaniami Boguskiego, to co w końcu można?

Ale jak ktoś tu napisał wyżej. Chyba pora skończyć te zbędne dyskusje.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów