pepe72 napisał(a):

@s1mone ale właśnie kupujemy Szwajcara i jakiegoś mocno opalonego Holendra.
Wygląda na to, że skład z samych Polaków nie jest gwarancją dogrania sezonu.
|
To niedobrze, że jest mocno opalony,, bo według koncepcji S1moniczka, gdy zrobi się zimno straci przynajmniej połowę na swojej wartości i jakości, a cały plan zabezpieczenia pozycji od razu pójdzie się przez to paść. Czy Basha i Jop o tej oczywistości według S1moniczka nie wiedzą?

No jakże to tak?
Jaroo1 napisał(a):

|
Ja o jeźdzcach bez głowy w I lidze, a ten wymienia Imaza i Carlitosa, co zaraz dekada minie jak tu grali.
|
Produkuj się dalej hejterku próbując udawać, że w swojej krucjacie przeciwko Hiszpanom nie obraziłeś po raz kolejny również Angela i nie wrzuciłeś go do worka z etykietką "jeźdźców bez głowy". Nazywanie go zwykłym szrotem już ci nie wystarcza? Jechałeś równo po wszystkich Hiszpanach bez rozróżniania ich na pierwszoligowych i ekstraklasowych, teraz wypierasz się własnych słów?
Kiedy wrócisz do hejtowania Królewskiego? Bo jakoś tak dziwnie zrobiło się na forum bez twojego tradycyjnego jadu pod jego adresem wylewanego w każdym możliwym temacie i sprawie... Czekasz do pierwszej porażki Wisły czy zaczniesz wcześniej? Założyłem się o to z jednym znajomym i nie wiem, czy muszę zacząć szykować kasę
adam_09 napisał(a):

|
Markus, muszę przyznać, że na swój sposób imponujesz mi w tej nieustannej próbie udowodnienia innym, że się mylą. Myślę jednak, że Twoja płyta się już zdarła i z każdym kolejnym postem się tylko pogrążasz. Prawda jest taka, że ta zachodnia myśl szkoleniowa z ówczesnym komponentem zachodnich piłkarzy nigdy nie doprowadziła nas do miejsca i położenia w jakim znajdujemy się obecnie. Ta zachodnia myśl dała nam najgorsze miejsce w I lidze, brak awansów do Ekstraklasy 3 lata z rzędu i żadnej promocji zawodnika, który odszedłby za dobrą walutę.
|
Jak mi wystawiacie piłkę na pustą, jak mawia Stanowski, to po prostu strzelam.

Teraz też to zrobię: skoro twierdzisz, że "zachodnia myśl szkoleniowa dała nam brak awansów do ekstraklasy 3 lata z rzędu", to rozumiem, że Brzęczka, Sobolewskiego, Moskala i Jopa w poprzednim sezonie również zaliczasz do tej zachodniej myśli szkoleniowej?
A skoro piszesz, że nie dała nam też żadnego zawodnika, którego wypromowaliśmy i sprzedaliśmy z zyskiem, to rozumiem, że nie wiesz kim był na przykład taki Carlitos, Imaz, Brlek czy Arsenić? Nie wiesz, że nawet niedawno klub mógł sprzedać Rodado za sumę oscylującą w okolicach miliona euro?
A może po prostu nie wiesz, o czym piszesz lecąc na fali idiotycznych i fikcyjnych oczywistości S1moniczka?
Demagog miałby na Was niesamowite używanie, nawet większe niż przy Trzaskowskim kilka miesięcy temu